Τελευταια Νεα Σημερα

Ασφάλιση Υγείας Είναι Εξαιρετικά Σημαντικό, Μάθετε Περισσότερα Εδώ!

Θα έχουν αποτύχει μέχρι στιγμής, στην εύρεση στερεά και αξιόπιστες πληροφορίες για την ασφάλιση υγείας. Έχετε βρει το σωστό πόρων, δεν έχει σημασία αν είστε ένας βετεράνος, σχετικά με το θέμα ή κάποιος που μόλις ξεκίνησε. Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε πολλές συμβουλές και πληροφορίες για να σας βοηθήσει κατά μήκος το δρόμο σας.

Αν εσείς και ο σύντροφός σας έχουν ιππασία σε μια ενιαία πολιτική ασφάλισης υγείας και ο ένας που είναι στο στάδιο της συνταξιοδότησης, να καθίσει και να έχουν μια ανοικτή συζήτηση για το πώς αυτή η μετάβαση θα συμβεί. Καλύψεις θα αλλάξει για τους συνταξιούχους πρόσωπο και αρκετές εναλλακτικές λύσεις είναι διαθέσιμες. Μπορούν να συνεχίσουν για λίγο μέσα COBRA και μετά, μπορεί να υποβάλει αίτηση για μια αυτόνομη πολιτική αν τα ασφάλιστρα δεν είναι απαγορευτικά υψηλό, αλλά το σημαντικό πράγμα είναι να περπατήσει σε αυτές τις αποφάσεις προληπτικά.

Αν δεν έχετε ασφάλιση υγείας ή αρκετή κάλυψη για να αναλάβει τη φροντίδα των ιατρικών τους λογαριασμούς, ορισμένες εταιρείες πιστωτικών καρτών έχουν ειδικά σχέδια ειδικά για την υγειονομική περίθαλψη. Αυτές οι κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πληρώσει σας παρόχους, όπως απαιτείται και, στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε τις μηνιαίες πληρωμές προς την εταιρεία της πιστωτικής κάρτας. Να είστε βέβαιος να διαβάσει τα ψιλά γράμματα, όπως εισαγωγικές προσφορές μπορεί να είναι το τέλος, πριν να πληρώσει μακριά το χρέος σας.

Θεωρούν υψηλής εκπίπτουν ασφάλισης υγείας πολιτικές. Αν είσαι νέα και υγιή χωρίς οικογενειακό ιστορικό σοβαρών προβλημάτων υγείας, ένα υψηλής εκπίπτουν πολιτική ασφάλισης υγείας θα μπορούσε να είναι κατάλληλο για εσάς. Αυτές οι πολιτικές υγείας ασφαλιστική κάλυψη πολύ πιο προσιτή, αλλά πρέπει να γνωρίζετε τα ιατρικά προβλήματα που δεν καλύπτονται από την πολιτική.

Μάθετε τις διαφορές μεταξύ HMO, PPO, και POS τα σχέδια και να καθορίσει τι θα είναι το καλύτερο κατάλληλο για τις ανάγκες της υγείας σας. Έχουν όλα τα οφέλη και τα αρνητικά που θα επηρεάσει τον τρόπο μπορείτε να πληρώσετε και να χρησιμοποιήσετε την ασφάλειά σας. HMO απαιτούν παρέχουν λιγότερη ευελιξία, αλλά με υψηλότερο κόστος, PPO είναι να σας δώσει περισσότερες επιλογές, ωστόσο οι αμοιβές μπορεί να είναι ακριβό. POS σχέδιο που συνδυάζει πτυχές τόσο της HMO και PPO.

Πολλοί άνθρωποι δεν το γνωρίζουν αυτό, αλλά θα πρέπει να ζητήσει από την ασφαλιστική εταιρία που σας ενδιαφέρει, αν έχουν μια περίοδο δοκιμών. Ορισμένες εταιρείες θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες τους για έως και έξι εβδομάδες χωρίς καμία υποχρέωση. Μπορείτε να αφήσετε μετά τη δοκιμαστική περίοδο, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι.

Αν και το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να περνούν το μεγαλύτερο μέρος του τη ζωή μέσα στο σπίτι σας, με την παροχή ασφάλισης υγείας εξακολουθεί να είναι ένα καλό μέτρο. Υπάρχει πάντα μια πιθανότητα τραυκατισκού και δηλητηρίασης, και εάν το κατοικίδιο ζώο σας πηγαίνει έξω, όλα τα είδη των πράγματα που μπορεί να προκύψει. Το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί ακόμα να σπάσει ένα δόντι ή των οστών σε εσωτερικούς χώρους, και μπορεί να χρειάζεται ακριβός εεκ φροντίδα.

Όταν ψώνια για το επόμενο ασφαλιστικό σχέδιο, να εξετάσει τη σημασία της συνταγή κάλυψη. Ορισμένες πολιτικές προσφορά, αλλά τα ασφάλιστρα είναι συχνά υψηλότερες. Εάν πάρετε μόνο ένα ή δύο φάρμακα σε ένα χρόνο, τότε ίσως να είναι σε θέση να το κάνει με μια κάρτα από το τοπικό σας φαρμακείο.

Αν είστε άνεργος και έχει ιατρικά θέματα, θα πρέπει να εγγραφείτε για να COBRA. COBRA σας επιτρέπει να μείνετε σε εργοδότη σας σχέδιο, ακόμα και μετά τη φωτιά. Θα πρέπει να πληρώσετε για την κάλυψη: αυτή είναι η σωστή απόφαση αν ο εργοδότης σας προσφέρει ένα σχέδιο που θα είναι ικανοποιημένοι με.

Φθηνότερη ασφάλιση υγείας είναι πάντα διαθέσιμη όταν ανήκουν σε μια ομάδα, σε αντίθεση με τις επιμέρους πολιτικές. Τι κάνεις, όμως, αν αυτοαπασχολούμενος; Μπορείτε να συμμετέχετε σε ομάδες και ενώσεις, όπως είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες Ένωσης. Αυτές οι ομάδες μπορούν να προσφέρουν πιο προσιτή ασφάλιση υγείας, καθώς και άλλα πλεονεκτήματα.

Αν είστε στα είκοσί σας, μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι και τα χρήματα για την ασφάλιση υγείας από την διαμονή τους γονείς σου”. Η νομοθεσία είναι διαφορετική από το ένα κράτος στο άλλο. Κάνετε κάποια έρευνα σχετικά με τη διαμονή των γονιών σας σχέδιο. Ίσως μπορείτε να μοιραστείτε αυτό το βάρος μαζί τους, να εξοικονομήσουν χρήματα για όλη την οικογένεια.

Όταν μιλάμε για την υγεία σας ασφαλιστής, μετά την υποβολή αίτησης για κάλυψη, βεβαιωθείτε ότι αυτό που λες το πρόσωπο για το τηλέφωνο είναι 100% ακριβής. ΜΗΝ αφήνετε τίποτα, ή φοντάν μια σειρά, ή να υπερβάλλουν. Όπως σας εφαρμογή, η απόλυτη ειλικρίνεια είναι απαραίτητη σε ένα follow-up call και αν βρουν κάτι που είπες ήταν αλήθεια, ΘΑ χάσεις την κάλυψη.

Διαβάστε προσεκτικά όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με την πολιτική σας, και να ξέρετε ακριβώς τι είναι και τι δεν καλύπτεται. Θα μπορείτε να αποθηκεύσετε εκατοντάδες δολάρια, βεβαιωθείτε ότι ο γιατρός που θα επισκεφθείτε είναι σε δίκτυο και όχι από το δίκτυο.

Αν ψάχνετε για την ασφάλιση υγείας, προσπαθήστε να το αγοράσετε μέσα από το ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης, όπως του εργοδότη σας. Ομαδική ασφάλιση τιμές είναι πολύ φθηνότερα από ό, τι μεμονωμένες τιμές. Επίσης, όταν αγοράζετε ασφάλιση υγείας μέσω του εργοδότη σας, μπορείτε συχνά δεν έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να προκριθεί. Ως εκ τούτου, ομάδα ασφάλιση υγείας είναι μια καλή επιλογή.

Αν καλύπτονται από τους γονείς σας σχέδιο ασφάλισης υγείας, φροντίστε να αποχωρήσετε από το μαθητή σχέδια που προσφέρονται από το κολέγιο σας. Δεν έχει νόημα να πληρώνεις για πολλαπλές ασφαλιστικές καλύψεις που δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε. Μάθετε τα σχολεία σας πολιτικής, για την άρση των ασφαλιστικών τους προγραμμάτων.

Κατά την αναζήτηση για το χαμηλό κόστος της ασφάλισης, να είστε προσεκτικοί για να μην καταλήξετε με ένα σχέδιο που δεν μπορείς να τα σωματικά χρήση. Καταλάβετε ακριβώς όπου είναι δυνατόν, οι πάροχοι υπηρεσιών που βρίσκεται πριν από την υπογραφή για ένα νέο σχέδιο. Μπορεί να είναι φθηνή, αλλά αν ο μόνος γιατρός που καλύπτεται βρίσκεται δύο ώρες έξω από την πόλη, πιθανόν να μην είναι η καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τι είδους κάλυψη τις ανάγκες της οικογένειάς σας πριν βγείτε έξω για να πάρει τις νέες τιμές. Έχετε ένα συγκεκριμένο γιατρό θα πρέπει να συνεχίσει να βλέπει; Έχει κανείς συγκεκριμένα ζητήματα που απαιτούν για να δείτε έναν ειδικό; Να κάνεις και άλλα παιδιά; Γνωρίζοντας τις απαντήσεις σε αυτά τα είδη των ερωτήσεων θα βοηθήσει την αναζήτησή σας πιο εύκολα.

Εν κατακλείδι, υπάρχουν πολλά να μάθουν για την ασφάλιση υγείας, και ας ελπίσουμε ότι θα ήταν σε θέση να ακολουθήσει χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά ακολουθήστε τις πληροφορίες που παρέχονται και θα πρέπει είτε να είναι σε θέση να την περαιτέρω στερεοποιηθεί τι γνωρίζετε ήδη, ή εφαρμόζονται με τρόπο που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ πριν.