Peos Stravo

Να μειώσει Το Άγχος Από την Προσπάθεια Αυτών των Ιδεών

Όταν έχεις να κάνεις με το άγχος, ο κόσμος είναι ένα τρομακτικό μέρος. Μπορεί να είναι δύσκολο να πάρετε μια βόλτα από το μαγαζί στη γωνία, να κοινωνικοποιηθούν και μερικές φορές, ακόμη και για μια μέρα στο γραφείο. Το ακόλουθο άρθρο θα σας προσφέρουν τρόπους αντιμετώπισης του άγχους που μπορεί να σας βοηθήσει να ζήσουν μια πιο ευτυχισμένη ζωή με τον έλεγχο αυτές τις εξουθενωτικές θέματα.

Προσπαθήστε να παρακολουθήσετε τις ειδήσεις συχνά. Πολλές φορές, τα νέα είναι γεμάτη με όλα τα είδη των αρνητικών ιστορίες, για εμφανίσεις στην πόλη σας και σε όλο τον κόσμο. Όταν ασχολείται με το άγχος, δεν χρειάζεται να ταΐσει το άγχος πια αρνητικά ζητήματα να σταθώ. Κλείστε την ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ, πάρτε ένα ανάλαφρο βιβλίο για να διαβάσω.

Ξεκινήστε γράφοντας τις σκέψεις σας σε ένα περιοδικό ή ένα ημερολόγιο. Μερικοί άνθρωποι είναι συγκλονισμένοι από τις σκέψεις που είναι αγχωτικό, και δεν έχουν καμία διέξοδο για την απελευθέρωση τους. Όταν έχετε ένα μέρος για να βάλετε τις σκέψεις σας σε ένα περιοδικό ή ένα ημερολόγιο, είστε περισσότερο σε θέση να σκέφτονται για το τι συμβαίνει στο παρόν, αντί να σκέφτομαι το μέλλον και το παρελθόν γεγονότα που οδηγούν σε άγχος.

Μια θαυμάσια μέθοδος για τη διαχείριση του άγχους είναι να επιδίδονται σε έντονη σωματική δραστηριότητα. Αν αγχωτικές καταστάσεις αρχίσετε να πάρει το καλύτερο από σας, βγείτε για λίγο μέτρια άσκηση μπορεί να προκαλέσει φυσιολογικές απελευθέρωση της feel-good χημικές ουσίες στην κυκλοφορία του αίματος. Αυτό, με τη σειρά του, θα προκαλέσει μια αίσθηση της ευτυχίας και χαλάρωσης για να πάρουν τη λαβή.

Δώστε στον εαυτό σας ένα καθημερινό στόχο, στη συνέχεια να επικεντρωθεί σε δουλεύω αρκετά σκληρά για να το επιτύχουμε. Αυτό είναι ένας τέλειος τρόπος για να διατηρηθεί η συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της ημέρας και ελαχιστοποιεί το άγχος. Αντ ‘ αυτού, οι σκέψεις σας μπορούν να τοποθετηθούν σε περιοχές που είναι πιο ευνοϊκό για την καλή αίσθηση.

Ο καλύτερος τρόπος για να ασχοληθεί με το άγχος είναι να μάθετε πώς να ελαχιστοποιήσετε. Πολλοί άνθρωποι το κάνουν αυτό, μέσα από τη βαθιά αναπνοή μεθόδους. Αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε πώς να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να φέρει ένα επίπεδο ισορροπίας στη ζωή σας, βελτιώνοντας παράλληλα το μυαλό σας.

Κανείς δεν θέλει να παραδεχτεί ότι έχουν ένα θέμα με το άγχος. Μπορεί να είναι ενοχλητικό να είσαι ιδρωμένος, το νευρικό, ιδρωμένος και φοβισμένος μπροστά σε άλλους ανθρώπους. Μπορείτε να αποφύγετε αυτό το κάπως γνωρίζοντας τι πράγματα κάνει τόσο ανήσυχοι και είτε εργάζεται για να αντιμετωπίζουν τους φόβους σας ή την αποφυγή καταστάσεων που θα τους φέρει.

Αποφύγετε τα πράγματα που θα μπορούσε να αυξήσει την αρτηριακή σας πίεση. Αυτό περιλαμβάνει υψηλά επίπεδα αλατιού και νατρίου, και την καφεΐνη και το αλκοόλ. Οι ουσίες αυτές μπορεί να αυξήσει τον καρδιακό ρυθμό και την αρτηριακή σας πίεση, καθιστώντας το άγχος, τα συμπτώματα χειρότερα. Αποφεύγοντας αυτά τα στοιχεία δεν μπορεί να εξαλείψει το άγχος σας, θα σας κρατήσει από το αίσθημα εκτός ελέγχου.

Πάρτε το χρόνο για να διερευνήσει διεξοδικά τις ανησυχίες και τους φόβους. Σταθερά υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να σκεφτείτε μόνο για αυτά τα θέματα κατά τη διάρκεια της καθορισμένης περιόδου. Είναι μια ώρα που διατίθενται για την αντιμετώπιση αυτών των πραγμάτων. Πρέπει να σταματήσω να σκέφτομαι τα στοιχεία που ανησυχεί όταν η ώρα είναι πλήρης. Σύμφωνα με αυτή την προσέγγιση μπορεί να δώσει μια πολύ ισχυρή αίσθηση του ελέγχου πάνω από τις ανησυχίες σας και ανήσυχες σκέψεις.

Κάθε φορά που αισθάνεστε το υψηλό άγχος, προσπαθήστε να πάρετε βαθιές ανάσες. Πάρτε αυτές τις ανάσες από το στομάχι σας και κρατήστε το για λίγα δευτερόλεπτα πριν από την απελευθέρωση. Συνιστάται ότι μπορείτε να το κάνετε αυτό 5 έως 8 φορές. Αυτό μπορεί πραγματικά να βοηθήσει να χαλαρώσετε, και να κάνει το άγχος σας να εξαφανιστούν.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, κάθε μικρό πράγμα που μπορείτε να κάνετε στη ζωή μπορεί να επηρεαστεί από το άγχος. Αν δεν μάθεις να το ελέγχεις, θα μπορείτε να ελέγχετε. Ας ελπίσουμε ότι, έχετε βρει κάποιες χρήσιμες συμβουλές σε αυτό το άρθρο θα σας δώσει τη δυνατότητα να ζήσουν μια πιο γόνιμη και χωρίς άγχος ζωή που είναι απαλλαγμένη από τις αρνητικές επιπτώσεις του άγχους.