Mikro Peos Video

Να σώσει Ένα Κομμάτι Των Χρημάτων Με Τα στεγαστικά δάνεια Συμβουλές

Αγοράζοντας ένα νέο σπίτι μπορεί να είναι διασκεδαστική αν δεν πάρει υπερβολικά τόνισε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έγκρισης. Μειώστε το άγχος σας από το να αποκτήσουν κάποια γνώση σχετικά με τη διαδικασία του να πάρει ένα στεγαστικό δάνειο. Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε κάποια μεγάλη συμβουλές για να χρησιμοποιήσετε για να πάρετε τον εαυτό σας μέσα από τη διαδικασία της υποθήκης.

Αρπακτικά δανειστές είναι ακόμα στην αγορά. Οι δανειστές συνήθως λεία για το σπίτι τους αγοραστές με λιγότερο από τέλεια πιστωτικών. Προσφέρουν χαμηλά ή όχι τις πληρωμές, ωστόσο, τα επιτόκια είναι εξαιρετικά υψηλή. Επιπλέον, αυτές οι δανειστές συχνά αρνούνται να εργαστούν με τον ιδιοκτήτη, θα πρέπει να προκύψουν προβλήματα στο μέλλον.

Αν ένα 20% κάτω-η πληρωμή είναι έξω από τα νερά σου, να κάνετε κάποια ψώνια γύρω. Διαφορετικά οι τράπεζες θα έχουν διαφορετικές προσφορές για σας να εξετάσει. Όρους και τις τιμές θα διαφέρουν σε κάθε, κάποιοι θα σας δώσει μια κάτω πληρωμή, αλλά ένα ελαφρώς υψηλότερο επιτόκιο. Αναζητήστε το καλύτερο μίγμα για την τρέχουσα κατάσταση.

Μιλήστε με την οικογένειά σας και τους φίλους σας σχετικά με το πού έχουν τις υποθήκες στο σπίτι. Μερικές φορές τις καλύτερες συστάσεις από αυτά αμέσως γύρω σας. Θα έχετε πολλές πληροφορίες σχετικά με τις δικές τους εμπειρίες σε σχέση με τις τράπεζες, ώστε να μπορείτε να αισθάνονται πιο ασφαλείς για το πού θα πρέπει να κατάστημα. Πραγματικά αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλές ώρες από το χρόνο!

Προσπαθήστε να έχετε μια προκαταβολή τουλάχιστον το 20 τοις εκατό της τιμής πώλησης. Εκτός από τη μείωση του επιτοκίου σας, θα αποφύγετε επίσης pmi ή την ιδιωτική ασφάλεια υποθηκών ασφάλιστρα. Η ασφάλιση προστατεύει το δανειστή θα πρέπει να έχετε προεπιλογή για το δάνειο. Ασφάλιστρα προστίθενται σε μηνιαία πληρωμή σας.

Ξεκινήστε την αποθήκευση όλων των εγγράφων σας που μπορεί να απαιτείται από το δανειστή. Τα έγγραφα αυτά περιλαμβάνουν αποκόμματα, δηλώσεις τραπεζών, W-2 μορφές και τις δηλώσεις φόρου εισοδήματος. Κρατήστε τα έγγραφα αυτά, καθώς και έτοιμοι να στείλετε ανά πάσα στιγμή. Αν δεν έχετε τα χαρτιά σας, προκειμένου, υποθήκη σας μπορεί να καθυστερήσει.

Μόλις έχετε επιλέξει το σωστό δάνειο για τις ανάγκες σας και να ξεκινήσει η διαδικασία εφαρμογής, φροντίστε να πάρετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα γρήγορα. Ρωτήστε για τις προθεσμίες γραπτώς δανειστή και να υποβάλλουν τις οικονομικές σας πληροφορίες σχετικά με το χρόνο. Δεν υποβάλουν τα χαρτιά σας στην ώρα τους μπορεί να σημαίνει την απώλεια της ένα καλό επιτόκιο.

Μόνο και μόνο επειδή μια εταιρεία αρνείται, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις να ψάχνεις. Ένα δανειστή για άρνηση δεν doom τις προοπτικές σας. Το κατάστημα γύρω και να μιλήσετε με έναν μεσίτη για τις επιλογές σας. Υπάρχουν αρκετές επιλογές δανείου διαθέσιμα, τα οποία περιλαμβάνουν πάρει μια co-signer.

