Donitis

Auto Επισκευής Συμβουλές που πρέπει Να θυμάστε

Δεν είναι μυστικό ότι η επισκευή κοστίζει πολλά χρήματα. Περίπλοκες επισκευές και απλές επισκευές όσο μπορεί και να σας αναγκάσει να χάσει τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας. Γι ‘ αυτό και πρέπει κάθε πλεονέκτημα είναι δυνατόν να μειωθεί το κόστος της επισκευής αυτοκινήτων λογαριασμούς. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα για τις επισκευές αυτοκινήτων.

Ελέγξτε το υγρό μετάδοσης κάθε δύο με τρεις μήνες. Αφήστε το κινητήρα να τρέξει και να ανοίξει το καπό του αυτοκινήτου σας. Χρησιμοποιήστε τη μετάδοση στάθμης λαδιού για να ελέγξει το υγρό επίπεδο. Αν δεν υπάρχει αρκετό υγρό στη μετάδοση σας έχετε πιθανώς μια διαρροή κάπου στο σύστημά σας. Το καλύτερο είναι να πάρετε το αυτοκίνητο σε έναν μηχανικό, ώστε να μπορεί να εντοπίσει τη διαρροή.

Όταν είστε στην ανάγκη της επισκευής αυτοκινήτων, κατάστημα γύρω για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε την καλύτερη διαπραγμάτευση. Πήγαινε σε τουλάχιστον τρία διαφορετικά καταστήματα επισκευής για να πάρετε ένα απόσπασμα. Αν κάποιος χρεώνει κάτι που είναι υπερβολικά χαμηλό ή υψηλό, θα πρέπει να ζητήσετε από κάποιον άλλο να κάνει τη δουλειά.

Επικοινωνήστε με την τοπική Better Business Bureau εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα μηχανικό ή ένα γκαράζ. Αν κάποια παράπονα που έχουν κατατεθεί σε βάρος τους, το Better Business Bureau θα σου πω. Ρωτήστε τους φίλους σας και την οικογένειά σας σχετικά με τους διάφορους μηχανισμούς που έχουν αντιμετωπιστεί στο παρελθόν για να πάρετε κάποιες συστάσεις.

Κρατήστε καλά οργανωμένη αρχεία σχετικά με το αυτοκίνητό σας. Θα πρέπει να έχετε άμεσα διαθέσιμα αρχεία για τα πάντα σε ό, τι αφορά τη διατήρηση του αυτοκινήτου σας, όταν βλέπουμε έναν μηχανικό. Καλά οργανωμένη αρχεία μπορεί να τους βοηθήσει να εντοπίσει ένα θέμα σωστά την πρώτη φορά. Ανοργάνωτη αρχεία μπορεί να οδηγήσει σε επανάληψη επισκευές και πολλά πεταμένα λεφτά και το χρόνο.

Ακολουθήστε το αυτοκίνητο tune up το πρόγραμμα. Κάθε αυτοκίνητο είναι διαφορετικό, και αυτό σημαίνει ότι ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες. Μια μελωδία πρόγρακκα δεν θα είναι το ίδιο και για το άλλο. Κοίτα στο αυτοκίνητό σας εγχειρίδιο για λεπτομέρειες σχετικά με την κατάλληλη μελωδία-up πρόγραμμα για το μοντέλο σας. Διαφορετικά, μπορεί να έχουν περισσότερα προβλήματα στο μέλλον.

Για να βεβαιωθείτε ότι είστε μετατρέποντας το όχημα σας πάνω σε ένα αξιόπιστο κατάστημα επισκευής, πάρτε το χρόνο να διαβάσετε σε απευθείας σύνδεση αναθεωρήσεις των μηχανικών στην τοπική περιοχή. Κάνοντας μια μικρή έρευνα για τη δική σας και την προσέλκυση τη γνώμη των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι, θα έχετε μια καλύτερη πιθανότητα να βρουν ένα εξειδικευμένο επαγγελματία για να καθορίσει το αυτοκίνητό σας. Διαφορετικά, μπορείτε να καταλήξετε σε μια απόφαση που τελικά λύπη.

Θα πρέπει να γνωρίζετε και να δώσουν προσοχή στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας είναι τα φω’τα προειδοποίησης. Είναι γραφτό να βοηθήσει τα χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Το πρόβλημα που μας δείχνουν θα πάρει μόνο χειρότερα η πλέον να αγνοήσει.

