Φαλλοπλαστικη

Εύκολα Κόλπα για Να Χρησιμοποιήσετε Κατά την επιδιόρθωση της Πιστωτικής Σας

Με αυτήν την φθίνουσα οικονομία, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κακή πιστωτικά αποτελέσματα. Ευτυχώς, αυτές οι συμβουλές θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να προχωρήσετε στην καλύτερη δόμηση των αξιολογήσεων πιστοληπτικής ικανότητας.

Μην κάνετε πληρωμές με πιστωτική κάρτα αργά. Παραμένοντας σχετικά με τις μηνιαίες πληρωμές σας, θα αποφύγετε προβλήματα με την καθυστέρηση πληρωμής παρατηρήσεις για την έκθεσή σας πιστωτικών. Δεν είναι απαραίτητο να πληρώσετε όλο το ποσό, ωστόσο κάνοντας τις ελάχιστες πληρωμές σας θα εξασφαλίσει ότι το πιστωτικό σας δεν έχει υποστεί ζημιά περαιτέρω και αποκατάσταση της ιστορίας σας μπορεί να συνεχίσει.

Πληρώνοντας τους λογαριασμούς σας και το χρέος τακτικά, δεν έχουν να αντιμετωπίσουν το άγχος, τις τηλεφωνικές κλήσεις από τους συλλέκτες. Αν δεν πληρώσει τους πιστωτές σας, θα πουλήσουν το χρέος σας σε άλλη υπηρεσία συλλογής μέχρι να πληρώσει κάποιος. Για να αποφύγετε να παρενοχλούνται, που έχει συσταθεί ένα σχέδιο πληρωμής με το αρχικό πιστωτή.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει μια φυσική σύμβασης από όλα τα γραφεία είσπραξης πιστώσεων. Η συμφωνία πρέπει να διευκρινίζει ακριβώς πόσα χρωστάς, οι ρυθμίσεις πληρωμής, και αν χρεώνουν επιπλέον τέλη. Να είστε πολύ επιφυλακτικοί αν η εταιρεία είναι διστακτικοί στο να παρέχει μια σύμβαση. Υπάρχουν αδίστακτοι επιχειρήσεις εκεί έξω που θα πάρει τα χρήματά σας, χωρίς στην πραγματικότητα το κλείσιμο του λογαριασμού σας.

Μια σημαντική συμβουλή για να εξετάσει, όταν εργάζονται για να επισκευάσει το πιστωτικό σας είναι να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας εγκαίρως. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για τη διατήρηση της καλής πίστωσης και την πρόληψη βαθμολογία σας από την πτώση. Κακά σημάδια για το παρελθόν, λόγω λογαριασμοί θα παραμείνουν στο λογαριασμό σας για πέντε έως επτά χρόνια.

Χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα με υπευθυνότητα μπορεί να βοηθήσει να επισκευάσει το πιστωτικό σας. Όταν χρησιμοποιείτε μια πιστωτική κάρτα σε ένα ευσυνείδητο τρόπο να βελτιώσει το πιστωτικό σας ιστορικό και να ανοίξει το δρόμο για την υγιή πίστωση στο μέλλον. Πάντα να πληρώσει την πιστωτική σας κάρτα νομοσχέδιο για την ώρα και να κάνουμε το καλύτερό σας για να πληρώσει την πλήρη ισορροπία κάθε μήνα.

Όταν εργάζονται για να επισκευάσει το πιστωτικό σας, είναι σημαντικό να εξετάσει τις διαφορετικές περιοχές που διαφορετικά πρακτορεία αναφοράς χρήση. Αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, έτσι ώστε να γνωρίζουν την έννοια του τη δική σας βαθμολογία. Τα κύρια αποτελέσματα που χρησιμοποιούνται είναι FICO: 300 – 850, Experian: 330 – 830, Equifax: 300 – 850, και TransUnion: 300 – 850.

Εάν προσπαθείτε να επισκευάσει το πιστωτικό αποτέλεσμά σας, ελέγξτε την πιστωτική έκθεσή σας για να βεβαιωθείτε ότι όλες σας θετική πιστωτική που αναφέρεται. Πιστωτική έκθεση διαφορών δεν είναι μόνο για λανθασμένα-να σημειωθεί αρνητικά σημάδια. Εάν έχετε ένα δάνειο ή το λογαριασμό σας σε καλή κατάσταση που δεν είναι για την έκθεσή σας, να είστε βέβαιος να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο του δανείου, ζητούν την έκθεση.

