Χειρουργική Μεγέθυνση Πέους

Η Καλύτερη Προσέγγιση για Να Fising Σε Οποιαδήποτε εποχή Του Χρόνου

Αν έχεις πρόβλημα με οποιαδήποτε πτυχή της αλιείας, υπάρχουν πολλές πληροφορίες διαθέσιμες για όλα τα θέματα που μπορεί να σας βοηθήσει. Αν θέλετε να πάρετε καλύτερα στο ψάρεμα, αυτό είναι το ιδανικό άρθρο για σας.

Κατά την αλιεία στα ποτάμια ή τις λίμνες, το καλύτερο μέρος για να τα ψάρια είναι εκεί που το νερό τους διακόπτες από ρηχά έως πολύ βαθύ. Τα ψάρια προσφέρουν τροφή σε αυτές τις περιοχές και θα είναι έτοιμοι για να τους σέσουλα. Να είστε προσεκτικοί αν είστε wading, αν και, όπως θα μπορούσε να γλιστρήσει, όπου ο βαθμός αλλαγές.

Ένα καλό ψάρεμα συμβουλή είναι να χρησιμοποιήσετε μια γραμμή βάρος το οποίο να είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφριά, αλλά θα εξακολουθούν να επιτρέπουν σε σας για να με ασφάλεια να τυλίξεις ψάρια σας. Αν η γραμμή είναι ορατή και βαρύ, που σημαίνει ότι είναι μια παχιά γραμμή. Θέλετε το δικαίωμα σταθμισμένη γραμμή για το είδος των ψαριών που προσπαθούν να το πιάσουν.

Επιλέξτε μια αντίστροφη χρώμα για το δόλωμα από το χρώμα του νερού. Αν το νερό είναι θολό, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε τα ανοιχτόχρωμα δόλωμα έτσι ώστε να είναι ορατό για τα ψάρια. Από την άλλη πλευρά, αν το νερό είναι καθαρό, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ένα πιο σκούρο χρωματισμένο δόλωμα.

Αν είστε λίγο ξεκινάμε με την αλιεία, μην υπερφορτώνετε το κιβώτιο εξοπλισμών. Μπορείτε να βρείτε τα εκατομμύρια των διαφορετικών τύπων δόλωμα και κομμάτια του εξοπλισμού των αλιευτικών κατάστημα ανεφοδιασμού. Αν και όλα αυτά εξυπηρετούν ένα σκοπό, δεν είναι απαραίτητο κάθε κομμάτι. Ξεκινήστε με μια χούφτα των διαφορετικών τύπων δόλωμα και μερικές διαφορετικού μεγέθους αγκίστρια και τα βαρίδια. Μπορείτε πάντα να προσθέσετε περισσότερο αργότερα, όταν θα έχουν τελειοποιηθεί λίστα σας με τα απαραίτητα προϊόντα.

Τα περισσότερα άτομα χρησιμοποιούν bobbers που είναι το φως όταν αλιείας μέσω της νύχτας. Άναψε bobbers περιέχουν μια μικρή λάμπα στο εσωτερικό του bobber για να βοηθήσει στο να βλέπω όταν ένα ψάρι δαγκώνει. Όπως ένα ψάρι δοκιμές το δόλωμα, το bobber φαίνεται να εμβύθιση και την άνοδο στο νερό, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να καθορίσει κατά πόσον ή όχι ένα ψάρι τσίμπησε το δόλωμα.

Επιλέξτε το σημείο που θέλετε να πιάσει τα ψάρια σας και να ρίχνει τη γραμμή σας προς τα ανάντη. Όταν το κάνετε αυτό, σας δολωμένα γάντζο, θα σύρονται παρελθόν, η αναμονή ψάρια. Αυτό θα προσελκύσει περισσότερα ψάρια. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί ιδιαίτερα καλά αν το μέρος όπου τα ψάρια, είναι κάτω από ένα εμπόδιο.

