Το Μεγαλυτερο Μεγεθοσ Πεουσ

Συμβουλές Και Στρατηγικές για το Πώς Να Φροντίσει Για τον Εαυτό σας Όταν έχετε Διαβήτη

Μαθαίνοντας να αντιμετωπίσει με διαβήτη μπορεί να είναι δύσκολο για κανέναν. Μαθαίνοντας πράγματα για να καταστεί ευκολότερο για εσάς και την οικογένειά σας θα είναι λιγότερο από μια ταλαιπωρία. Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε, χωρίς να θυσιάζει όλα τα πράγματα που αγαπάτε.

Τα μήλα είναι τόσο καλό για σας, αν είστε διαβητικός! Σου δίνουν κάτι γλυκό για να νικήσει ζάχαρη, λαχτάρα, και είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το βάρος σας προς τα κάτω. Δεν παρέχουμε μια μεγάλη ακίδα σακχάρου στο αίμα μετά το φαγητό, έτσι ώστε να μπορεί να δώσει έναν τόνο της ενέργειας χωρίς να προκαλεί προβλήματα υγείας.

Εάν έχετε Διαβήτη, στη συνέχεια, το αλκοόλ δεν είναι φίλος σου. Αλκοολούχα ποτά είναι γεμάτο ζάχαρη και το ότι δε θα βοηθήσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Ένα ποτήρι κρασί έχει περισσότερη ζάχαρη από τα σκληρά ποτά και μπύρα θα έχει λιγότερη ζάχαρη από το κρασί, αλλά περισσότερο από το αλκοόλ.

Κάνουν υγιεινές επιλογές, όταν θα πάτε έξω για φαγητό, αλλά μην το παρακάνεις. Δεν χρειάζεται να λιμοκτονήσουν τον εαυτό σας, στις σαλάτες, αλλά την αντικατάσταση των λιπαρών πατάτες, που σερβίρονται με λαχανικά στον ατμό θα κάνουν το γεύμα σας λιγότερο πιθανό να σπάικ το σάκχαρο στο αίμα. Ένας Διαβητικός πρέπει να είναι προσεκτικός, αλλά δεν πρέπει να είναι ανορεξική!

Ελέγξτε ότι το επίπεδο της χοληστερόλης, καθώς και την αρτηριακή πίεση! Εάν έχετε Διαβήτη, το σάκχαρο του αίματος δεν είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να κρατήσει και το μάτι. Ο διαβήτης μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα της κακής χοληστερόλης είναι υψηλά στο αίμα σας, έτσι θα πρέπει να κρατήσει την αίσθηση του ότι – ακόμη και αν δεν τρως λιπαρά τηγανητά τρόφιμα. Η πίεση του αίματος μπορεί επίσης να αυξηθεί, οδηγώντας σε πονοκεφάλους, ζαλάδα, ακόμα και εγκεφαλικά επεισόδια.

Ασχολούνται με τη σωματική δραστηριότητα για τουλάχιστον 30 λεπτά, πέντε ημέρες την εβδομάδα. Αυτό δεν θα βοηθήσει μόνο για να χωρέσει, θα βοηθήσει στη μείωση της A1C επίπεδο. Το ιδανικό επίπεδο είναι χαμηλότερο από 7 τοις εκατό. Χρησιμοποιήστε αυτή την πληροφορία για να βοηθήσει να κρατήσει σας A1C επίπεδο σε αυτό το φάσμα-στόχο.

Δεν υπάρχει θεραπεία στον κόσμο που είναι τόσο αποτελεσματική στο να τον έλεγχο του Διαβήτη, όπως ένα καλό γέλιο! Μειώνει τα επίπεδα του άγχους σας, σας κάνει να νιώθετε καλά, και μπορεί να σας δώσει ένα κομμάτι της άσκησης για την εκκίνηση. Το γέλιο είναι γνωστό για να προκαλέσει μεγάλη ανακούφιση σε πολλές διαφορετικές συνθήκες, ώστε να δώσει μια δοκιμή.

Αν έχουν διαγνωστεί με διαβήτη, είμαι σίγουρος ότι ξέρεις πώς να ελέγξει σακχάρου στο αίμα σας. Θα πρέπει να ελέγξετε πριν από τα γεύματα και πριν την κατάκλιση. Αυτό εξασφαλίζει ότι εάν υπάρχει μια ξαφνική αλλαγή στο αίμα σας τα επίπεδα σακχάρου, ξέρεις εκ των προτέρων για να αντιμετωπίσει την κατάσταση σε μια έγκαιρη μόδα μήπως έκτακτης ανάγκης προκύπτουν.

Η πίεση στα πόδια σας μπορεί να προκαλέσει σημαντική βλάβη στους Διαβητικούς, ώστε να είναι σίγουρος για να αγοράσετε παπούτσια που είναι ακριβώς το σωστό μέγεθος και να έχουν προστατευτικό για τα πόδια σας. Υπάρχουν ακόμη και ειδικά παπούτσια γίνεται για τους Διαβητικούς, που έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία είναι επωφελής για ευαίσθητα πόδια σαν τη δική σας.

Κοιτάξτε σε απευθείας σύνδεση για να βρούμε κοινές αντικαταστάσεις για το μαγείρεμα συστατικά τα οποία δεν είναι καλό για τους Διαβητικούς. Για παράδειγμα, τα φρούτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση της ζάχαρης, όπως και σε ένα χωρίς ζάχαρη μπανάνα ψωμί ή κέικ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλευρα ολικής αλέσεως αντί για λευκασμένα, ή φαγόπυρο αντί για ρύζι σε ένα πιάτο.

Ας ελπίσουμε ότι οι πληροφορίες που έχετε διαβάσει εδώ, θα σας βοηθήσει να βρείτε μια χρυσή τομή όταν τροποποιείτε τη ζωή σας για να χωρέσει σε τις εντολές που του έχει δώσει ο γιατρός σας. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον τρόπο ζωής που έχετε συνηθίσει, ενώ τη διαχείριση του διαβήτη σας.