Ορισμένοι πιστωτές παραμελούν να ενημερώνουν την υποβολή εκθέσεων πιστωτικών εταιρειών που έχουν καταβληθεί από μια παραβατική ισορροπία. Δεδομένου ότι το πιστωτικό αποτέλεσμά σας μπορεί να σας αποτρέψει από το να αποκτήσουν ένα σπίτι υποθήκη, βεβαιωθείτε ότι όλες οι πληροφορίες σχετικά με την έκθεση είναι ακριβής. Μπορεί να είστε σε θέση να βελτιώσετε τη βαθμολογία σας, με την επικαιροποίηση των πληροφοριών για την αναφορά σας.

Επιτόκια των στεγαστικών δανείων που αλλάζουν συχνά, έτσι ώστε να εξοικειωθείτε με τις τρέχουσες τιμές. Επίσης, θα θέλετε να ξέρετε τι τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων που έχουν στο πρόσφατο παρελθόν. Εάν τα επιτόκια των δανείων αυξάνονται, μπορεί να θέλετε να πάρετε ένα δάνειο τώρα και όχι αργότερα. Αν οι τιμές πέφτουν, μπορεί να αποφασίσει να περιμένω άλλο ένα μήνα ή έτσι πριν από τη λήψη του δανείου σας.

Πριν από την ψάχνει για να αγοράσει ένα σπίτι, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει προ-εγκριθεί για ένα δάνειο. Να πάρει προ-εγκεκριμένο σας επιτρέπει να γνωρίζετε πόσο μπορείτε να περάσετε σε ένα ακίνητο πριν από την έναρξη υποβολής προσφορών. Αυτό σας αποτρέπει επίσης από το να πέσει στην αγάπη με ένα ακίνητο που δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Επίσης, πολλές φορές ο πωλητής θα εξετάσει αγοραστές με προ-γράμματα την έγκριση πιο σοβαρά από εκείνα που χωρίς αυτό.

Κατάστημα γύρω για μια υποθήκη μεσίτη που είναι ένα αγαθό κατάλληλο για σας. Να θυμάστε ότι είστε έτοιμος να ξεκινήσει μια πολύχρονη σχέση με την παρούσα δανειστή, έτσι θέλετε να αισθάνεστε εντελώς άνετα ασχολούνται με την εταιρεία. Κάνετε κάποια έρευνα στο διαδίκτυο, να διαβάσετε σχόλια, να αναζητήσετε τους δανειστές, με την άριστη BBB βαθμολογίες. Κάποτε θα πρέπει να διευθετηθεί λίγα, κλήση και/ή να επισκεφθείτε τα γραφεία τους. Εφαρμόστε μαζί τους και να δείτε αν μπορείτε να πάρετε μια επιστολή προέγκρισης από το δανειστή, αν τελικά εγκατασταθούν.

Κατάστημα γύρω για την υποθήκη αναχρηματοδότηση φορά σε μια στιγμή. Ακόμα κι αν μπορείτε να πάρετε μια μεγάλη συμφωνία για να αρχίσει με, δεν θέλετε να το ρυθμίσετε και να το ξεχάσετε για αρκετές δεκαετίες. Επανεξετάσει την αγορά ενυπόθηκων δανείων κάθε λίγα χρόνια και να δούμε αν αναχρηματοδότηση θα μπορούσε να εξοικονομήσετε χρήματα βασίζεται σε επικαιροποιημένες τιμές ασφάλισης.

Κατά την εφαρμογή για ένα δάνειο, να πάρει ένα ποσοστό-lock. Ένα ποσοστό-lock γραπτώς εγγυήσεις ορισμένων όρων και των επιτοκίων για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Το ποσοστό-lock “για την εφαρμογή” αντί για “έγκριση”. Το κλείδωμα περίοδο πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη για να επιτρέψει για παράγοντες που μπορεί να καθυστερήσουν τη διαδικασία δανείου.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια μεγάλη προκαταβολή. Είναι πάντα καλύτερο να τεθεί ένα μεγαλύτερο ποσό, όταν μπορείτε να πάρετε μια υποθήκη το σπίτι. Τα περισσότερα χρήματα που πρέπει να τεθεί κάτω από το σπίτι σου, το χαμηλότερο πληρωμές σας θα είναι στο μέλλον. Αυτό σημαίνει περισσότερες δαπάνες χρήματα κάθε μήνα.

Πολλοί άνθρωποι που ψάχνουν για μια υποθήκη, πρέπει να ασχοληθεί με πολύ άγχος, όταν προσπαθούν να έχουν την υποθήκη τους εγκρίνεται. Αν έχετε κατανοήσει τις συμβουλές που έχω διαβάσει εδώ, θα πρέπει να πάρετε μέσα από αυτό το άγχος-δωρεάν. Χρησιμοποιώντας αυτές τις συμβουλές θα σας βοηθήσει μέσω της διαδικασίας.