Χοντρο Πεοσ

Είναι Εύκολο να Είσαι Όμορφη: Απλές Συμβουλές Ομορφιάς

Νιώθετε ανασφάλεια για την εμφάνισή σας; Θέλετε να αλλάξετε την εμφάνισή σου; Δεν έχει σημασία τι θα μοιάζουν, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε τον εαυτό σας πιο όμορφη. Αυτό το άρθρο θα σας δώσει μερικές συμβουλές ομορφιάς που μπορεί να κάνει κανείς εξετάσουμε και να αισθάνονται καλύτερα.

Πλένετε το πρόσωπό σας πριν πάτε για ύπνο. Αυτό θα αφαιρέσει όλες τις ακαθαρσίες και τη βρωμιά από την ημέρα. Χρησιμοποιήστε ένα makeup remover πρώτο, για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα πλύσιμο προσώπου. Αν δεν καθαρίσει το πρόσωπό σας πριν από το κρεβάτι, τους πόρους σας μπορεί να φράξει και να προκαλέσει σπυράκια ή στίγματα.

Σπρέι υγρό τρίχας με το “καυτό ψεκασμό” πριν από το στέγνωμα με πιστολάκι. Κάθε μεγάλο κατάστημα θα έχουν αυτή την ομορφιά τμήμα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφύγετε την ψαλίδα. Διατηρεί, επίσης, τα μαλλιά σας από το στέγνωμα, και συχνά είναι αρωματικά!

Να καθορίσει ένα κατεστραμμένο νύχι, να πάρει ένα φακελάκι και να κόψει ένα μικρό κομμάτι από αυτό. Πρώτον, να πετάξει τα φύλλα του τσαγιού από το φακελάκι. Στη συνέχεια, κόψτε ένα μικρό κομμάτι από το άδειο σου τσάντα. Φροντίστε να είναι αρκετά μεγάλη για να καλύψει πλήρως το δάκρυ. Απλά, τοποθετήστε το μπάλωμα πάνω από το δάκρυ και το παλτό ολόκληρο το νύχι, συμπεριλαμβανομένων των μπαλωμάτων, με καρφί ενισχυτής ή σαφής βερνίκι νυχιών.

Αν τα χρήματα επιτρέπει, την αγορά επιπλέον του βασικού σας προϊόντα ομορφιάς, όπως το ίδρυμα, το παγωτό ή το κραγιόν, για να κρατήσει βολικό στη δουλειά. Θα πρέπει να κρατήσει αυτό σε τοποθεσίες που είναι βολικό για σας, που μπορεί να περιλαμβάνουν την εργασία σας συρτάρι ή το σπίτι συρτάρι. Αυτό μπορεί να σας κρατήσει προετοιμασμένοι θα χρειαστεί μακιγιάζ.

Μην επιλέξετε ή να αποσπάσουν το πρόσωπό σου. Μια απλή ομορφιά κανόνας είναι να κρατήσει τα χέρια σας μακριά από το πρόσωπό σας, εκτός από το να καθαρίσετε ή να ενυδατώνει. Μπορείτε να εκτελέσετε τον κίνδυνο να προκαλέσουν ουλές, όταν έχετε πάρει στο πρόσωπό σας. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε το λάδι και τη βρωμιά στο πρόσωπό σας όταν το αγγίζετε.

Κατά την εφαρμογή μάσκαρα, κουνάω το πινέλο. Πολλοί άνθρωποι δεν δίνουν δεύτερη σκέψη να βάλω τους μάσκαρα. Μπορεί, επίσης, να βρείτε ότι τα μαστίγια είναι συσπειρωμένη και να βρείτε ότι είναι μαζί. Για να αποφευχθεί αυτό, ξεκινήστε από το κάτω μέρος των βλεφαρίδων σας με το απλικατέρ. Κουνάω όλο το δρόμο μέχρι το τέλος των βλεφαρίδων σας για να κρατήσει τους χώρια.

Για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας από το μπλέξιμο ενώ κοιμάστε, χρησιμοποιήστε μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη. Μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη είναι απαλό για τα μαλλιά σου και θα της επιτρέψει να θέσει ομαλά στο μαξιλάρι όπως μπορείτε να ξεκουραστείτε. Θα ξυπνήσεις με μαλλιά σας αναζητούν μεγάλη! Εάν δεν έχετε μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη, μπορείτε να ορίσει ένα μεταξωτό μαντήλι απέναντι από το μαξιλάρι.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το μετάλλευμα makeup, αλλά έχουν ευαίσθητο δέρμα, αποφύγετε τα προϊόντα με βισμούθιο οξυχλωριούχου. Αυτό το συγκεκριμένο συστατικό που απασχολεί πολλές γυναίκες, αλλά υπάρχουν, επίσης, ένας καλός αριθμός από μάρκες που δεν κάνουν χρήση.

Ομορφιά δεν είναι μόνο για τη γενετική. Είναι, επίσης, για την προσπάθεια. Αν βάλετε λίγο παραπάνω χρόνο στο να ψάχνω το καλύτερο, θα είστε βέβαιοι να δείτε αποτελέσματα. Κάνετε το καλύτερό σας για να εφαρμόσετε τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο για να σας τη ζωή. Δεν θα είναι πολύ πριν να αισθάνεστε πιο σίγουροι και πιο ελκυστική.