Stravo Peos

Νομίζω Ότι Η Οικονομία Είναι Κρίμα Να Επενδύσουν Σε; Σκεφτείτε Πάλι!

Το χρηματιστήριο μπορεί συχνά να αισθάνονται συντριπτική, ειδικά αν είστε νέοι. Αν και υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να εξετάσει, το κύριο μέλημα είναι να χάσει χρήματα. Χρησιμοποιώντας τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο, θα είστε σε θέση να κάνουν σοφές επενδύσεις, συγκεντρώνοντας ένα κέρδος.

Ποτέ δεν στηρίζονται σε φήμες, μετά το πλήθος είναι συχνά μια συνταγή για την καταστροφή. Όταν ο καθένας αγοράζει ίδιες μετοχές, η τιμή θα μειωθεί και λιγότερο οι άνθρωποι θα το αγοράσω στο μέλλον. Σκέφτονται ανεξάρτητα και να κάνετε τη δική σας έρευνα, αντί αποκλειστικά ανάλογα με το τι λένε οι άλλοι.

Πολλοί άνθρωποι που επενδύουν σε μετοχές κάνετε το λάθος να στηρίζονται πολύ έντονα στο παρελθόν την απόδοση όταν αποφασίζουν ποια αποθέματα για να αγοράσει. Ενώ πριν από την απόδοση είναι μια πολύ καλή ένδειξη του πόσο μια μετοχή που θα αποδώσει στο μέλλον. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε για να ερευνήσει ποια τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας. Είναι σημαντικό να εξετάσει το σχέδιο για την αύξηση των εσόδων και κερδών, μαζί με ό, τι σκοπεύουν να κάνουν για να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα.

Εξοικειωθείτε με τις προηγούμενες επιδόσεις της κάθε εταιρείας ότι σχεδιάζουν επένδυση. Αν και επιτυχίες του παρελθόντος δεν είναι σαφείς δείκτες, οι εταιρείες που κάνουν καλά συχνά, επίσης, το κάνω στο μέλλον. Κερδοφόρες επιχειρήσεις τείνουν να επεκταθούν, κέρδη και πιο δυνατό, τόσο για τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων και των επενδυτών, όπως εσύ!

Η επένδυση στο χρηματιστήριο απαιτεί υπομονή. Αυτό συμβαίνει επειδή ένα σημαντικό μέρος της επένδυσης περιλαμβάνει την τοποθέτηση πίστη στη μελλοντική απόδοση. Μπορεί να είναι εύκολο να χάσετε το τεράστιο δυναμικό επιστρέφει αν είστε ανυπόμονοι. Ενώ μπορεί να είναι δύσκολο να μάθετε να είστε υπομονετικοί, αυτό δεν σημαίνει ότι οι επενδύσεις σας θα πρέπει να υποφέρουν για αυτό. Αν είστε απλά δεν τον ασθενή τύπο, μπορείτε πάντα να βρείτε έναν επαγγελματία για να διαχειριστείτε τις επενδύσεις σας.

Δώσει σύντομη πώληση. Όταν το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες δανεισμό μετοχών μετοχές. Ο επενδυτής παίρνει μετοχές, στο πλαίσιο συμφωνίας παροχής αργότερα. Ο επενδυτής θα πωλήσει τις μετοχές σε μεταγενέστερο χρόνο, όταν η τιμή στο χρηματιστήριο πέφτει.

Τα επενδυτικά σχέδια πρέπει να παραμείνει απλή. Μπορεί να είναι δελεαστικό να κάνετε τα πράγματα που έχετε μάθει αμέσως, αλλά αν είστε νέοι στην επένδυση είναι καλό να επικεντρωθεί σε ένα πράγμα που πραγματικά δουλεύει και να επιμείνουμε σε αυτό. Μακροπρόθεσμα, θα εξοικονομήσετε χρήματα.

Σκεφτείτε ένα απόθεμα πριν το αγοράσετε. Και τότε σκεφτείτε το ξανά. Εάν δεν είστε σε θέση να γρήγορα να γράψετε μια μικρή παράγραφο με πολλούς λόγους για να αγοράσει ένα συγκεκριμένο απόθεμα, μπορεί να θέλετε να το αποφύγετε. Ακόμα κι αν το γράφεις αυτό το σημείο, ξαναδιάβασα το επόμενο πρωί. Είναι οι λόγοι; Είναι ακόμα δαχτυλίδι ισχύει μετά από μια νύχτα ύπνου;

Μην τοποθετείτε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι. Αν επιλέξετε τα αποθέματα σας, σύμφωνα με μια συγκεκριμένη βιομηχανία, θα βγάλεις απώλειες από το διοικητικό συμβούλιο, αν αυτή η αγορά μπαίνει σε μπελάδες. Προσπαθήστε να έχετε ένα ευρύ φάσμα των αποθεμάτων για τα οποία κατανέμονται σε τουλάχιστον 5 διαφορετικούς τομείς, όπως η τεχνολογία, η ενέργεια, οι μεταφορές, οικονομικές και καταναλωτικά προϊόντα.

