Sex Me Mikra

Μεγιστοποίηση του Δυναμικού των Επιχειρήσεων Χρησιμοποιώντας το Facebook Marketing Διαφημίσεις

Αν δεν είστε χρησιμοποιώντας το Facebook για να προωθήσετε την επιχείρησή σας, ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί όχι. Το πρόβλημα είναι μάλλον τις ρίζες τους στο φόβο. Ορισμένοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν είστε σίγουροι τι πρέπει να κάνετε σε απευθείας σύνδεση και φοβούνται να κάνουν λάθος. Βγες έξω από τη ζώνη άνεσής σας και να αρχίσει το μάρκετινγκ στο Facebook με αυτές τις χρήσιμες συμβουλές.

Να ορίσετε κάποιους στόχους για το Facebook marketing καμπάνια. Μπορείτε να ξεκινήσετε την καμπάνια σας σε δοκιμαστική βάση, αν δεν είστε σίγουροι για το πώς το κοινό σας θα αντιδράσει σε αυτό. Μόλις πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το πόσο ενδιαφέρονται οι πελάτες σας, θα πρέπει να ορίσετε κάποιους λογικούς στόχους για την καμπάνια σας.

Κρατήστε πατημένο το Facebook διαγωνισμούς. Εκπτώσεις ή δώρα σε ανθρώπους που μοιράζονται ή ενεργά την αγορά της σελίδας σας. Να είστε βέβαιος να ακολουθήσει μέσα στις υποσχέσεις που κάνουν.

Δώστε το Facebook σελίδα ένα πολύ δυνατό θέμα. Ξέρω τι σας και να το παραδώσει στην γραφική εμφάνιση της σελίδας σας. Να θυμάστε, έχετε μόνο μία ευκαιρία να κάνει μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση για το νέο σας Facebook επισκέπτες. Για να τους μετατρέψει σε πραγματικούς οπαδούς, πρέπει να παραδώσει από το πρώτο φόρτωσης της σελίδας.

Δεν repost όλες τις εικόνες στο Facebook που sensationalize τραγωδία. Μπορεί να νομίζετε ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την κοινή χρήση μιας φωτογραφίας που επιμένει πρέπει να είναι να δείξουμε σεβασμό για το θύμα ενός εγκλήματος, αλλά είναι το ακριβώς αντίθετο. Θα εξεταστεί ως κάποιος που προσπαθεί να επωφεληθεί από την κακή τύχη από κάποιον άλλο.

Βάλτε μαζί ένα Facebook διαγωνισμό. Οι άνθρωποι αγαπούν τη διασκέδαση πράγματα όπως διαγωνισμούς και κουίζ στο Facebook. Είναι ένα από τα πράγματα που κάνει το site κοινωνικής μέσα ενημέρωσης. Δεν είναι ότι σκληρά για την εταιρεία σας ή το εμπορικό σήμα για να βάλει μαζί ένα διαγωνισμό, και μπορεί πραγματικά να ανοίξει το επίπεδο εμπλοκής της κοινότητας.

Κρύβει το περιεχόμενό σας από μη-οπαδούς είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για τη μετατροπή των επισκεπτών σε οπαδούς. Ένας περιστασιακός επισκέπτης μπορεί να είναι πρόθυμοι να αρχίσει μετά, αν αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον μέρος της σελίδας σας. Ωστόσο, μόνο μικρά ποσά από το περιεχόμενο θα πρέπει να κρύβεται, έτσι ώστε να μην επηρεάζουν το SEO σας.

Προσπαθήστε να δημιουργήσετε έναν διάλογο με τους πελάτες σας. Ρωτήστε τα τι είδους προϊόντα είναι το αγαπημένο τους, ή αν υπάρχει κάτι που θα θέλατε να δείτε να προστίθενται στην επιχείρησή σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε τα θέματα για διάλογο θετική. Μην τους ρωτήσετε ποια ήταν η χειρότερη εμπειρία που είχα με ένα ή τα προϊόντα σας

Ερωτήσεις σχετικά με το Facebook σελίδα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το κοινό σας και τι τους αρέσει και δεν τους αρέσει, να κάνουν ερωτήσεις για να μιλήσουν. Τους ενθαρρύνει να απαντήσει, και μπορείτε ακόμη και να είναι μέρος της συζήτησης. Τα περισσότερα μπορείτε να πάρετε τους οπαδούς σας για να μιλήσουμε, τόσο το καλύτερο.

