To Megalitero Peos Ston Kosmo

Τρόποι Που Μπορείτε Να Αποθηκεύσετε Στον υπολογιστή Σας με ασφάλεια Ζωής

Ψάχνετε να πάρετε ασφάλιση ζωής, αλλά δεν έχετε αρκετές πληροφορίες; Ίσως έχετε ήδη ασφάλιση ζωής, αλλά υπάρχουν πράγματα που δεν καταλαβαίνεις; Όπως και να έχει, το παρακάτω άρθρο θα σας παρέχουν ζωτικής σημασίας ασφάλεια ζωής πληροφορίες ότι ο καθένας πρέπει να πει.

Κατά την εξέταση της ασφάλισης ζωής, να είστε βέβαιος να υιοθετήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, καθώς αυτό θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις τιμές σας. Το κάπνισμα και να χάσουν βάρος. Να είστε βέβαιος να υπάρξει με αυτές τις πληροφορίες, καθώς και τυχόν άλλες υγιείς δραστηριότητες που μπορείτε να το όνομα. Το ποσοστό είναι συχνά ώρα συζητήσιμη.

Αν συναντήσετε με έναν πράκτορα για ασφάλιση ζωής ή για εκείνο το θέμα, οποιοδήποτε είδος της ασφάλισης και θα ακούσουμε τις ανάγκες σας και να κάνει συστάσεις για το σημείο, μπορεί να θέλετε να εξετάσει συνάντηση με κάποιον άλλο. Ένας πράκτορας θα πρέπει να πάρει για να ξέρετε και τις ανάγκες σας, κάνετε κάποια έρευνα για να βρείτε τις καλύτερες δυνατές επιλογές, και στη συνέχεια να συναντηθούμε ξανά, να συζητήσουμε και, στη συνέχεια, να σχεδιάσετε μια πορεία δράσης.

Ένα σχέδιο ασφάλισης δεν είναι μια αγορά-και να το ξεχάσετε-αγορά. Θα πρέπει να αναθεωρήσει το σχέδιο ασφαλείας σας, όπως τα πράγματα αλλάζουν στη ζωή σου και να μεγαλώσεις. Αλλαγές στην οικογενειακή κατάσταση, έχοντας τα παιδιά, ή την ηλικία συνταξιοδότησης είναι όλα λόγοι για να επανεξετάσει το σχέδιό σας και να κάνετε προσαρμογές.

Όταν αποφασίζουν τι όρος για την ασφάλιση σας, ρίξτε μια ματιά στο τι θα πρέπει να γίνει με αυτά τα χρήματα. Αν τα παιδιά σας είναι τα νεογνά, 25 ετών, είναι όρος πολιτικής θα βεβαιωθείτε ότι είναι φροντισμένος αν κάτι συμβεί σε σας, πριν να είναι σε θέση οικονομικά να φροντίσουν τον εαυτό τους. Εάν έχετε 30 ετών υποθήκη για το σπίτι σας, σκέφτεται να κάνει αυτό το εξάμηνο για να προστατεύσει το σπίτι σας, ενώ θα πληρωθούμε.

Βελτιώσετε την υγεία σας για μια φθηνότερη ασφάλεια ζωής. Κανονικά, μια ασφαλιστική εταιρεία θα προσφέρει μια καλύτερη τιμή σε ένα υγιές άτομο, επειδή είναι αναμενόμενο να ζουν περισσότερο.

Είναι μια καλή ιδέα να επανεξετάσει την πολιτική ασφάλισης ζωής κάθε χρόνο για να δείτε αν εξακολουθεί να ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Αν έχεις κάνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, όπως ένα νέο παιδί ή την αγορά ενός σπιτιού, μπορεί να χρειαστεί να τροποποιήσετε την πολιτική σας για να αντανακλά τη νέα σας κατάσταση.

