Ψυχογενήσ Στυτική Δυσλειτουργία Αντιμετωπιση

Μάθετε Πώς Να Πάρετε Την Πιο Έξω Από το Camping

Camping μπορεί να είναι ένα εξαιρετικά ανταμείβοντας εμπειρία και τον εμπλουτισμό και κάτι στο οποίο οι άνθρωποι όλων των ηλικιών μπορούν να συμμετάσχουν. Αλλά, για να πάρετε την πιο έξω από κάθε υπαίθρια περιπέτεια, ένα κομμάτι της γνώσης και ο σχεδιασμός μπορεί να είναι κρίσιμη. Συνεχίστε την ανάγνωση στο κομμάτι που ακολουθεί, και θα είστε έτοιμη να βγείτε στην άγρια φύση.

Καλό για πολλές χρήσεις εργαλείο πρέπει να είναι μέρος των εργαλείων στρατοπέδευσης. Υπάρχουν δύο είδη για να φέρει. Το πρώτο είναι το είδε/το σφυρί/το τσεκούρι 3-σε-1 εργαλείο για να χρησιμοποιήσει για καυσόξυλα και άλλες δουλειές. Το άλλο είναι το πρότυπο πολλαπλών χρήσεων εργαλείο με μια ποικιλία από εργαλεία, όπως ένα ανοιχτήρι, τσιμπιδάκια, ψαλίδι και ένα μαχαίρι.

Όταν το πακέτο σας κατασκήνωση για να πάει στο σπίτι, αφήστε μερικά κούτσουρα και λίγο προσάναμμα για το επόμενο κάμπινγκ ομάδα που έρχεται μαζί. Αν έχετε ποτέ έφτασε στο χώρο σας μετά από το σκοτάδι, ξέρεις πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να βρούμε καυσόξυλα! Είναι ένα πολύ ωραίο πληρώσει–προς τα εμπρός κίνηση που μάλλον θα βοηθήσει περισσότερο από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε.

Ζητήστε από ένα πάρκο δασοφύλακας ή ένα τουριστικό οδηγό για να σας ενημερώσουμε για όλα τα μέρη για να ελέγξετε έξω, ενώ είστε κάμπινγκ. Αυτό είναι μια καλή ιδέα, έτσι ώστε να γνωρίζετε ότι παίρνετε τα μέγιστα από την εμπειρία της κατασκήνωσης, δεν θέλετε να πάρετε ένα ταξίδι στρατοπέδευσης και να χάσετε μια διασκεδαστική εμπειρία.

Όλα έτοιμα για το γεύμα σας πριν φτάσετε στο κάμπινγκ σας. Αν είναι μόνο σε κάμπινγκ για λίγες μέρες, αυτό το αρχικό ταξίδι στο κατάστημα θα πρέπει να είναι όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε. Απόθεμα επάνω σε λήγουν αυτά τα φαγητά στοιχεία. Δεν θέλεις, ή τα μέλη της οικογένειάς σας να είναι πεινασμένοι για το ταξίδι σας.

Να πάρετε μαζί σας ένα κουτί με τις απαραίτητες προμήθειες, όταν θα πάτε για κάμπινγκ. Περιλαμβάνουν τα πράγματα όπως ραβδί σπίρτα, φακό, μαγειρεύοντας εργαλεία και καθαριστικό χεριών. Προετοιμασία εκ των προτέρων. Σκεφτείτε όλα τα πράγματα που μπορεί να χρειαστεί μέρες πριν φύγετε για το ταξίδι σας, ειδικά αν σας θα είναι μακριά από κάθε κατάστημα.

Συλλέγουν περισσότερο ξύλο από ό, τι νομίζετε θα ot ανάγκη. Εκτός αν πάτε κάμπινγκ, κάθε μέρα, μάλλον δεν έχουμε μια ακριβή ιδέα για το τι “αρκετό ξύλο”. Μπορείτε να αφήνετε πάντα το επιπλέον ξύλο σε ένα σωρό, ως δώρο για τον καθένα που χρησιμοποιεί το κάμπινγκ μετά.

Φέρει ένα κουτί πρώτων βοηθειών. Το κάμπινγκ είναι διασκέδαση. Μπορεί επίσης να είναι λίγο επικίνδυνο. Πάντα να είναι προετοιμασμένοι. Μικρές γρατζουνιές και τα εξανθήματα μπορεί να είναι ιδιαίτερα συχνά στη φύση. Φέρει κατά μήκος έκτακτης ανάγκης κουτί πρώτων βοηθειών, πλήρη οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε. Θα είστε ευτυχείς που έκανες, αν κάτι πάει στραβά.

Βεβαιωθείτε ότι είστε ενήμεροι για τους κινδύνους γύρω από το κάμπινγκ που θα επιλέξετε. Αυτό αναφέρεται σε πράγματα όπως το επικίνδυνο πανίδα, τη γεωγραφία και το κλίμα. Κάθε κάμπινγκ μπορεί να έχει τους δικούς του κινδύνους.

Μην απορρίπτετε οποιοδήποτε είδος των τροφίμων αποβλήτων στο έδαφος. Αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσουν τα ανεπιθύμητα έντομα και ζώα. Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγούμε από την περίσσεια των αποβλήτων τροφίμων είναι να πετάξεις όλα στη φωτιά λάκκο. Είναι επίσης μια καλή ιδέα να τους θάψουμε.

Όταν τα παιδιά είναι στο κόμμα σας κάμπινγκ, είναι σημαντικό να τους αφήσουμε να γνωρίζουν τους κανόνες, το συντομότερο μπορείτε να πάρετε εκεί. Πρέπει να έχουν αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές για να ακολουθήσει, ή θα μπορούσε να βλάψει ή να ενοχλούν τους άλλους. Για παράδειγμα, να τους μιλήσουμε για φωνές και πώς οι φωνές τους θα μπορούσε να ενοχλείτε τους άλλους. Είναι πολύ πιο δύσκολο να επιβάλει κανόνες, αφού έχουν εκεί για λίγες μέρες, έτσι ώστε να πηγαίνω νωρίς.

Πάρτε μερικά πράγματα για να ψυχαγωγήσει τον εαυτό σας, ενώ στην άγρια φύση. Τα καλάμια ψαρέματος, καταστρώματα των καρτών και τα παιχνίδια θα είναι διασκεδαστικό κάμπινγκ ψυχαγωγία. Αν πρόκειται για κάμπινγκ με τα παιδιά, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει πολλά πράγματα για να τους κρατήσει διασκεδάσει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία με το κάμπινγκ ξεκινήσετε κάνοντας ημερήσιες εκδρομές. Αυτό μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσαρμόσετε τη φύση, χωρίς τους κινδύνους που συνδέονται με τη διαμονή στο δάσος όλη τη νύχτα. Ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε είναι να βρείτε ένα απλό ξενοδοχείο κοντά στο κάμπινγκ, αλλά μόνο για τον ύπνο σκοπούς.

Η δυνατότητα για κάμπινγκ ταξίδια να γίνουν αξέχαστες διακοπές που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό στο μέλλον είναι μεγάλη. Ωστόσο, προκειμένου να είναι προετοιμασμένοι για κάτι που μπορεί να προκύψουν στην πορεία, κάποια εκ των προτέρων έρευνα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Στο προηγούμενο άρθρο πρέπει να ελπίζουμε να προσφέρουμε το σωστό ξεκίνημα για κάθε επίδοξους τροχόσπιτο.