Pos Na Megaloso To Peos M Me Fysiko Tropo

Διατηρώντας την Ψυχραιμία Σου Σε Μια Σύγκρουση Στην Εργασία

Κανείς δεν εκτιμά μια δουλειά περισσότερο από κάποιον που δεν έχει. Αν δεν έχεις δουλειά τώρα και ψάχνει για το ένα, ξέρεις πόσο δύσκολο είναι. Αυτό είναι γιατί θα πρέπει να έχετε κάποιες καλές συμβουλές για το πώς να πάρει μια δουλειά, και αυτό είναι τι αυτό το άρθρο παρέχει. Διαβάστε για μερικές χρήσιμες συμβουλές.

Αντί να δεχτεί ότι δεν έχετε ό, τι χρειάζεται για να προσγειωθεί μια συγκεκριμένη δουλειά, ρωτήστε τον εαυτό σας τι μπορείτε να κάνετε για να γίνει καλύτερος υποψήφιος. Για παράδειγμα, εάν έχετε εμπειρία με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα λογισμικού που χρησιμοποιούνται συνήθως στον τομέα της προτίμησής σας, να αναζητήσετε online tutorials και πώς-στα βιβλία. Το MIT και άλλα έγκριτα πανεπιστήμια προσφέρουν μια ποικιλία από δωρεάν, μη-πιστωτικών online μαθήματα. Θέματα κυμαίνονται από την έρευνα μάρκετινγκ σε XHTML, και την ολοκλήρωση των προγραμμάτων δείχνει την προθυμία σας να πάτε το πρόσθετο μίλι.

Οι περισσότερες αρχικές αιτήσεις γίνονται σήμερα σε απευθείας σύνδεση, έτσι ώστε να παρουσιάσει τον εαυτό σας με τον καλύτερο φως με ένα εντυπωσιακό βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή. Όταν επικοινωνήσει μαζί σας για προσωπική συνέντευξη, φροντίστε να ντυθείτε κατάλληλα και να παρουσιάσει τον εαυτό του ως επαγγελματία. Προσπαθήστε να εμφανίζονται σίγουροι και να κρύψει τυχόν νευρικότητα που μπορεί να αισθάνονται.

Έρευνα όλα είναι εκεί για να ξέρετε για την εταιρεία πριν από την εφαρμογή για μια δουλειά και να πάω για συνέντευξη. Αυτό θα σας δείξει ότι έχετε κάνει την εργασία σας όταν περνάτε από συνέντευξη και μπορεί να οδηγήσει σε πολλές σημαντικές ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Επιπλέον, θα πάρετε για να δείτε την κουλτούρα της εταιρείας και τι έχει να προσφέρει.

Αν είστε μεταξύ των θέσεων εργασίας, κάνουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Αντί να επιτρέπεις τον εαυτό σου να τέλος * βαρεθεί και αναξιοπαθούντα, να αναλάβει την πρωτοβουλία για να γίνει πιο παραγωγικό. Για παράδειγμα, μπορείτε να εθελοντής με ένα τοπικό πρόγραμμα αλφαβητισμού των ενηλίκων, να διδάξουν τους ηλικιωμένους πολίτες για την κάλυψη Medicare ή να οδηγήσει εργαστήρια στο κέντρο για μικρές επιχειρήσεις. Θα αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες, να διατηρήσουμε την ψυχική σου υγεία και, ενδεχομένως, να επεκτείνετε το δίκτυό σας.

Δοκιμάστε την οργάνωση βιογραφικό σας με προτεραιότητες. Θα πρέπει να λίστα το πιο σημαντικό και πιο σχετικές πληροφορίες πρώτα στο βιογραφικό σου. Θα πρέπει επίσης να παραθέτει οποιοδήποτε πλήκτρο επιτεύγματα κοντά στο επάνω μέρος της κάθε θέση που είχαν στην κατοχή τους. Αυτό θα βοηθήσει τον μελλοντικό εργοδότη σας δούμε τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες πρώτη όταν αρχίζουν διαβάζοντας το βιογραφικό σας.

Θυμάμαι όταν πας σε μια συνέντευξη για δουλειά, να ντύνεσαι πάντα επαγγελματικά και να κάνει μια καλή εντύπωση με το τι θα φορέσεις. Ακόμη και αν η δουλειά είναι για τον κατώτατο μισθό ή χειρωνακτική εργασία θέση, θα ξεχωρίζουν από το πλήθος, αν κοιτάξετε καλά. Θα έχετε μια καλύτερη ευκαιρία να πάρει μια κλήση πίσω ή την προσγείωση την δουλειά, όταν θα εξετάσουμε τον καλύτερο εαυτό σας.

Όταν πρόκειται για την επικοινωνία με πιθανούς εργοδότες, να επικεντρωθεί στη διατήρηση σου λόγια φωτεινό, το φως και ευγενικός. “Φωτεινό” αναφέρεται στην ποιότητα και τη φρεσκάδα των ιδεών σας σε σύγκριση με αυτές των άλλων υποψηφίων. Μήπως σας προσφέρει ενδιαφέρουσες προοπτικές και διορατικότητα καινοτομία; Το ” φως ” συναισθήματα αποφύγετε τα υπερβολικά κυνική ή αρνητικές δηλώσεις. “Ευγενικό” είναι αυτονόητη, αλλά είναι συχνά παραβλέπεται στις διαπροσωπικές επικοινωνίες. Αυτό περιλαμβάνει την κατάλληλη γραμματική, που σέβεται τον τίτλο και ένα νεύμα με το επαγγελματικό εθιμοτυπία.

Απάντησε στο τηλέφωνο λέγοντας “καλημέρα ή καλησπέρα, αυτό είναι” το όνομά σας ” μιλώντας.” Οι άνθρωποι μπορεί να εκπλαγείτε να ακούσει μια τέτοια χαιρετισμό, αλλά και πιθανούς εργοδότες θα εντυπωσιαστούν με την θετική στάση και θα ξεκινήσει να κάνει μια μεγάλη εντύπωση από την αρχή.

Προετοιμάσει τον εαυτό σας πριν από συνέντευξη για δουλειά. Θα πρέπει να βρείτε μια στολή που ταιριάζει με την εργασία που υποβάλλετε αίτηση για και να φέρει ένα αντίγραφο του βιογραφικού σας. Βάλει μαζί μια λίστα με ερωτήσεις που θέλετε να ρωτήσετε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και μην διστάσετε να φέρει πρόσθετα έγγραφα που σχετίζονται με τις προηγούμενες εμπειρίες ή την εκπαίδευση.

Να θυμάστε ότι όταν είστε σε μια συνέντευξη για δουλειά, που θα πρέπει να κρατήσει όλα όσα λέτε θετικά. Ποτέ μην μιλήσω άσχημα από προηγούμενους εργοδότες. Αυτό δεν αντανακλά άσχημα για τον προηγούμενο εργοδότη σου, μόνο αντανακλά άσχημα σε σας. Αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, στη συνέχεια, προσπαθήστε να αλλάξετε το θέμα.

Μετά την ανάγνωση, θα πρέπει να έχετε κάποιες ιδέες. Όταν βάλετε αυτές τις ιδέες σε πράξη, τότε μπορείτε να αρχίσετε να επαναφέρει τον εαυτό σας. Στη συνέχεια, είστε σε θέση να το κεφάλι έξω για να συνεντεύξεων πολύ περισσότερο αυτοπεποίθηση * θα βρείτε ότι είναι πολύ πιο πιθανό να πάρετε μια δουλειά, επιτέλους!