Όταν επιδιώκουν ένα μεσίτη να σας δώσει επιλογές για την ασφάλεια ζωής σου, δεν πρέπει ποτέ να δεχτεί μια συνάντηση σύσταση. Αυτό συμβαίνει επειδή μετά από μόνο μια συνάντηση, ένας μεσίτης δεν έχει αναλυθεί πολύ προσεκτικά την κατάστασή σου και να εξετάζονται όλες οι επιλογές για σας. Ως εκ τούτου, δεν θα πρέπει να αποδεχθεί την προσφορά και να συνεχίσει την έρευνα για τη δική σας.

Όταν αγοράσετε την ασφάλεια ζωής όρου, βεβαιωθείτε ότι η διάρκεια της πολιτικής σας ταιριάζει με το χρονικό διάστημα το χρειάζεστε. Για παράδειγμα, να αγοράσει όρος ασφάλισης που παραμένει σε ισχύ για αρκετό καιρό, μέχρι τα παιδιά να γίνουν ανεξάρτητοι και, επίσης, ότι το υπόλοιπο σύζυγος έχει κάλυψη μέχρι αυτός ή αυτή, καθίσταται επιλέξιμη για το εισόδημα των συνταξιούχων.

Κάνουμε ό, τι μπορούμε για την καλύτερη πιστωτική σας. Η χαμηλότερη πιστωτική σας βαθμολογία, η υψηλότερη μηνιαία ασφάλιστρα σας θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο κάτοχος ασφαλιστηρίου με χαμηλή βαθμολογία θεωρείται ως ένα υψηλό κίνδυνο για την ασφαλιστική εταιρεία. Αυτό είναι που προκαλεί τους να χρεώνουν τα υψηλότερα ασφάλιστρα. Είναι έτσι ώστε να μπορεί να αντισταθμίσει τον κίνδυνο.

Κάνετε την έρευνά σας σχετικά με τις τιμές των ασφαλειών ζωής. Συγκρίνετε τις πολιτικές και τις τιμές από πολλές διαφορετικές εταιρείες. Κάθε εταιρεία θα έχει την δική του τιμή, έτσι θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει ό, τι χρειάζεστε σε μια πολιτική, για τη χαμηλότερη δυνατόν τιμή. Μπορείτε να συγκρίνετε τις περισσότερες επιχειρήσεις στο σπίτι σας στο internet.

Κατά τη διαβούλευση με έναν σύμβουλο σχετικά με την ασφάλεια ζωής, μην φοβάστε να ζητήσει από δύσκολες ερωτήσεις. Θα πρέπει να εντελώς να ξέρω όλες τις διαφορετικές πολιτικές πριν από την αγορά ένα. Για παράδειγμα, θα πρέπει να γνωρίζετε αν η πολιτική σας είναι ανανεώσιμες, και πόσο καιρό τα ασφάλιστρα που θα διαρκέσει. Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζετε αν υπάρχουν εξαιρέσεις. Αυτά είναι σημαντικά πράγματα που πρέπει να εξετάσει πριν από την αγορά ασφάλισης ζωής.

Να είστε προσεκτικοί όταν εξετάζουν την αγορά επιπλέον αναβάτες σε μια νέα πολιτική ή μια ήδη υπάρχουσα. Σύμβουλος μπορεί να είναι σε σπρώχνει να αγοράσετε επιπλέον αναβάτες μόνο για το όφελος της αποζημίωσης. Μέχρι να κατανοήσουν πλήρως τι αναβάτης μπορεί να κάνει για σας, μην το αγοράσετε. Αντ ‘ αυτού, να ζητήσει μια δεύτερη γνώμη από άλλον ειδικό.

Εν κατακλείδι, να πάρει πληροφορίες σχετικά με την ασφάλιση ζωής είναι σημαντική. Θέλετε να γνωρίζετε τι πρόκειται να διαπράττουν τον εαυτό σας. Το παραπάνω άρθρο σας παρέχονται με σημαντικό ασφάλισης ζωής συμβουλή. Πάρτε αυτή τη συμβουλή και να το χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσει να πάρετε το καλύτερο σχέδιο ασφάλισης ζωής είναι δυνατόν.