Χρηση Δονητη

Ό, τι Χρειάζεστε για Να Μάθετε Για την παρασκευή Χυμού

Την παρασκευή χυμού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την υγεία σας. Είναι μια ώθηση ενέργειας για το σύστημά σας και σας κρατά αίσθηση ενεργητική και υγιή. Μπορεί να έχει μια δραματική επίδραση στην συνολική υγεία και ευεξία. Συνεχίστε να διαβάζετε το υπόλοιπο άρθρο για ιδέες για το πώς μπορείτε να πάρετε τα ισχυρά οφέλη του χυμού.

Επαναχρησιμοποίηση τον πολτό από το χυμοί λαχανικών για να μειώσουμε τα απόβλητα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολτό λαχανικών ως βάση για σούπες και stews, για να προσθέσετε γεύση και υφή. Επιπλέον, ο πολτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για ένα οργανικό λίπασμα, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον κήπο σας για να μεγαλώσει ακόμα πιο φρέσκα λαχανικά.

Ποτέ μην προσθέτετε περισσότερο από ένα νέο φυτικό να σας χυμό ανακατεύουμε σε ένα χρόνο. Αν δεν σας αρέσει η γεύση του χυμού, ή το πεπτικό σας σύστημα δεν αντιδρά καλά στο νέο σου χυμό μίγμα, δεν θα ξέρετε τι λαχανικά για να μειώσετε ή να αποφύγετε αν μπορείτε να προσθέσετε μια δέσμη των νέων λαχανικά στην ίδια παρτίδα.

Εάν είστε σοβαροί για την παραγωγή χυμού, θα πρέπει να αφιερώσει ένα δροσερό, σκοτεινό χώρο του σπιτιού σας για να αποθηκεύει τα προϊόντα που μπορούν να διατηρηθούν μακροπρόθεσμα. Για παράδειγμα, τα μήλα μπορούν να διατηρηθούν στο γκαράζ κατά τη διάρκεια του χειμώνα όσο δεν τους επιτρέπεται να παγώσει. Απλά πλύνετε, να απαλλαγούμε από κάθε κακό, και να τα αποθηκεύσετε σε μια σκεπαστή αλλά αναπνέει δοχείο.

Σε ένδειξη ολόκληρο το φρούτο, όποτε μπορείτε για να αυξήσει τη θρεπτική γροθιά του χυμού κάνεις. Η Apple δέρματος, για παράδειγμα, περιέχει περισσότερα θρεπτικά συστατικά από όλες της σάρκα σε συνδυασμό! Μερικές φλούδες δεν θα έχει καλή γεύση, όπως τα πορτοκάλια, αλλά θα μπορούσες να το ξύσμα το εξωτερικό, το οποίο περιέχει έναν τόνο γεύσης.

Πάντα να πίνετε το χυμό αμέσως μετά θα πρέπει να το βάλετε μέσα από το juicer! Αυτό είναι όταν ο χυμός είναι πιο ισχυρός και έχει την πιο θρεπτική αξία. Αν δεν μπορείτε να πάρετε αμέσως, για να πάρετε το χυμό και πιείτε το όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Μην κάνετε ένα μεγάλο ποσό του χυμού στο κατάστημα.

Όταν πρόκειται για την παρασκευή χυμού, ένα πράγμα που θέλετε να κρατήσετε στο μυαλό, είναι ότι θα πρέπει να προετοιμάσει τον εαυτό σας ψυχικά και οικονομικά, για να επενδύουν πολλά χρήματα σε ποιότητα juicer. Αυτό είναι σημαντικό να εξετάσει και να αποθηκεύσετε για την ποιότητα αποχυμωτές μπορεί να κοστίσει πάνω από $1500.

Όταν πρόκειται για την παρασκευή χυμού, το ένα πράγμα που θέλετε να θυμάστε είναι το γεγονός ότι, παρά το χρόνο και τα χρήματα που έχετε χάσει με το να κάνετε το δικό σας χυμό, θα βρείτε ότι είναι πολύ πιθανό να έχει καλύτερη γεύση από το κατάστημα αγόρασε το χυμό. Αυτό είναι σημαντικό για να σας δώσει ένα καλό λόγο για να συνεχίσω να ποτίζουν και να επηρεάσει τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιήσετε βιολογικά φρούτα κατά την παρασκευή χυμών, αλλά δεδομένου ότι είναι ακριβό, δεν μπορείτε πάντα να πάρετε βιολογικά φρούτα. Όταν χρησιμοποιείτε μη-βιολογικά προϊόντα, μπορεί να είναι επιβλαβή φυτοφάρμακα που δεν θέλετε να βάλετε μέσα τα ποτά σας. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεφλουδίστε τα φρούτα ώστε να μην καταπιούν τα φυτοφάρμακα.

Μην περιμένετε να ξεκινήσετε με την παρασκευή χυμού. Ενώ είστε ψώνια για το juicer ή αν χρειαστεί να αντικαταστήσετε ένα, χρησιμοποιήστε το μπλέντερ για την ώρα. Να αρχίσουν να πειραματίζονται με τα φρούτα και τα λαχανικά κάνοντας smoothies. Μπορείτε να πάρετε να ξέρετε μερικές από τις γεύσεις που θα σας αρέσει και μπορείτε να ξεκινήσετε για μια υγιή θεραπευτική αγωγή νωρίτερα.

Όταν πρόκειται για την παρασκευή χυμού, το ένα πράγμα που θέλετε να θυμάστε είναι ότι όταν έχεις να κάνεις με λαχανικά όπως το μαρούλι, το καλύτερο είναι να συσσωρεύονται σε ένα πυκνό σωρό πριν τεθεί σε juicer. Αυτό είναι σημαντικό, επειδή θα πάρετε το μεγαλύτερο μέρος του χυμού και θρεπτικά συστατικά με αυτόν τον τρόπο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τζίντζερ για να σας βοηθήσει να ηρεμήσει το στομάχι. Μπορεί να προστεθεί στο χυμό σας κάνει να του δώσετε λίγο pop και να σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα, την ίδια στιγμή. Το τζίντζερ καταπολεμά τη φλεγμονή και καταπραΰνει όλα τα μέρη του γαστρεντερικού συστήματος.

Ποτό χυμό λαχανικών μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα επίπεδα του pH στο σώμα σας, η οποία είναι πάρα πολύ χρήσιμο στο να παραμείνουν υγιείς. Διατήρηση του pH με τη σωστή ισορροπία μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε ασθένειες όπως ο καρκίνος, που οδηγεί σε μια μακρύτερη, υγιέστερη, πιο ευτυχισμένη ζωή. Η επιπλέον προσπάθεια που χρειάζεται για να χυμού μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας για πάντα!

Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά να κάνεις για τον εαυτό σου. Όπως έχετε διαβάσει σε αυτό το άρθρο, υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη για την παρασκευή χυμού, και δεν είναι πραγματικά όλα αυτά σκληρά για να δημιουργήσει και να το κάνουμε σε καθημερινή βάση. Κάντε στον εαυτό σας μια χάρη και να δώσει μια δοκιμή.