Θα πρέπει να υπολογίσετε το ποσοστό μετατροπής του Facebook εκστρατεία μάρκετινγκ σε μηνιαία βάση. Αξιολόγηση από το πόσα προϊόντα θα πουλήσουν χάρη σε αυτή την καμπάνια και να συγκρίνετε αυτόν τον αριθμό για το πλήθος των συνδρομητών που έχετε. Το ποσοστό μετατροπής είναι μια εξαιρετική ένδειξη του πόσο επιτυχής είναι το Facebook marketing καμπάνια.

Δεν στείλει πάρα πολλά μαζικά μηνύματα στους οπαδούς σας. Αυτό είναι ένα πολύ απρόσωπο τρόπο για να φτάσουν οι άνθρωποι, και πολλοί από αυτούς μπορεί να διαγράψει το περιεχόμενο πριν από την ανάγνωση. Αν έχετε κάτι να μοιραστείτε, να δημιουργήσετε μια ενημέρωση κατάστασης. Οι άνθρωποι είναι πολύ πιο πιθανό να τα διαβάσετε.

Μετά τα βίντεο σας στο facebook σελίδα. Ανάλογα με την επιχείρηση που θα είναι σε σας να προσαρμόσετε το βίντεό σας ιδέες αναλόγως. Για παράδειγμα, αν πουλάτε ένα προϊόν, μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο που εξηγεί πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, ή ένα βίντεο που δείχνει γιατί το προϊόν σας είναι καλύτερο από τα υπόλοιπα.

Θα πρέπει να έχουν τακτική παρουσία στο Facebook σελίδα, αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά για την επιχείρησή σας. Facebook μοιράζεται τις πιο ενεργές επιχειρήσεις πληροφορίες πριν από αυτούς που δεν μοιράζονται τις πληροφορίες πολύ συχνά. Για να διασφαλίσετε ότι τα μηνύματά σας είναι να πάρει σε εκείνους που νοιάζονται πρέπει να παραμείνει ενεργή.

Δώσει στους συνδρομητές τη δυνατότητα να μοιραστείτε τις εκπτώσεις με τους φίλους τους. Οι συνδρομητές σας θα μπορούσε να βοηθήσει τους φίλους κερδίσετε δωρεάν προϊόντα, ή να πάρετε τις εκπτώσεις για τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μία από τις ενημερώσεις σας και προσθήκη ετικετών από τους φίλους τους. Ανταμοιβή τους συνδρομητές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε νέες πωλήσεις, προσφέροντάς τους ένα έπαθλο αν ο φίλος τους καταλήγουν να αγοράζουν ένα προϊόν.

Περιλαμβάνει το λογότυπό σας στην φωτογραφία του προφίλ σας στο Facebook σελίδα της επιχείρησης. Δεν αλλάζουν πολύ συχνά, καθώς είναι αυτό που οι οπαδοί σας θα συσχετίσετε με το εμπορικό σήμα, ως εκ τούτου, τονίζοντας τις θέσεις σας στο news feed. Αν συνεχώς αλλάξουν, δεν μπορεί να γίνει σύγχυση και να αγνοήσει τις θέσεις σας.

Εάν δεν είστε μια επιχείρηση που τείνει να αρπάξει συναισθηματική εμπλοκή από τους οπαδούς, εξετάστε το ενδεχόμενο να πάρει πίσω από μια αιτία στο Facebook. Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται πολύ συναισθηματικά να προκαλεί, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια halo-effect με το εμπορικό σήμα σας, αν είστε ειλικρινείς με τις πράξεις σου. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσει το brand awareness και τους οπαδούς στο Facebook.

Θέλετε να δείξουμε στους ανθρώπους ότι είστε ένα πραγματικό πρόσωπο, οπότε βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να συνδέσετε τη Facebook σελίδα της επιχείρησης στο προφίλ σας. Στο τμήμα όπου έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε διαχειριστή πληροφοριών, τοποθετήστε ένα σύνδεσμο προς την προσωπική σας σελίδα. Δεν πρέπει να δεχτεί κανείς δεν αισθάνεστε άνετα με την προσθήκη, αλλά θα αφήσουμε τους ανθρώπους να ξέρετε ότι είναι πραγματική.

Τώρα που έχεις το Facebook marketing βασικά, δεν είναι χαζό να έχουν τόσο ανήσυχος γι ‘ αυτό; Facebook προσφέρει πολλές δυνατότητες για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Έτσι, να υπογράψει επάνω με εμπιστοσύνη και να αρχίσει το Facebook εκστρατεία μάρκετινγκ σήμερα. Όταν η επιχείρησή σας αρχίζει να απογειωθεί, θα χαρούμε να σας έκανε!