Ψωριαση Πεουσ

Πράσινη Ενέργεια Συμβουλές Που Μπορεί Να Σας Σώσει Μια Δέσμη!

Αν θέλετε να βοηθήσετε το περιβάλλον, ενώ την εξοικονόμηση χρημάτων για τους λογαριασμούς σας δύναμη, μπορεί να θέλετε να μάθετε σχετικά με την πράσινη ενεργειακή τεχνολογία. Πράσινη ενεργειακή τεχνολογία δεν είναι δύσκολο ή περίπλοκο να εφαρμοστεί. Απλά κάνετε κάποια έρευνα για να μάθετε τι πρέπει να κάνετε. Διαβάστε επάνω για μερικές συμβουλές σχετικά με τη χρήση πράσινης ενεργειακής τεχνολογίας.

Σκίαση των windows από το φως του ήλιου τα κουτάβια για να σώσει την ενέργεια. Προσθέτοντας μερικά καλύμματα παραθύρων μπορεί επίσης να βοηθήσει. Χρησιμοποιώντας αυτές τις ιδέες, θα πέσει το ΡΕΎΜΑ το κόστος δραματικά, καθώς το σπίτι σας παραμένει πιο δροσερή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας, θα είστε σε θέση να εξοικονομήσετε χρήματα.

Όταν δεν χρησιμοποιείτε τις συσκευές σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι απενεργοποιημένη. Αν είστε σε ένα δωμάτιο, βεβαιωθείτε ότι το φως είναι απενεργοποιημένη κατά την έξοδο. Αν φύγετε από το σπίτι σας, βεβαιωθείτε ότι η ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ είναι απενεργοποιημένη. Αυτά τα μικρά πράγματα μπορεί πολύ να μειώσει το ποσό της ενέργειας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας, που θα σας αφήσει με κάποια έξτρα μετρητά στην τσέπη σας στο τέλος του μήνα.

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ηλιακή ενέργεια, χωρίς να επενδύουν σε πολυδάπανες εγκατάσταση. Δίνοντας προσοχή στην τοποθέτηση των παραθύρων, μόνωση και εξωραϊσμού είναι αρκετά. Απαλλαγείτε από οποιαδήποτε δέντρα που σκιάζει το σπίτι σας, να προσθέσετε περισσότερες των windows, εάν ένα δωμάτιο είναι πολύ σκοτεινό, και να προσθέσετε μόνωση στους τοίχους για να διατηρήσουν την ηλιακή θερμότητα.

Εάν σχεδιάζετε σχετικά με την εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών, να κατανοήσουν το ποσό της διατροφής που απαιτείται. Θα πρέπει να κρατήσει τα φωτοβολταϊκά κύτταρα καθαρό. Αν τα κύτταρα έχουν εγκατασταθεί στη στέγη σας, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει την αναρρίχηση πάνω από τη στέγη σας όσο συχνά μία φορά το μήνα. Εάν δεν είστε σε θέση να το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να προσλάβει κάποιον.

Να είστε βέβαιος διατηρείτε το ψυγείο σας σωστά. Ένα ψυγείο χρησιμοποιεί πολλή ενέργεια, οπότε θα πρέπει να διατηρούνται σε καλή κατάσταση λειτουργίας. Τα πηνία θέρμανσης θα πρέπει να καθαρίζονται τακτικά για να αφαιρέσετε τη συσσωρευμένη σκόνη. Ελέγξτε την σφραγίδα πορτών για το ρύπο, τα συντρίμμια και τις διαρροές.

Σκεφτείτε για τη χρήση του ανέμου για να τροφοδοτήσει το σπίτι σας για μια εξαιρετική πηγή πράσινης ενέργειας. Όχι μόνο θα είναι από το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά ο αέρας είναι μια εκπομπή ελεύθερη πηγή ενέργειας που είναι σε αφθονία σε πολλές περιοχές του κόσμου. Το αρχικό κόστος μπορεί να είναι υψηλό, αλλά η εξοικονόμηση είναι υψηλή, καθώς και.

Γεωθερμική θέρμανση μπορεί να είναι κάτι για να εξετάσει. Αν ζείτε στην κατάλληλη περιοχή, θα είστε σε θέση να επωφεληθείτε από τη θερμότητα που η γη παράγει φυσικά. Αυτές οι αντλίες θα κάνει χρήση της φυσικής ενέργειας για τη θέρμανση και ψύξη του σπιτιού σας. Επικοινωνήστε με την τοπική θέρμανση ανάδοχος για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτή τη διαδικασία.

