Titan Gel Επικοινωνια

Ενδιαφέρονται Να Μάθουν Για Το Σπίτι Υποθήκες; Διαβάστε Αυτό

Ψώνια γύρω για ένα στεγαστικό δάνειο μπορεί να είναι ένα αποθαρρυντικό έργο. Γίνεται ακόμα πιο δύσκολο όταν έχετε καμία ιδέα για υποθήκες στο σπίτι. Όλοι θα αγάπη για να πάρετε το σπίτι των ονείρων τους, και ευτυχώς, υπάρχουν πολλά άρθρα εκεί έξω, όπως το παρακάτω, που έχουν μεγάλη συμβουλές για το τι χρειάζεται, όταν ψωνίζετε για ένα σπίτι υποθήκη. Συνεχίστε να διαβάζετε και να μάθετε!

Όταν μπορείτε να πάρετε ένα απόσπασμα για ένα στεγαστικό δάνειο, βεβαιωθείτε ότι τα έγγραφα δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με ΙΑΥ. Μερικές φορές μια υποθήκη απαιτεί ότι μπορείτε να πάρετε PMI ασφάλισης, προκειμένου να πάρει ένα χαμηλότερο ποσοστό. Ωστόσο, το κόστος της ασφάλισης μπορεί να αντισταθμίσει το διάλειμμα, μπορείτε να πάρετε στην τιμή. Έτσι κοιτάξω προσεκτικά.

Προσπαθήστε να πάρει προ-εγκριθεί για την υποθήκη σας. Αυτό σας βοηθά να ξέρετε τι είστε σε θέση να περάσουν πριν από την προσφορά του ιδιότητες. Σας βοηθά επίσης να αποφύγετε να πάρει συνδέεται με ένα σπίτι που είναι έξω από το φάσμα τιμών σας. Η διαδικασία είναι γενικά απλή: μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν δανειστή υποθηκών, να υποβάλουν τις προσωπικές και οικονομικές πληροφορίες σας, και στη συνέχεια, περιμένετε για την απάντησή τους. Κάποιες πληροφορίες σε αυτή τη διαδικασία θα περιλαμβάνει το ποσό που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και να σας δάνειο είναι το επιτόκιο. Θα λάβετε ένα προ-επιστολή έγκρισης από το δανειστή σας, και, στη συνέχεια, θα πρέπει τα κονδύλια το συντομότερο ο πωλητής δέχεται την προσφορά. Η προ-έγκριση, η διαδικασία μπορεί να μην είναι αυτό το απλό, αλλά θα μπορούσε να είναι.

Ξέρετε πόσο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να θέσει προς το στεγαστικό σας. Μην βασίζεστε στο δανειστή να σας πω το ποσό που δικαιούστε, σας προκαλεί να δανειστεί το μέγιστο ποσό. Δοκιμάστε το σχεδιασμό, τον προϋπολογισμό σας και να αφήνει κάποιο περιθώριο για απρόβλεπτες δαπάνες. Αυτή είναι συνήθως η περίπτωση, όταν αγοράζετε ένα σπίτι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τραπεζικό αριθμομηχανές για να καθορίσει πόσο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα σπίτι και να παρέχει μια εκτίμηση για τις μηνιαίες πληρωμές υποθηκών.

Αν υπάρχουν αλλαγές στα οικονομικά σας μπορεί να προκαλέσει καθυστέρηση ή ακόμη και να προκαλέσει το δανειστή να αρνηθεί την αίτησή σας. Δεν ισχύουν για οποιαδήποτε υποθήκη, αν δεν έχετε μια δουλειά που είναι ασφαλή. Θα πρέπει επίσης να αποφευχθεί η αλλαγή θέσεων εργασίας, ενώ είστε στη διαδικασία δανείου από το δάνειο σας θα εξαρτηθεί από το τι είναι στην εφαρμογή σας.

Τι κάνετε αν η αξιολόγηση δεν αντικατοπτρίζει τις πωλήσεις τιμή; Υπάρχουν περιορισμένες επιλογές, ωστόσο, μην απελπίζεστε. Μπορείτε να αμφισβητήσετε την αξιολόγηση και να ζητήσει για μια δεύτερη γνώμη, ωστόσο, θα πρέπει να πληρώσει για την αξιολόγηση από την τσέπη σας κατά τη στιγμή της αξιολόγησης.

Να έχουν τα απαραίτητα έγγραφα έτοιμα. Υπάρχουν κάποια έγγραφα που θα πρέπει να αναμένεται να έχουν, όταν θα έρθει για μια υποθήκη το σπίτι. Θα πρέπει να παρέχουν τραπεζικές δηλώσεις φόρου εισοδήματος εκθέσεις, W-2 δηλώσεις, και τουλάχιστον δύο αποκόμματα. Έχοντας αυτά στο έτοιμο θα σας βοηθήσει να κάνετε τις συναντήσεις σας πάει πολύ πιο γρήγορα.

Να πάρετε τα αποσπάσματα από πολλά αναχρηματοδότησης πηγές, πριν από την υπογραφή σχετικά με την διακεκομμένη γραμμή για μια νέα υποθήκη. Ενώ οι τιμές είναι σε γενικές γραμμές σύμφωνο, οι δανειστές συχνά είναι ανοικτή σε διαπραγματεύσεις, και μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη συμφωνία με τη μετάβαση με ένα πάνω στο άλλο. Το κατάστημα γύρω και να πω σε όλους τους ποια είναι η καλύτερη προσφορά είναι, όπως πάνω τους όλα για να πάρει την επιχείρησή σας.

Διαμονή επίμονη με το στεγαστικό σας κυνηγούν. Ακόμα και αν έχετε ένα δανειστή σε απορρίπτει, δεν σημαίνει ότι όλα θα. Πολλοί έχουν την τάση να ακολουθούν Freddie Mac και Fannie Mae κατευθυντήριες γραμμές. Μπορούν επίσης να έχουν αναδοχής κατευθυντήριες γραμμές. Ανάλογα με το δανειστή, αυτά μπορεί να είναι αυστηρότερες από ό, τι άλλοι. Μπορείτε πάντα να ζητήσετε από το δανειστή, γιατί αρνήθηκαν. Ανάλογα με το λόγο δίνουν, μπορείτε να δοκιμάσετε τη βελτίωση της πιστωτικής σας γρήγορα, ή μπορείτε απλά να πάτε με ένα διαφορετικό δανειστή.

Τώρα θα δείτε πόσο απλό είναι να προετοιμαστούν για να πάρει έγκριση για ένα σπίτι υποθήκη. Ο καθένας μπορεί να πάρει έγκριση, αν ακολουθήσετε τα απλά βήματα που παρατίθενται σε αυτό το άρθρο. Μην αποθαρρύνεστε, συνέχισε να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνουμε, προκειμένου να μην γυρίσει κάτω για μια υποθήκη το σπίτι.