Χλαμύδια Στον Άντρα

Χρόνος-Δοκιμασμένες Στρατηγικές Για την Επιτυχία Στο Social Media Marketing

Εάν έχετε ψάξει για έναν τρόπο για να πάρετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο, το social media marketing μπορεί να είναι αυτό που ψάχνετε. Είναι ένας τρόπος για να συνδεθείτε με τους πελάτες σας και τους πελάτες σε ένα τεχνολογικά καταλαβαίνω τον κόσμο και εξακολουθούν να διατηρούν την ευκολία και την απλότητα της χρήσης που ψάχνετε.

Τη δημιουργία ενός ανοικτού φόρουμ στο οποίο θα επιτρέπουν στους πελάτες να είναι μέρος της δημιουργικής διαδικασίας. Θα εκπλαγείτε με το πόσο καλά τη βάση των πελατών σας μπορεί να σας βοηθήσει να brainstorm μια ιδέα, να δημιουργήσει το “blueprint”, και απλώστε την καλύτερη εφαρμογή της ιδέας. Όταν έχετε αυτό το είδος της εισόδου που προέρχονται από τους πελάτες σας, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα αγοράσει όταν ξεκίνησε.

Δοκιμάστε να προσθέσετε φωτογραφίες για να σας site κοινωνικής μέσα ενημέρωσης. Οι άνθρωποι να πάρετε μια καλύτερη κατανόηση του προϊόντος, όταν μπορεί κυριολεκτικά να το δω. Και, όταν οι άνθρωποι καταλαβαίνουν το προϊόν σας, είναι πιο πιθανό να το αγοράσει. Δεν πρέπει να έχετε πάρα πολλές φωτογραφίες, λίγα θα πρέπει να κάνει τη δουλειά.

Για να βοηθήσει τους πελάτες σας να σας βοηθήσει να εξαπλωθεί το περιεχόμενό σας, βεβαιωθείτε ότι το blog θέσεις που έχουν τα σωστά κουμπιά για να πάρει εύκολα να μοιραστούν. Μπορείτε να προσθέσετε Facebook και να το Μοιραστείτε με κουμπιά, καθώς και ως Συνδέεται μοιραστείτε ικανότητα και το κουμπί Retweet για τους χρήστες του Twitter. Όταν έχετε ελκυστικό περιεχόμενο την τακτική τους οπαδούς, θα εξαπλωθεί σε όλο το διαδίκτυο, ας ελπίσουμε ότι το σχέδιο περισσότερους οπαδούς.

Το γράψιμο ως guest blogger σε ένα δημοφιλές site στον κλάδο σας ή τη φιλοξενία ενός εμπειρογνώμονα σχετικά με το blog σας είναι και οι δύο ισχυρές στρατηγικές. Και τα δύο αυτά πράγματα μπορούν να παραγάγουν την κυκλοφορία. Όποτε αποφασίσετε να το guest blog κάποιου site, πάντα να περιλαμβάνουν συνδέσμους που πάει πίσω στο δικό σας site. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει επίσης σε σας από το blogger για να συνδέσει πίσω, καθώς και. Οι οπαδοί του blog θα είναι πιο πιθανό να ελέγξετε έξω την περιοχή σας, καθώς και στη διαδικασία.

Δημοσιεύσετε νέο περιεχόμενο τακτικά. Εάν δεν θέλετε να ενημερώσετε την κατάστασή σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, οι οπαδοί σας θα ξεχάσετε ότι υπάρχει. Ίσως θα μπορούσατε να δημοσιεύσετε νέο περιεχόμενο την ίδια μέρα ή την ίδια ώρα έτσι ώστε οι οπαδοί σας έχω κάτι για να κοιτάξουμε προς τα εμπρός και θα το σκεφτώ να συνδεθείτε για να δείτε τι έχετε δημοσιεύτηκε.

Να θυμάστε ότι όταν χρησιμοποιείτε τα social media για να προωθήσετε την επιχείρησή σας, την επικοινωνία με τους ανθρώπους, και όχι σε αυτούς. Η τεχνολογία που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τώρα και τον τρόπο που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι σχεδιασμένο επιτρέπει στους πελάτες σας να επικοινωνούν πιο εύκολα από ποτέ. Θα πρέπει να συμμετάσχουν σε αυτή τη συζήτηση και να επικοινωνούν με τους πελάτες σας, σε αντίθεση με την ανάρτηση διαφημίσεων αντίγραφο με μια μονόπλευρη άποψη.

Κοίτα σε ρύθμιση Twitter λογαριασμό σας για να εξασφαλίσει τις θέσεις στο blog σας έγραψε αυτόματα. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε την ποιότητα blog δημοσιεύσεις από άλλους bloggers που ταιριάζουν με το θέμα του feed σας. Θα τους αρέσει η δημοσιότητα, και οι πελάτες σας θα το εκτιμήσουν αυτό που δείχνουν τους για την ποιότητα του περιεχομένου.

Όταν αρχίσετε μια social media marketing καμπάνια αφήστε χώρο για τη δοκιμή και το σφάλμα. Ανάλογα με το κοινό-στόχο σας, κάποια πράγματα που είναι αποτελεσματική για άλλες επιχειρήσεις δεν μπορεί να λειτουργήσει για σας. Ρολόι για το τι είναι και τι δεν λειτουργεί και να κάνετε αλλαγές, όπως απαιτείται. Αυτό θα δείξει στους πελάτες σας ότι είστε συνδεδεμένοι με τις ανάγκες τους, καθώς και.

Υπάρχουν διάφορες μορφές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο σήμερα. Για παράδειγμα, τους καθεστώς με βάση χώρους και τους είναι, επίσης, το blog sites. Βεβαιωθείτε ότι τοποθετείτε τις διαφημίσεις σας σε όλες τις υψηλής επισκεψιμότητας ιστοσελίδες. Με τον τρόπο αυτό θα πρέπει να πάρει τη μέγιστη δυνατή οπτική χρόνο μπορείτε, με αποτέλεσμα περισσότερα χρήματα για την επιχείρησή σας.

Αυτό το άρθρο έχει δείξει με πολλούς τρόπους που μπορείτε να αρχίσετε να προωθήσετε την επιχείρησή σας, χρησιμοποιώντας το social media marketing. Τα Social media είναι το νεότερο τρόπος που οι άνθρωποι μένουν συνδεδεμένα το ένα με το άλλο. Οι επιχειρήσεις γρήγορα άλμα επί του σκάφους. Θα πρέπει να είναι μία από τις επιχειρήσεις.