Αλλαγή μπαταριών αυτοκινήτων είναι γρήγορη και εύκολη. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει την ελευθέρωση ένα κλιπ πάνω από την μπαταρία και χρησιμοποιώντας ένα γαλλικό κλειδί για να χαλαρώσει και να αφαιρέσετε τους συνδετήρες. (Φυσικά, θα πρέπει να το κάνετε αυτό με τη μηχανή σας!) Βουρτσίστε τα βύσματα καθαρίστε με μια συρμάτινη βούρτσα. Βγάλτε την παλιά μπαταρία και τοποθετήστε τη νέα μπαταρία στη θέση της. Στερεώστε τους συνδετήρες με ασφάλεια και refasten το κούμπωμα. Θα πρέπει να είναι καλό να πάει!

Βεβαιωθείτε ότι ξέρετε πού εγχειρίδιο του ιδιοκτήτη σας και να το χρησιμοποιήσετε! Εάν υπάρχει ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητό σας, θα πρέπει να χαθεί χωρίς αυτό. Μερικές φορές, ένα ζήτημα είναι απλά ένα αποτέλεσμα της έλλειψης κατανόησης. Σήκωσέ το, διαβάστε το, και δείτε αν μπορείτε να καταλάβω τι συμβαίνει.

Εάν έχετε ένα ημερολόγιο συντήρησης, αφιερώστε στον εαυτό σας να το κρατήσει up-to-ημερομηνία. Αν δεν είναι, το αυτοκίνητό σας μπορεί να υποβληθεί σε επισκευές που δεν είναι απαραίτητα και να μην κάνω τίποτα για να σε βοηθήσω. Περαιτέρω, αυτό το αρχείο καταγραφής είναι μια ένδειξη για εκείνους που εργάζονται για το αυτοκίνητο σας που μπορείτε να περιμένετε το καλύτερο για το όχημά σας.

Εκτός εάν απαιτείται από το αυτοκίνητό σας είναι εγγύηση, δεν αισθάνονται υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν το κατάστημα επισκευής στην αντιπροσωπεία. Υπάρχουν πολλές αξιόπιστες ανεξάρτητα συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων και είναι συχνά φθηνότερα. Ρωτήστε τους φίλους σας και τα μέλη της οικογένειας για σύσταση εάν δεν είστε βέβαιοι ποια καταστήματα στην περιοχή σας είναι αξιόπιστο.

Εγγύηση είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα χρειαστείτε για τις επισκευές αυτοκινήτων. Ζητήσει ο μηχανικός, εκ των προτέρων, ποια είναι η εγγύηση θα είναι για οποιοδήποτε μέρος, αλλά ειδικά τα ακριβά. Έχει μια έκδοση της παρούσας εγγύησης τυπωμένο επάνω, ώστε να μπορείτε να το κρατήσετε με τα αρχεία σας.

Κρατήστε τα πλήρη αντίγραφα όλων των επισκευής αυτοκινήτων εντολές εργασίας και κάθε παραλαβή. Θα θέλετε να έχετε αυτή την απόδειξη διαθέσιμα, αν οποιαδήποτε εργασία ζητήματα ανακύπτουν. Συν, όταν πουλάτε το αμάξι, θα έχουν την τάση να πάρει περισσότερη αξία για όταν είστε σε θέση να δείξει ακριβώς τι έχει επισκευαστεί και πώς.

Κρατήστε ένα μάτι για το υγρό λακκούβες κάτω από το αυτοκίνητο. Το χρώμα και η συνοχή μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβω το θέμα. Αν είναι παστέλ μπλε, κίτρινο, πράσινο ή φθορισμού-πορτοκαλί, μπορεί να είναι ένα αντιψυκτικό διαρροή οφείλεται σε κακή σωλήνα, διαρροή καλοριφέρ ή νερού, αντλία, ή υπερθέρμανση του κινητήρα. Σκούρο καφέ ή μαύρο λιπαρό λακκούβες μπορεί να σημαίνει κακή στόλισμα ή σφραγίδα προκαλεί τη διαρροή. Κόκκινο λιπαρά λακκούβες είναι συνήθως προκαλείται από μια δύναμη-διεύθυνσης ή μετάδοση διαρροή υγρών. Σαφές λακκούβες συνήθως δεν είναι τίποτα για να ανησυχείτε, καθώς μπορεί να είναι η συμπύκνωση από το όχημα.

Μπορεί να χρειαστεί για την επισκευή αυτοκινήτων, αλλά δεν χρειάζεται να σπάσει την τράπεζα για να το κάνει. Υπάρχει νόμιμος τρόπος που μπορείτε να δώσετε το αυτοκίνητό σας τις επισκευές που χρειάζεται, ενώ μένοντας στα πλαίσια του προϋπολογισμού σας. Αυτό το άρθρο θα έρθει σε πρακτικό, ώστε να το χρησιμοποιήσετε και να κρατήσει το αυτοκίνητό σας να λειτουργεί ομαλά για λιγότερο.