Φυσιολογικο Μηκοσ Πεουσ

Τι Πρέπει να Ξέρεις Για το παιχνίδι Ποδοσφαίρου

Όταν σκέφτεσαι το ποδόσφαιρο, μπορείτε να σκεφτείτε τους ανθρώπους που τρέχουν γύρω από ένα μεγάλο δικαστήριο κλωτσάει μια μπάλα. Ωστόσο, να κατανοήσουν ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα εξαιρετικά σύνθετο άθλημα που απαιτεί αποφασιστικότητα και τη γνώση για να γίνεις καλός παίκτης. Αν θα θέλατε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το παιχνίδι του ποδοσφαίρου, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο.

Όταν πάρει την μπάλα στο ποδόσφαιρο, φροντίστε να παίζουν γρήγορα. Θα πρέπει να πάρεις και να δώσεις την μπάλα γρήγορα, μέσα σε μόλις μια-δυο πινελιές. Αν το κρατήσω για πολύ καιρό, θα αυξήσει τις πιθανότητές σας να χάσει. Ακόμα και αν δεν τα χάσεις, κρατώντας για πολύ ώρα μπορεί να καταστρέψει μια επίθεση και να παρέχει μια ευκαιρία για την άλλη ομάδα για να πάρει πίσω στην άμυνα.

Θα πρέπει να είναι σε άριστη φυσική κατάσταση για να παίξει το καλύτερό σας παιχνίδι. Πειραματιστείτε για να καθοριστεί ο βέλτιστος χρόνος και το είδος της γεύμα για να φάει πριν από αγώνα σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετή ενέργεια για να διαρκέσει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Πάρτε το δικαίωμα και θα δύναμης παρελθόν τους αντιπάλους σας.

Να γίνει ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, θα πρέπει να είσαι πολύ ενεργός στο παιχνίδι. Ενταχθούν σε μια τοπική ομάδα και να δείξει για όλες τις πρακτικές. Κοιτάξτε στο τοπικό ποδόσφαιρο λέσχες μπορείτε να συμμετάσχετε. Μάθετε όλων που μπορείτε για την ιστορία του ποδοσφαίρου κλαμπ στην περιοχή σας. Το καλύτερα τις ικανότητές σας, τόσο το καλύτερο club μπορείτε να εφαρμόσετε.

Αν είστε αντιμέτωποι με ένα defender, προσπαθήστε να πάρει το παρελθόν τους, αντί απλά κρατώντας την μπάλα. Μπορείτε να κρατήσετε την μπάλα για λίγο από το προστατευτικό κάλυμμα με το σώμα σου και περνώντας από το ένα πόδι στο άλλο, αλλά τελικά θα πρέπει να επιτεθεί και να πάρει παρελθόν ο defender.

Θα πρέπει να χρησιμοποιούν όλες τις πλευρές των ποδιών σας να είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Αν είστε γρήγορα ντρίμπλα, τότε είναι πιθανό χρησιμοποιώντας τον μπροστινό σας πόδι στο κουτουπιέ. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το εξωτερικό του ποδιού σας, καθώς και. Αυτό σας επιτρέπει να κόψει την μπάλα από defender πίεση πολύ πιο εύκολο, με περισσότερο έλεγχο.

Είναι πολύ σημαντικό για σας να έχετε έντονες προπονήσεις, ενώ είστε στη σεζόν, αλλά επιβραδύνει τα πράγματα κάτω μόλις τελειώσει η σεζόν. Βάζοντας το σώμα σας μέσα από μια τέτοια έντονη δραστηριότητα κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου έτους είναι αρκετή για να κάνει το σώμα σας να αντιμετωπίσετε κάποια άσκοπη φθορά.

Μιλήστε με τους συμπαίκτες σας κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Τίποτα δεν είναι χειρότερο από miscommunicating ένα έργο για την ομάδα σου που έχει ως αποτέλεσμα την άλλη ομάδα να πάρει την μπάλα. Αν ανησυχείτε ότι η άλλη ομάδα να μάθετε τι παιχνίδι θα πρέπει να χρησιμοποιούν, να ορίσετε κωδικό ονόματα για διαφορετικά έργα.

Μια εξαιρετική ιδέα για να πάρει περισσότερα ποδοσφαίρου πρακτική είναι να ελέγξετε έξω το τοπικό YMCA ή κοινοτικό κέντρο. Πολλά μέρη που προσφέρουν μια ποικιλία από εσωτερικές αθλητικές ομάδες, και ειδικά αν ζείτε σε μια μεγάλη κοινότητα, είναι πιθανό να βρείτε μια ομάδα ποδοσφαίρου ή το ποδόσφαιρο club με άλλους λάτρεις του όπως τον εαυτό σας.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης για το ποδόσφαιρο, χρησιμοποιήστε το διάστημα της κατάρτισης. Αυτό το είδος της εκπαίδευσης χρησιμοποιεί το σύντομο σετ επαναλήψεων. Για παράδειγμα, με το διάστημα της κατάρτισης θα ξεκινήσει με ένα τύπο πάγκων για τρία λεπτά. Όταν αυτά τα τρία λεπτά είναι επάνω, θα ξεκουραστείτε για ένα λεπτό και, στη συνέχεια, άλμα σχοινί για τρία λεπτά. Στη συνέχεια, θα συνεχίσει γύρω από το γυμναστήριο για να κάνει μια ποικιλία από ασκήσεις για τρία λεπτά, με ένα λεπτό διάλειμμα ανάμεσα σε κάθε άσκηση.

Έχετε τη διασκέδαση. Πρώτα και κύρια, αν θέλετε να γίνετε καλός στο ποδόσφαιρο, θα πρέπει να απολαύσουν το παιχνίδι. Επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να μην φτάσουμε εδώ που είμαστε, αναγκάζοντας τους να κάνουν κάτι που μισώ. Παίρνουν μια αγάπη για το παιχνίδι και να το χρησιμοποιήσετε ως βάση για να οικοδομήσουμε μια καριέρα.

Σταυρός τρένο πολλαπλούς τύπους της άσκησης. Παίζοντας ποδόσφαιρο θα αναπτύξουν συγκεκριμένες ομάδες μυών. Είναι σημαντικό να εκπαιδεύσει όλους τους, και να εργάζονται σε άλλες δεξιότητες μπορούν να μεταφερθούν σε ποδόσφαιρο. Για παράδειγμα, μαθήματα χορού μπορεί να βοηθήσει τα πόδια σου στο γήπεδο και να παίρνει το κομμάτι μπορεί να βελτιώσει την ταχύτητα σας.

Είναι πιθανό τώρα να συνειδητοποιήσουν ότι το ποδόσφαιρο που περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από ό, τι αρχικά νόμιζε. Προκειμένου να γίνει μια εξαιρετική ποδοσφαιριστής, θα πρέπει να γνωρίζετε πολλές στρατηγικές. Επειδή μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο, είναι πλέον εκπαιδευμένοι σε αυτές τις στρατηγικές. Χρησιμοποιήστε αυτές τις στρατηγικές και να δοκιμάσετε τον εαυτό σας παίζοντας ποδόσφαιρο. Απλά μπορεί να πέσει στην αγάπη με το παιχνίδι.