Κάθε φορά που ψάχνετε εταιρείες που μπορεί να θέλουν να επενδύσουν με, βεβαιωθείτε ότι είστε δίνοντας προσοχή σε τουλάχιστον 5 χρόνια της ιστορίας του αποθέματος. Πραγματικά πρέπει να κοιτάξουμε βαθύτερα από αυτό, αν μπορείτε. Αυτό θα πρέπει να πάμε μαζί για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να δώσουν προσοχή σε όλα τα στοιχεία που παρέχονται σχετικά με το απόθεμα. Όλοι το ίδιο, πρέπει να ξέρετε τι το διάγραμμα μοιάζει, και θα πρέπει να πάει όσο πιο βαθιά μπορείτε.

Μάθετε πώς να εξισορροπήσει τους κινδύνους και τις ανταμοιβές. Οι πιο επιτυχημένοι επενδυτές περνούν πολύ χρόνο μελετώντας τις τάσεις της αγοράς και τις τρέχουσες ειδήσεις για την οικονομία. Δεν το ρίσκο και να βάζουν τα χρήματά τους σε ένα ETF, απόθεμα ή αμοιβαίο κεφάλαιο ακολουθώντας κάποια προσεκτική ανάλυση. Αυτό βοηθά να κρατήσει την ισορροπία τους σε μια ανοδική πορεία, ακόμη και όταν λάβει ένα χτύπημα.

Αν η δουλειά σας ασφάλεια είναι πτητικά ή απειλούνται, επενδύοντας σε ένα Roth IRA είναι μια καλή δίχτυ ασφαλείας. Όποιος είναι άνεργος για περίοδο επόμενες τρεις μήνες μπορεί να εφαρμόσει τους Ροθ ταμεία για να πληρώνουν για την ασφάλιση υγείας, χωρίς οποιαδήποτε ανάκληση ή φορολογικές κυρώσεις από την κυβέρνηση. Ενώ έτσι, με πονάει το χαρτοφυλάκιο συνταξιοδότησή σας, μπορεί να σας κρατήσει υγιείς και να ψάχνει για δουλειά, έτσι ώστε να μπορεί να πληρωθεί πίσω.

Δοκιμάστε το καλύτερό σας για να μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να συμμετέχουν, όταν έχεις να κάνεις με το χρηματιστήριο. Να βασανίζει για κάθε μικρό πράγμα μπορεί να σε οδηγήσει να κάνεις πολύ κακές αποφάσεις. Δεν μπορείτε να τραβήξετε έξω κάθε φορά που τα αποθέματα σας να χάσετε χρήματα και δεν μπορείτε να πάτε σε όλα μόνο και μόνο επειδή έκανε ένα μικρό κέρδος.

Όταν επενδύουν στο χρηματιστήριο, είναι σοφό να επανεπενδύσουν το μέρισμα. Δύο πράγματα μπορούν να συμβούν όταν μπορείτε να πάρετε μια μέρισμα … μπορείτε είτε να επενδύσετε, ή να πάρετε τα μετρητά. Με την επανεπένδυση τότε μάλλον δαπάνες, είναι πιο πιθανό να κάνουν ένα σημαντικό ποσό χρημάτων σε μακροπρόθεσμη βάση.

Εάν έχετε έναν μεσίτη, και θα διαφωνήσω με κάτι που λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό. Να έχετε πάντα τη δύναμη να διαφωνούν θεωρώντας ότι είναι τα χρήματά σας που είναι σε κίνδυνο. Είναι σοφός και δεν διαφωνώ με έναν μεσίτη που έχει κάνει πολλά χρήματα στο παρελθόν.

Όπως μπορείτε τώρα να καταλάβετε, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί να οδηγήσει σε απόθεμα επιτυχία στην αγορά. Έρευνα όσο μπορείτε και να μείνετε ήρεμοι. Διαβάστε τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο για να κάνει το καλύτερο κέρδη δυνατόν.