Χλαμυδια Πεουσ

Για Μια Καλύτερη Σύνταξη, να Λάβει τις Συμβουλές Μας

Η συνταξιοδότηση είναι κάτι που οι άνθρωποι πρέπει να εξετάσει εκ των προτέρων. Όσο νωρίτερα αρχίσετε να προγραμματίσουν τη συνταξιοδότησή σας, τόσο πιο εύκολο θα είναι. Έχοντας κάποιο μέρος για να ξεκινήσετε είναι πολύ ευεργετική. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να σας καθοδηγήσει στο πράγματα που πρέπει να κάνετε ώστε να μπορείτε να συνταξιοδοτηθούν.

Όταν ζουν σε ένα σταθερό εισόδημα κατά τη συνταξιοδότηση, βεβαιωθείτε ότι για να δημιουργήσετε έναν προϋπολογισμό και να επιμείνουμε σε αυτό. Αυτό θα σας βοηθήσει να λαμβάνονται υπόψη όλα τα απαραίτητα νομοσχέδια, και αυτό θα σας κρατήσει από πάνω δαπανών. Σιγουρευτείτε για να συμπεριλάβει όλες τις πηγές εισοδήματος, τους λογαριασμούς και άλλες δαπάνες για να κρατήσει τον προϋπολογισμό σας ακριβή.

Ξέρετε πόσα χρήματα θα χρειαστείτε για συνταξιοδότηση. Οι ειδικοί συμφωνούν ότι θα απαιτήσει το 70 τοις εκατό του εισοδήματός σας για να διατηρήσει το επίπεδο ζωής που έχετε συνηθίσει. Από την αρχή για να αποθηκεύσετε νωρίς στη ζωή, μπορείτε να διαβεβαιώσω ότι έχετε αρκετό εισόδημα για να ζήσουν άνετα κατά τη διάρκεια της “χρυσά” του χρόνια.

Ενημερωθείτε για όλες τις πιστωτικές κάρτες που έχετε σε εκκρεμότητα. Αυτό είναι σημαντικό, καθώς θα μειώσει το ποσό των τόκων που θα πληρώσει με την πάροδο του χρόνου, το οποίο θα μπορούσε να θέτει σε λογαριασμό απόσυρσης. Αναλάβει τη φροντίδα του τις μεγαλύτερες πιστωτικές κάρτες πρώτο και το έργο το δρόμο σας προς τα κάτω.

Εάν πάρετε μια πολλά φάρμακα και ζουν σε ένα σταθερό εισόδημα κατά τη συνταξιοδότηση, να εξετάσει ένα e-mail ώστε ναρκωτικών σχέδιο. Αυτά τα σχέδια μπορεί να σας βοηθήσει να πάρει τρεις έως έξι μήνες παροχής της συντήρησης φάρμακα για λιγότερο από το φαρμακείο κατηγορίες. Μπορείτε επίσης να πάρετε την άνεση του σπιτιού παράδοση.

Δεν αποταμίευσης για συνταξιοδότηση; Μήπως αυτό το αίσθημα συγκλονισμένοι; Δεν είναι πολύ αργά για να ξεκινήσετε τώρα! Κοιτάξτε τον προϋπολογισμό σας και να αποφασίσετε πόσα χρήματα μπορείτε να αποθηκεύσετε σε μηνιαία βάση. Δεν νομίζω ότι είναι κακό αν δεν το έχουν πολλοί. Κάτι που θα είναι καλύτερο από το τίποτα, και όσο πιο γρήγορα μπορείτε να ξεκινήσετε θα πάμε για να πάρει την καλύτερη επενδύσεις.

Ανακαλύψτε ό, τι κοινωνικής ασφάλισης μπορεί να σας προσφέρει, ακόμα κι αν έχετε μια σταθερή σύνταξη επενδυτικού σχεδίου που παρατάσσονται. Ποτέ δεν πονάει να ξέρετε τι δικαιούστε και ποτέ δεν ξέρεις αν θα το χρειαστείτε. Συνδεθείτε στο web site της, η Διοίκηση Κοινωνικής Ασφάλισης και κοίτα γύρω σου. Κρατήστε ό, τι βρεις στο μυαλό του για πιθανή μελλοντική χρήση.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι θα έχουν αρκετό χρόνο για να κάνω όλα όσα ήθελαν να μετά τη σύνταξη. Προτού να το ξέρετε, ο χρόνος γλίστρησε παρελθόν, και δεν απολαμβάνουν πλήρως. Θα πρέπει να προγραμματίσουν καλά εκ των προτέρων για όλες τις τυπικές καθημερινές δραστηριότητες που θέλετε να απολαύσετε.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε μείνετε σε επαφή με τους φίλους σας κατά τη διάρκεια της συνταξιοδότησης. Όταν ήσουν εργασίας, η πλειοψηφία της κοινωνικοποίησης ήρθε από το χώρο εργασίας. Ωστόσο, μετά τη συνταξιοδότησή σας, δεν θα έχετε πια. Για να κάνουν τις ημέρες σας πιο ενδιαφέρουσα, περνούν περισσότερο χρόνο κάνοντας τα πράγματα με τους φίλους σας.

Τώρα που έχετε διαβάσει αυτές τις προτάσεις, μπορείτε να δείτε ότι το σωστό σχεδιασμό θα πάει μακριά. Προσθήκη σελιδοδείκτη σε αυτήν τη σελίδα, ώστε να μπορείτε να ανατρέχετε σε αυτό, όπως απαιτείται. Επίσης, μπορεί να θέλετε να αρχίσετε να δημιουργείτε τη δική εγγράφων που είναι σύμφωνα με αυτές τις ιδέες. Ξεκινήστε να σχεδιάζετε σήμερα.