Ένα άτομο για ψάρεμα με δόλωμα, θα ήταν σοφό να χρησιμοποιήσετε ένα bobber ή κάποιο δείκτη, ενώ η αλιεία. Μπορεί να είναι δύσκολο να πει πότε μπορείτε να πάρετε ένα δάγκωμα κατά καιρούς, και ένας καλός δείκτης θα εξαλείψει αυτό το πρόβλημα. Επιλέξτε ένα που είναι εύκολα ορατό στην επιφάνεια του νερού.

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το σωστό τύπο δόλωμα για τα ψάρια στην περιοχή σας. Ρωτήστε κάποιον στο μαγαζί για λίγη βοήθεια σχετικά με αυτό, εάν είναι απαραίτητο. Αν χρησιμοποιείτε το λάθος δόλωμα, ακόμη και αν αυτό είναι μια υψηλός-ποιότητα και ακριβό δόλωμα τα ψάρια δεν θα πρέπει να προσελκύονται σε αυτό.

Κατά την αλιεία θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο τύπο δέλεαρ που λειτουργεί για κάθε είδος ψαριού. Όπως και οι άνθρωποι, το κάθε ψάρι έχει τη δική του προτίμηση για τα τρόφιμα. Θα πρέπει να την έρευνα πριν πάτε για ψάρεμα, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε για να δόλωμα το γάντζο με το φαγητό που θα έκκληση προς το είδος των ψαριών που προσπαθούν να το πιάσουν.

Όταν πετώντας τη γραμμή σου σε ένα ποτάμι ή λίμνη, βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκή κάθαρση, ειδικά αν είστε νέοι στην αλιεία. Τα άγκιστρα μπορεί να πιάσει εύκολα στα δέντρα, θάμνοι, οι γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος, ή άλλα αντικείμενα πάνω από το κεφάλι, το οποίο μπορεί να σημαίνει ότι θα χάσετε το γάντζο και το δόλωμα. Πάντα ρίχνει από μια τοποθεσία που έχει αρκετό χώρο.

Σας αλιευτικό σκάφος γεμάτο και έτοιμο να ξεκινήσει την άνοιξη τα πρώτα σημάδια, ξεκινώντας με την κατάλληλη φροντίδα της μπαταρίας. Για να προστατεύσει το σκάφος σας είναι μπαταρία, αφαιρέστε την από το σκάφος σας και να καθίσει σε μια ξηρά θέση, όπως το γκαράζ ή το υπόγειο. Αποφύγετε να τοποθετείτε απευθείας πάνω σε μπετόν, καθώς το κρύο από τη θερμοκρασία θα μπορούσε να μειώσει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Μάθετε να ισοπαλία κάποιες βασικές κόμβους. Από online σεμινάρια σε βιβλία στη βιβλιοθήκη, υπάρχει μια ποικιλία των πόρων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διδάξουν τον εαυτό σας αυτό το ουσιαστικό προσόν. Χρήση πετονιά όταν κάνετε πρακτική για να εξασφαλιστεί ότι μπορείτε να αντιγράψετε τα αποτελέσματα στο νερό ή ακτή.

Παραμένουν τόσο ήσυχα όσο το δυνατόν, όταν προσπαθεί να πιάσει ένα ψάρι. Τα ψάρια δεν μου αρέσει πολύ θόρυβο, και αν είσαι θορυβώδης, δεν πρόκειται να κολυμπήσετε μακριά από εσάς. Κρατήστε κάθε μιλώντας στο ελάχιστο. Αν έχετε ένα ραδιόφωνο, κρατήστε την ένταση χαμηλά.

Η αλιεία είναι γραφτό να είναι ένα χαλαρωτικό χόμπι, ωστόσο, μπορεί γρήγορα να γίνει μια άσκηση στην απογοήτευση, εάν αποτύχει να προσγειωθεί κανένα ψάρι. Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να έχετε περισσότερη διασκέδαση, να πιάνεις πολλά ψάρια. Έτσι, πάρτε ό, τι έχετε μάθει εδώ και να γίνει μια επιτυχημένη ψαρά έξω από το νερό!