Εάν προσπαθείτε να επισκευάσει το πιστωτικό σας και υποβάλλετε την διαφορά για μια λανθασμένη υποβολή στοιχείων, να είστε βέβαιος να περιλαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τις διαφορές σας. Οι περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία παροχής πίστωσης έχει τη διαφορά σας, τόσο πιο γρήγορα μπορεί να αντιμετωπιστεί και όσο πιο γρήγορα το πιστωτικό αποτέλεσμά σας θα αυξηθεί.

Τέλη τέλη που συνδέονται με τους μηνιαίους λογαριασμούς, όπως πιστωτικές κάρτες και τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας έχουν σημαντικά αρνητική επίδραση στην πιστωτική σας. Κακή πίστωση, λόγω τέλη τέλη, επίσης, παίρνει πολύ χρόνο για να το φτιάξω, ωστόσο, είναι μια αναγκαία επιδιόρθωση, όπως είναι αδύνατο να πάρω δάνειο χωρίς να πληρώνουν αυτές τις βασικές τους λογαριασμούς στην ώρα τους. Εάν είστε σοβαροί για τον καθορισμό της πιστωτικής σας, να πληρώνουν τους λογαριασμούς στην ώρα τους, είναι η πρώτη και η πιο σημαντική αλλαγή που πρέπει να κάνετε.

Παραμείνετε οργανωμένοι. Την κατάθεση της πιστωτικής σας κάρτας και άλλες δανειακές τους λογαριασμούς όλα μαζί σε μια θέση που είναι εύκολα προσβάσιμο, θα πάει μακριά, κρατώντας σας οργανωμένη και είναι σε θέση να παραμείνουν στην κορυφή των λογαριασμών σας. Είναι εύκολο να ξεχάσεις να πληρώσεις ένα νομοσχέδιο που έχετε απρόσεκτα το πέταξε σε έναν αυξανόμενο σωρό ανεπιθύμητα mail. Διαχωρίζοντας τους λογαριασμούς σας θα βοηθήσει να αποτρέψει αυτό.

Εδραίωση πολλά από το υψηλότερο επιτόκιο πιστωτικών καρτών σε ένα μεγάλο ισορροπία με χαμηλότερο επιτόκιο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με την μεταφορά όλων των υπολοίπων στο χαμηλότερο επιτόκιο πιστωτικών καρτών. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι δεν πάει πάνω από τη μέγιστη ισορροπία σας χαμηλότερο επιτόκιο κάρτες, ή μπορεί να κάνουν ζημιά στην πιστωτική σας.

Μπορείτε να ελέγξετε το πιστωτικό αποτέλεσμά σας για δωρεάν! Αυτό είναι σωστό, πραγματικά δωρεάν! Αν και υπάρχουν ορισμένες ιστοσελίδες που θα σας γράψω για μια αυτόματη αφαίρεση μετά την δωρεάν δοκιμή τελειώνει, υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που θα σας δώσει το πιστωτικό αποτέλεσμά σας για δωρεάν. Αυτά τα sites μπορεί να σας παρέχει με την πιστωτική σας βαθμολογία από πολλούς οργανισμούς αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας και μπορεί να σας δείξει τρόπους για να βελτιώσετε τη βαθμολογία σας πιστωτικών.

Επίσης να παρακολουθείτε την πιστωτική σας. Παρακολουθήστε την πιστωτική έκθεσή σας, ειδικά εάν έχετε μια ιστορία των πιστωτικών προβλήματα. Μπορείτε να δείτε ανεξήγητες αρνητικές εκθέσεις pop up ή νέων λογαριασμών που έχουν ανοιχθεί ότι δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να αντιμετωπίσει η κλοπή ταυτότητας, ενώ ήδη προσπαθεί να επισκευάσει ένα κατεστραμμένο πιστωτικό αποτέλεσμά σας, ώστε να προσπαθήσουμε να το πιάσουν νωρίς.

Δεν το αρχείο για την πτώχευση. Αυτό παραμένει για την έκθεσή σας πίστωσης για 10 χρόνια. Μπορεί να ακούγεται σαν μια καλή ιδέα εκείνη τη στιγμή, αλλά αποφύγετε να το κάνετε αυτό με κάθε κόστος. Παρόλο που μπορείτε να διαγράψετε όλα το χρέος με τη μία, αυτό θα παραμείνει στην πιστωτική έκθεσή σας για λίγο.

Τώρα που έχουμε περάσει πάνω από τους διαφορετικούς τρόπους που μπορείτε να πάτε σχετικά με την επισκευή πιστωτική, γιατί να μην ξεκινήσετε τώρα; Πριν σας χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα αρχίζει να επηρεάσει αρνητικά τη ζωή σας, χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες από αυτό το άρθρο για να αυξήσει σταδιακά τη συνολική αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας.