Το Μήκος Του Πέους

Κάνοντας Τα Χρήματα Στο Χρηματιστήριο: Τι Πρέπει Να Ξέρετε

Η χρηματιστηριακή αγορά έχει παραχθεί περισσότερα θρίαμβος και η μεγαλύτερη τραγωδία από σχεδόν οποιαδήποτε άλλη σύγχρονη σφαίρα της οικονομικής δραστηριότητας. Για να βελτιστοποιήσετε τα αποτελέσματά σας κατά τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, είναι απαραίτητο να αποκτήσει ένα ισχυρό σώμα της γνώσης. Βάλτε τις οδηγίες σε αυτό το κομμάτι στη δουλειά σήμερα και να πάρετε τον εαυτό σας έτοιμο για να δημιουργήσει εντυπωσιακά κέρδη.

Διασφαλίσει ότι τα παιδιά σας έχουν μια καλή αίσθηση της κατανόησης όσον αφορά τα οικονομικά και επενδύσεις, από νεαρή ηλικία. Η προηγούμενη που διδάσκονται σχετικά με την οικονομική ευθύνη και το τι μπορεί να επιτευχθεί με σκληρή δουλειά, τόσο το καλύτερο θα είναι μακροπρόθεσμα, καθώς γερνούν. Μπορείτε ακόμη και να εμπλέκει τους, όπως μπορείτε να αγοράζουν και να πωλούν τις επενδύσεις σας, εξηγώντας γιατί κάνετε αυτές τις επιλογές.

Τα αποθέματα είναι περισσότερα από χαρτί που χρησιμοποιείται για τις συναλλαγές. Ενώ είστε ο ιδιοκτήτης αυτού του εγγράφου, θα είναι επίσης ένα μέρος μιας ομάδας που έχει την κυριότητα στην εταιρεία. Σας παρέχεται μια ιεροτελεστία για να αποδοχών, καθώς και αξίωση επί των περιουσιακών στοιχείων λόγω της κατοχής των μετοχών της εταιρείας. Μερικές φορές, τα αποθέματα έρχονται ακόμη και με την ευκαιρία να ψηφίσουν για θέματα που αφορούν την εταιρία ότι θα επενδύσει.

Να θυμάστε ότι οι επιμέρους αποθέματα δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά το σύνολο της αγοράς. Ένα αξιοπρεπές απόθεμα μπορεί να πετάξει στα ύψη, ενώ η συνολική αγορά δεξαμενές, ενώ το κακό απόθεμα μπορεί να βυθίσει σε αξία, όταν η υπόλοιπη αγορά είναι ακμάζουσα. Γι ‘ αυτό είναι μια καλή ιδέα να διαφοροποιήσουν τους τύπους των μετοχών που κατέχουν, την επιλογή των αποθεμάτων από μια ποικιλία των εταιρειών σε πολλές διαφορετικές βιομηχανίες.

Η επένδυση μέσω μεσιτείας έχει γίνει πολύ προσιτή τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι σημαντικό να ψωνίσει γύρω. Όταν αποφασίζουν ποια μεσιτεία να χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να συγκρίνετε τα τέλη που αξιολογούνται για διαπραγμάτευση, μαζί με άλλα τέλη, όπως το λογαριασμό τελών συντήρησης. Θα πρέπει επίσης να λαμβάνουν υπόψη τα ερευνητικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα, την ευκολία της χρήσης τους περιβάλλον, και το επίπεδο της υποστήριξης πελατών που προσφέρει.

Μην αφήνετε τα συναισθήματα σας να παίζουν ρόλο στις επενδύσεις σας. Να θυμάστε ότι αυτό είναι μια επιχείρηση και είστε σε αυτό για να βγάλουν λεφτά. Δεν μπορείς να αφήσεις τον εαυτό σου να κάνει κακές αποφάσεις που βασίζονται αποκλειστικά και μόνο στα συναισθήματά σας. Να μάθουν να διαχωρίζουν τα συναισθήματα από την απόφασή σας, ώστε να μπορείτε να έχετε καθαρό μυαλό.

Αν θέλετε να επενδύσετε αλλά δεν είστε σίγουροι για το τι να αγοράσουν, χρησιμοποιήστε ένα πλήρες service broker. Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν προσωπικό με εμπειρία στον τομέα και ιδιαίτερα την τρέχουσα γνώση των αγορών. Ενώ αυτές οι μεσίτες χρεώνουν περισσότερο, τις συμβουλές τους και τις συνιστώμενες επιλογές είναι συνήθως αρκετά ασφαλή στοιχήματα. Πολλά άτομα που εργάζονται σε αυτές οι μεσίτες είναι αυτοί οι ίδιοι να κάνει πολλά χρήματα στο χρηματιστήριο και μπορεί να κάνει λίγο πολύ, για ένα τέλος.

Βεβαιωθείτε ότι είστε κατάλληλα εκπαιδευμένοι πριν από την επένδυση στο χρηματιστήριο. Θα πρέπει να έχουν μια βασική γνώση της λογιστικής, ετήσιες εκθέσεις και η χρηματιστηριακή αγορά την ιστορία. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να γίνει μια πραγματική λογιστής, αν και η κατανόηση που έχετε, τόσο το καλύτερο θα είναι.

Αν πρόκειται να αποθηκεύσετε για συνταξιοδότηση, να έχετε κατά νου ότι το χαρτοφυλάκιό σας μίγμα θα προσαρμοστεί με την πάροδο του χρόνου. Συνιστάται ότι οι νέοι αποταμιευτές να ξεκινήσετε με το 80% του χαρτοφυλακίου τους σε επιθετικές μετοχές και, στη συνέχεια, μετακινήστε μία ποσοστιαία μονάδα ετησίως σε πιο συντηρητική περιουσιακών στοιχείων, καθώς οι αποταμιευτές μεγαλώνεις. Αυτό σταδιακά αλλάζει την χαρτοφυλάκιο προς την ασφάλεια, ενώ εξακολουθεί να αφήνει αρκετό χώρο για την ανάπτυξη και την σύνθεση.

Αποφύγετε τον πειρασμό να το εμπόριο μέσα και έξω από τα αποθέματα πολύ συχνά. Ενώ υπάρχουν μερικοί άνθρωποι εκείνη τη μέρα, το εμπόριο, οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους πραγματικά να χάσετε χρήματα. Είναι δύσκολο να ξεπεράσουν την αγορά και την ανθρώπινη ψυχολογία συχνά οδηγεί τους επενδυτές να πωλούν στο κάτω μέρος και να αγοράσετε στην κορυφή. Αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο από ό, τι ένας επενδυτής πρέπει να κάνετε. Αγοράσει ένα απόθεμα σε καλή τιμή και, στη συνέχεια, κρατήστε, εκτός αν κάτι έχει αλλάξει ριζικά σχετικά με την χρηματιστηριακή αξία του.

Ξεκινήστε με το μπλε-chip και γνωστές εταιρείες. Αν είστε αρχάριος trader, αρχίζουν με ένα χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από μεγάλα αποθέματα της εταιρείας, καθώς αυτά είναι συνήθως χαμηλότερο κίνδυνο. Μόλις το χαρτοφυλάκιό σας έχει δημιουργηθεί, μπορείτε να προσθέσετε κάποια διαφοροποίηση με μικρότερες ή μεσαίου μεγέθους αποθεμάτων. Ενώ οι μικρότερες εταιρείες μπορούν να μεγαλώνουν γρηγορότερα, μπορούν επίσης να φέρουν πολύ περισσότερα κινδύνου.

Μόνο να αγοράσουν μετοχές από εταιρείες των οποίων τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε τακτικά. Βασικά, αγοράζοντας από αυτές τις εταιρείες σημαίνει ότι τα προϊόντα τους είναι πολύ χρήσιμος για τους ανθρώπους. Με τη σειρά του, αυτό κάνει η μετοχή της είναι η αύξηση της αξίας, η οποία επίσης σημαίνει περισσότερα χρήματα για σας. Είδη ένδυσης, υπόδησης και τρόφιμα εταιρείες να αγοράσουν μετοχές.

Όταν επενδύουν στο χρηματιστήριο, θα πρέπει να πραγματοποιείτε συναλλαγές μόνο με μετρητά που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να χάσετε. Δεν θέλω ποτέ να θέσει σε μετρητά που θα πρέπει να εξοφλήσει το χρέος του χρηματιστηρίου, γιατί μπορεί να τα χάσετε όλα. Καμία επένδυση είναι 100% ασφαλές, και δεν πρέπει ποτέ να επιχειρήσετε να κάνουμε εικασίες για το τι θα συμβεί στο μέλλον με τα χρήματα που θα χρειαστείτε.

Πολλοί βρίσκουν την επένδυση στο χρηματιστήριο είναι η απόλυτη πνευματική και οικονομική του αθλητισμού. Όχι μόνο οι συμμετέχοντες μπορούν να αποκομίσουν δυνητικά μεγάλες ανταμοιβές, μπορούν επίσης να εκτελέσετε τον κίνδυνο να έρθουν με άδεια χέρια. Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν να επενδύουν ένα σημαντικό ποσό των χρημάτων στο χρηματιστήριο είναι να οπλιστείτε με τις πληροφορίες. Έτσι, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις συνηθισμένες παγίδες και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαπραγμάτευση κινητών αξιών.