Υπερτροφια Προστατη

Εύκολο Να Ακολουθήσει Ιδέες Για τη Φροντίδα των Ματιών, Που Θα Σας Βοηθήσει Πραγματικά

Αν είστε αρκετά τυχεροί να έχετε ένα καλό ζευγάρι μάτια, τότε ξέρεις ότι τα περισσότερα από τα πράγματα που κάνουμε στη ζωή περιστρέφονται γύρω από το να είναι σε θέση να δουν καθαρά. Θα έρθει ένα σοκ, αν ξαφνικά δεν ήταν σε θέση να δει ή αν το όραμα έγινε με προβλήματα όρασης. Μην πάρεις την πιθανότητα να συμβεί αυτό, ελέγξτε τις παρακάτω συμβουλές για την καλή φροντίδα των ματιών συντήρησης στο άρθρο παρακάτω.

Αποφεύγετε να αγγίζετε τα μάτια σας με το χέρι σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, αν δεν είχε πλύνει τα χέρια σου. Όταν είστε στην εργασία ή στο σχολείο, τα χέρια σας σε επαφή με επιφάνειες που είναι γεμάτο βακτήρια. Αν αγγίξετε τα μάτια σας, θα μπορείτε να μεταφέρετε τα βακτήρια στα μάτια σας και να αυξήσει τον κίνδυνο αν μια λοίμωξη του οφθαλμού.

Εάν είστε στην αγορά για ένα νέο ζευγάρι γυαλιά, μπορείτε συχνά να βρείτε φτηνές κομψό κορνίζες σε απευθείας σύνδεση. Μερικές θέσεις προσφέρουν ακόμη και ένα ζευγάρι δωρεάν ή με έκπτωση, αν είστε νέος πελάτης. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το όραμά σας οξύτητα αριθμός που λαμβάνετε από το να έχουν μια οφθαλμολογική εξέταση εκτελείται.

Πάντα να πλένετε τα χέρια σας πριν αγγίξετε τα μάτια σας. Τα δάχτυλά σας είναι καλυμμένα με βακτήρια, γιατί τα χέρια σας, τις επιφάνειες αφής που άλλοι άνθρωποι έχουν αγγίξει. Αν αγγίξετε τα μάτια σας, χωρίς το πλύσιμο των χεριών σας, θα μπορείτε να μεταφέρετε τα βακτήρια στα μάτια σας και να προκαλέσει ερεθισμό ή ακόμα και μια μόλυνση. Ως εκ τούτου, πριν αγγίξετε τα μάτια σας, να πλένετε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό.

Κρατήστε τα μάτια σας προστατεύονται όταν ασχολούνται με επικίνδυνες καταστάσεις. Σε ορισμένους τύπους ακάθαρτο ή επικίνδυνα περιβάλλοντα, θα πρέπει να κρατήσετε τα μάτια σας προστατεύονται από το να φοράς γυαλιά ασφαλείας. Σε αυτά περιλαμβάνονται επίσης ορισμένα αθλήματα. Δραστηριότητες όπως το λακρός, χόκεϊ επί πάγου, ή ρακέτες μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς στα μάτια, η οποία είναι ο λόγος που θα πρέπει να φορούν κράνη που έχουν ενσωματωμένο μάσκες προσώπου ή αθλητικά γυαλιά.

Πίνετε άφθονο νερό για να κρατήσετε τα μάτια σας ενυδατωμένο. Τα μάτια σου είναι φτιαγμένο κυρίως από νερό, και πρέπει να παραμείνει υγρό ανά πάσα στιγμή για να παραμείνουν υγιείς. Ξηρά μάτια είναι πιο επιρρεπείς σε προβλήματα των ματιών και των ασθενειών. Κρατώντας το σώμα σας πλήρως ενυδατωμένο, θα εξασφαλίσει ότι τα μάτια σας μείνετε ενυδατωμένο.

Όταν ψώνια για τα γυαλιά ηλίου, είναι σημαντικό ότι ο φακός λέει προσφέρει 100% προστασία UV. Δεν αρκεί να έχουμε μόνο το βαμμένο γυαλί, επειδή η ακτινοβολία του ήλιου μπορεί ακόμα να διαπεράσει το γυαλί και να βλάψει τα μάτια σας. UV προστασία θα μπλοκάρει την ακτινοβολία και προστατεύουν τα μάτια σας από τη ζημία.

Καταναλώστε λιπαρά ψάρια αρκετές φορές κάθε εβδομάδα. Αυτά είναι υψηλά σε omega3 λιπαρά οξέα. Τα οξέα αυτά είναι απίστευτα ωφέλιμο για την υγεία των ματιών σε συνδυασμό με άλλα μέρη του σώματός σας. Διαφέρουν ανάλογα με την επιλογή σας από τα άγρια ο σολομός, ο τόνος και το σκουμπρί. Όσο περισσότερο τρώτε, τόσο πιο υγιής είναι η όρασή σας θα είναι.

Αν φοράς φακούς, θα πρέπει να ακολουθήσετε το μάτι σας προσεκτικά τις οδηγίες του γιατρού. Αν τα μάτια σας νιώθω ενοχλημένος όταν τα φοράς, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τους φακούς επαφής σας είναι κατεστραμμένο. Ένας άλλος λόγος θα μπορούσε να είναι ένα μάτι πρόβλημα που έχει αρχίσει να μορφή. Δείτε το eyecare επαγγελματία αμέσως για να αποτρέψει ένα πιο σοβαρό πρόβλημα.

Μην κοιτάς την οθόνη του υπολογιστή πάρα πολύ καιρό. Μπορείτε να καταλήξετε με θέματα όπως η καταπόνηση των ματιών, θαμπάδες, πονοκεφάλους, ξηρά μάτια, και μείωσε την απόσταση εστίασης. Προσπαθήστε διαλείμματα κάθε 20 λεπτά ή έτσι, κοιτώντας 20 μέτρα μακριά από την οθόνη για 20 δευτερόλεπτα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε και την εκ νέου έμφαση στα μάτια σας, να μειώσει ή να αποτρέψει αυτά τα θέματα μάτι.

Όταν εργάζεστε σε ένα έργο που απαιτεί την κοπή ξύλου ή άλλων υλικών, φροντίστε να φοράτε ένα ζευγάρι γυαλιά. Όπως είναι η κοπή, σωματίδια που πετούν στον αέρα. Αν τα μάτια σας δεν προστατεύονται από τα προστατευτικά δίοπτρα, ένα κομμάτι του υλικού που μπορεί να πετάξει και να προκαλέσει ερεθισμό ή βλάβη στα μάτια σας.

Φροντίδα των ματιών σας, ώστε να μπορείτε να δείτε λοιπόν είναι πολύ σημαντικό να ζουν μια πλήρη ζωή. Ποτέ δεν θέλουν να πάρουν αυτό το κομμάτι της υγείας σας δεδομένο, ώστε να διατηρηθεί η σωστή φροντίδα των ματιών από το να κολλήσουν οι άκρες από πάνω. Ακολουθώντας ένα καλό μάτι τη φροντίδα ρουτίνας, δεν θα πρέπει να έχετε οποιαδήποτε προβλήματα με αυτό το μέρος του σώματός σας.