Monosordil

Αναζητάτε Πληροφορίες Σχετικά Με Φορητούς Υπολογιστές; Στη Συνέχεια, Ελέγξτε Έξω Αυτές Τις Μεγάλες Άκρες!

Είναι εκπληκτικό να σκεφτεί κανείς ότι μόλις πριν από 20 χρόνια, φορητούς υπολογιστές ήταν τεράστια, ογκώδη πράγματα που κανείς δεν θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά. Σήμερα, ο καθένας μπορεί να πάρει το ένα επάνω για μερικές εκατοντάδες δολάρια και να έχουν τις ίδιες ικανότητες, όπως θα έκαναν με έναν επιτραπέζιο υπολογιστή. Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσει, όπως μπορείτε να αναζητήσετε ένα νέο φορητό υπολογιστή.

Πριν από την αγορά αυτό υπολογιστών γραφείου lap-top αντικατάστασης, σκέψου πόσα ταξίδια θα κάνουμε. Υπολογιστών γραφείου lap-top αντικατάστασης είναι κορυφή της γραμμής σε σχέση με την ισχύ, αλλά είναι μερικές φορές δύο φορές τόσο μεγάλη όσο άλλες lap-top επιλογές. Μπορούν να είναι μια πραγματική ταλαιπωρία για να φέρει γύρω με σας, αν το κάνετε πολλά ταξίδια. Κρατήστε αυτό κατά νου κατά την αγορά.

Σκεφτείτε μια οθόνη αφής lap-top. Όλο και περισσότερα για το λογισμικό Pc δημιουργείται με την τεχνολογία οθονών επαφής στο μυαλό, με την έννοια αυτή η επιλογή θα γίνεται ολοένα και πιο απαραίτητη όσο περνάει ο καιρός. Με την αγορά την τεχνολογία, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα χαρακτηριστικά της οθόνης αφής και να μη νιώθω μια ανάγκη να ξανά-αγοράσει ένα άλλο υπολογιστή για αρκετά χρόνια.

Ελέγξτε για να δείτε αν το RAM και το σκληρό δίσκο του υπολογιστή μπορεί να αναβαθμιστεί πριν από την αγορά ενός υπολογιστή. Μπορεί να μην χρειαστεί, αλλά θα ήταν μια καλή ιδέα να προγραμματίσουν για το μέλλον. Η αναβάθμιση κοστίζει πολύ λιγότερο από ένα ολοκαίνουργιο υπολογιστή. Σκέψου το αυτό πριν από την αγορά τίποτα.

Είναι ευέλικτη στον προϋπολογισμό σας όταν αναζητούν το τέλειο laptop. Μπορεί να χρειαστεί να περάσετε λίγο περισσότερο από το αναμενόμενο. Η τεχνολογία αλλάζει πάντα και ένα απλό laptop θα ξεπεραστεί γρήγορα. Μια μικρή προσαρμογή στα specs μπορεί να επεκτείνει ένα laptop διάρκεια ζωής για πολλά χρόνια.

Πριν από την αγορά ένα laptop να αποφασίσει τι θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε. Αν θα είναι πιο business oriented μπορείτε πιθανώς να πάμε για ένα φθηνότερο μοντέλο που μπορεί να κάνει το word, το excel, και τις βασικές λειτουργίες internet. Αν θα σας φορητή συσκευή τυχερού παιχνιδιού σας, θα θέλετε να επενδύσουν περισσότερο για να εξασφαλίσουν την απόδοση.

Βεβαιωθείτε ότι, όταν η παραγγελία σας ένα φορητό υπολογιστή σε απευθείας σύνδεση που θα αφήσει οδηγίες για την παράδοση του οδηγού. Αν δεν πρόκειται να είναι στο σπίτι, δεν θέλω το laptop σας, απλά να κάθομαι στη βεράντα σου για κάποιον να έρθει και να κλέψει. Μπορεί επίσης να είναι σε θέση να πει το άτομο ναυτιλία να απαιτούν μια υπογραφή για το πακέτο.

Ο σκληρός δίσκος είναι ένα σημαντικό μέρος της οποιαδήποτε lap-top. Συνήθως η ταχύτητα είναι πιο σημαντική από το μέγεθος. Η ταχύτητα μετριέται σε rpm και το μέγεθος είναι σήμερα μετριέται σε GB. Όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός για την περιστροφή / λεπτό, τόσο πιο γρήγορα το laptop θα είναι. Ο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των ΜΒ, τα περισσότερα αρχεία, ταινίες, τραγούδια και προγράμματα που μπορείτε να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

Windows και Mac φορητούς υπολογιστές έχουν διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Τα lap-top παραθύρων και τους υπολογιστές γενικότερα, είναι συνήθως λιγότερο ακριβά από ό, τι της Apple τους ομολόγους τους. Macs θεωρούνται πιο εύκολο στη χρήση, ωστόσο, και χτίστηκε καλύτερα. Λογισμικό επιλογές είναι πιο πολλά στο περιβάλλον των Windows, αλλά η Apple συνήθως κάνει την εγκατάσταση του λογισμικού πιο εύκολο για τον αρχάριο.

Πάνω από 50 εκατομμύρια φορητούς υπολογιστές που πωλούνται κάθε χρόνο, που σημαίνει ότι είναι άμεσα διαθέσιμα, δεν έχει σημασία όπου ζείτε. Προκειμένου να επιλέξετε το καλύτερο μοντέλο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλες τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει από αυτό το άρθρο. Στο τέλος, ο πιο μορφωμένος είσαι, τόσο το καλύτερο laptop που θα πάρετε, έτσι ώστε να κρατήσει την εκμάθηση όλων που μπορείτε.