Τα Νεα Απο Την Ελλαδα

Χρήσιμες Συμβουλές για Να Διευκολύνει Τη Διαδικασία της Γήρανσης

Μπορεί να είναι τρομακτικό για να δείτε τους τρόπους ότι η εποχή μας αλλάζει. Μπορεί να κοιτάς τον καθρέφτη και να μην αισθάνονται σαν να βλέπεις τον εαυτό σου. Ωστόσο, υπάρχουν μια σειρά από τρόπους που μπορεί να επιβραδύνει τις επιπτώσεις της γήρανσης και να αισθάνονται σαν το πρόσωπο που χρησιμοποιείται για να είναι. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς.

Μην αφήνετε το σπίτι χωρίς αντηλιακό, για να αποφύγετε να γερνάς γρηγορότερα. Η UV ακτινοβολία από τον ήλιο μπορεί να βλάψει σοβαρά το δέρμα σας και να είναι μια σημαντική συμβολή για το πώς είναι το πρόσωπό σου. Επίσης να γνωρίζετε ότι η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένες μορφές καρκίνου έτσι ώστε να φοράτε αντηλιακό κάθε μέρα.

Πολλές γυναίκες κάνουν τα πάντα για να αποτρέψει τα σημάδια της γήρανσης από την παρουσίαση. Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά αυτές τις μέρες για να βοηθήσει. Διατίθενται στο εμπόριο κυριολεκτικά, όπως κρέμες αντι-γήρανσης. Αν θέλετε μια πιο φρέσκια ματιά και μια πιο νεανική εμφάνιση, στη συνέχεια, εύρεση το σωστό anti γήρανση κρέμα για σας είναι μια καλή ιδέα.

Μην πιάσουν το συναίσθημα και ενεργεί παλιά! Περνούν το χρόνο τους με τα παιδιά! Εθελοντής σε ένα παιδικό σταθμό ή μια εκκλησία, παιδικό σταθμό, όπου μπορείτε να αισθάνονται χρήσιμοι και να συμμετάσχουν στις παιδικές δραστηριότητες. Μείνετε σε επαφή συχνά με τα εγγόνια και να τους επισκέπτονται συχνά. Παιδιά θα σας κάνει να αισθάνονται νέοι και χαρούμενη ξανά!

Κάθε ευκαιρία που έχετε να πείτε στους ανθρώπους που αγαπάτε ότι τους αγαπάτε. Δεν θέλετε να έχετε καμία λύπη στο νεκροκρέβατό σου για να μην πει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ότι τους αγαπάς, όταν είχες την ευκαιρία. Ας τους αφήσουμε να γνωρίζουν που σας ενδιαφέρουν, ενώ μπορείτε.

Θα πρέπει να πάρετε αρκετό ασβέστιο για να βοηθήσει στην πρόληψη της οστεοπόρωσης. Γάλακτος, αποβουτυρωμένο γάλα, γιαούρτι, με χαμηλά λιπαρά τυριά μπορεί να είναι καλοί τρόποι για να πάρετε το ασβέστιο. Το μπρόκολο περιέχει μεγάλη ποσότητα ασβεστίου, καθώς και άλλα λαχανικά. Και πάρτε συμπληρώματα ασβεστίου. Οι γυναίκες χρειάζονται 1500 και 2000 mg μετά την εμμηνόπαυση και τους άνδρες μετά την ηλικία των 65 ετών.

Στενοχωρώ το πρόχειρο φαγητό. Είσαι ό, τι τρως, και να τρως σκουπίδια θα οδηγήσει σε μια πολύ ανθυγιεινή διαδικασία της γήρανσης. Στην πραγματικότητα, δεν είναι σοκαριστικά, πολλές μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που τρώνε πιο αγνά, υγιεινά τρόφιμα ζουν περισσότερο και υγιέστερα. Κόψτε το junk food και να επικεντρωθεί σχετικά με την επιλογή υγιείς εναλλακτικές λύσεις.

Μέσα από την πορεία της ζωής σας, το σπίτι σας αρχίζει να αισθάνεται σαν ένα ασφαλές μέρος. Να κάνει το χώρο δικό σας, θα σας κάνει πιο ανακουφιστικό να έρθουν στο σπίτι μετά από μια κακή μέρα. Το σπίτι θα είναι ένα μέρος όπου θα νιώσετε πιο άνετα.

Μάθετε πώς να ελέγχετε τον τρόπο που αντιδρούμε σε ορισμένες καταστάσεις. Εάν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να μειώσει την ποσότητα των πραγμάτων που θα τονίσω, είναι σίγουρο ότι θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα για τη ζωή σου κάθε μέρα. Μην αφήνετε τα μικρά πράγματα να σας φέρει τα κάτω, το οποίο μπορεί να είναι επιζήμια για την υγεία σας και την ηλικία σας πιο γρήγορα.

Αν θέλετε να συνεχίσετε να ψάχνετε νέους, γέλιο! Και το κάνω συχνά! Παρακολουθήστε αστείες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΈΣ εκπομπές, διαβάστε ανέκδοτα στο διαδίκτυο, ή να πάω να δω κωμικός. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει καθημερινές δόσεις γέλιου. Το γέλιο θα σας κρατήσει αναζητούν νέους, και μπορεί επίσης να παρατείνει τη ζωή σας.

Κρατήστε μια θετική προοπτική για τη ζωή! Αν είσαι θετικός, το σώμα σας θα είναι πολύ λιγότερο άγχος. Το λιγότερο άγχος, το σώμα σας είναι κάτω, το πιο υγιεινό το σώμα σου θα είναι, τόσο πιο υγιής θα είσαι, και τόσο περισσότερο θα ζήσεις. Έτσι, κάθε φορά που τα πράγματα είναι ζοφερή, προσπάθησε να δεις τα πράγματα θετικά.

Μείνετε σωστά ενυδατωμένο ποτέ δεν ήταν πιο σημαντικό από ό, τι τώρα! Η γήρανση είναι δύσκολο για το σώμα και τον εφοδιασμό της με άφθονο νερό θα βοηθήσει να ξεπλύνετε τις τοξίνες, να φέρει τα θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα, ενυδατώνει το δέρμα και να το καταστήσει ευκολότερο για την κάθε λειτουργία του σώματος σας! Οι περισσότεροι ειδικοί συνιστούν περίπου οκτώ ποτήρια νερό κάθε μέρα, οπότε πιείτε για υγιή γήρανση!

Ένας κρίσιμος παράγοντας για την πρόληψη της γήρανσης και την αύξηση της διάρκειας ζωής είναι να μην καπνίζεις. Το κάπνισμα καταστρέφει το σώμα και επιταχύνει τη διαδικασία της γήρανσης. Το κάπνισμα είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να φαίνονται μεγαλύτερα και να συντομεύσει τη διάρκεια ζωής σας την ίδια στιγμή. Προκαλεί την ασθένεια, την ηλικία, το δέρμα, και είναι γενικά ένα από τα κύρια αποτρέψιμη δολοφόνοι γνωστό ότι ο άνθρωπος.

Η γήρανση μπορεί να αλλάξει το πώς το βλέπει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αλλάζει αυτό που είσαι μέσα. Με τις προτάσεις σε αυτό το άρθρο, θα είστε σε θέση να κάνουν την εξωτερική του εμφάνιση ταιριάζει με την ηλικία αισθάνεστε ότι είστε. Η γήρανση μπορεί να μας αλλάξει, αλλά οι αλλαγές δεν πρέπει να είναι έντονη και τρομακτική.