Πλύνετε τα ρούχα σε κρύο νερό. Τα ρούχα όπως και καθαρίστε την, αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρύο νερό αντί για ζεστό νερό, και να καταστεί η μετάβαση μπορεί να σώσει πολλή ενέργεια. Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας που χρησιμοποιείται για να πλύνετε τα ρούχα είναι η ενέργεια, το νερό θερμάστρα που χρησιμοποιεί για να θερμάνει το νερό.

Η πράσινη ενέργεια είναι ένας τομέας που αναπτύσσεται γρήγορα. Αν διαπιστώσετε ότι να πάρει ένα ηλιακό στέγη ή μια ανεμογεννήτρια δεν είναι μια επιλογή για σας αυτή τη στιγμή, να παραμείνουν μέχρι και την ημερομηνία με νέες καινοτομίες. Οι πιθανότητες είναι ότι καλύτερα λύσεις που θα είναι διαθέσιμα τα επόμενα χρόνια.

Θεωρούν εδάφους-θερμότητας πηγή αντλία για το σπίτι σας. Μια αλεσμένη αντλία θερμότητας πηγής κάνει χρήση της σταθερής θερμοκρασίας του εδάφους για τη θέρμανση και την ψύξη του σπιτιού. Η θερμοκρασία του εδάφους θα είναι θερμότερο από τον αέρα το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, κάνοντας ιδιαίτερα αποτελεσματική ανταλλαγή θερμότητας.

Αντικαταστήστε τις λάμπες φωτός με το φιλικό προς το περιβάλλον λαμπών. Αυτές τις λάμπες θα διαρκέσει περισσότερο, θα λάμψει και χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι πιο ακριβά από τα κανονικά λαμπτήρες. Ωστόσο, θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω, όταν τους λογαριασμούς ενέργειας σας αρχίσουν να μειώνονται και δεν θα πρέπει να αγοράσετε συνεχώς νέες λάμπες φωτός.

Με υπευθυνότητα την ανακύκλωση των ηλεκτρονικών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μεγιστοποιήσουν τους πόρους. Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται της πράσινης ενέργειας σκέφτονται την εναλλακτική ενέργεια. Ωστόσο, είναι εξίσου σημαντικό να πάρει τα μέγιστα από τις μη ανανεώσιμες πηγές που χρησιμοποιούμε, όπως είναι, για να ελαχιστοποιήσετε τη χρήση. Ανακύκλωση ηλεκτρονικών αποτρέπει την άσκοπη ρυπογόνων των χώρων υγειονομικής ταφής, καθώς και επαναχρησιμοποιεί πόρους που μη-ανανεώσιμες πηγές.

Να επενδύσουν στην ηλιακή ενέργεια για το σπίτι σας. Προσθέτοντας μερικά ηλιακά πάνελ για την στέγη σας μπορεί πραγματικά να μειώσει το κόστος για θέρμανση ή την ψύξη του σπιτιού σας μέχρι και 50%! Μιλήσετε με έναν επαγγελματία για το πού είναι καλύτερο να εγκαταστήσετε στην οροφή σας, όπως η τοποθέτηση είναι πολύ σημαντικό να πάρετε το βέλτιστο ποσό το άμεσο ηλιακό φως.

Χρησιμοποιήστε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες αντί της τακτικής. Οι μπαταρίες είναι επιβλαβές για το περιβάλλον αν δεν ανακυκλωθούν σωστά: μπορείτε να μειώσετε την ποσότητα των μπαταριών που χρειάζεστε για την ανακύκλωση, χρησιμοποιώντας τα ίδια με αυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επενδύστε σε ένα καλό εμπορικό σήμα και να πάρετε μια φόρτιση της μπαταρίας της συσκευής στην εξουσία σας παιδικά παιχνίδια και άλλες συσκευές.

Μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου, πράσινη ενεργειακή τεχνολογία θα πρέπει να είναι λιγότερο από ένα μυστήριο. Χρησιμοποιήστε μερικές από τις συμβουλές σας, για να σας βοηθήσει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την πράσινη ενεργειακή τεχνολογία. Σύντομα, θα είστε στο δρόμο σας να χρησιμοποιούν πράσινη ενέργεια τεχνολογία για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα φιλικό προς το σπίτι.