Στυτικη Δυσλειτουργια Φαρμακα

Εξαιρετικό Άρθρο Για τη Φροντίδα των Ματιών, Που Πραγματικά Θα σας Εκπαιδεύσει

Η καλή όραση αποτρέπει τα ατυχήματα και σας επιτρέπει να απολαύσετε την ομορφιά της ζωής. Επίσης, σας επιτρέπει να απολαύσετε την ψυχαγωγία. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να φροντίζεις τα μάτια σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις παρακάτω συμβουλές και μάθετε όλα όσα είναι σε θέση να.

Όταν βγαίνεις έξω σε μια ηλιόλουστη μέρα, να είστε σίγουροι ότι φοράτε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που προσφέρουν προστασία UV. Οι ακτίνες του ήλιου μπορεί να είναι επιζήμια για τα μάτια σας, αν είναι εκτεθειμένα στον ήλιο πάρα πολύ καιρό. Βεβαιωθείτε ότι οι φακοί είναι από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή.

Φάε τα λαχανικά σου. Να ζει μια υγιή ζωή είναι όλα σχετικά με την τρώνε τα σωστά τρόφιμα και αποφεύγοντας τους κακούς. Τα φυλλώδη πράσινα λαχανικά είναι γεμάτα από Βιταμίνη Α και Βιταμίνη Ε, η οποία είναι πολύ χρήσιμα βιταμίνες που βοηθούν το σώμα να προμορφωμάτων πολλές από τις απαραίτητες λειτουργίες, όπως την επισκευή και την αντικατάσταση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, αποτρέποντας έτσι τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές.

Αν εργάζεστε μπροστά από τον υπολογιστή όλη την ημέρα, θα πρέπει να ξεκουράζετε τα μάτια σας συχνά. Τα μάτια σας έχουν την τάση να μην αναβοσβήνει όταν κοιτάζοντας την οθόνη του υπολογιστή. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ξηρά μάτια και το άλλο μάτι το άγχος. Κοίτα μακριά κάθε δέκα λεπτά ή έτσι και να αναβοσβήνει, για να ξεκουραστούν τα μάτια σας.

Το τι τρώτε είναι πολύ σημαντική για την υγεία των ματιών σας. Μια διατροφή που είναι πλούσια σε βιταμίνη Α και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι χρήσιμα για την καλή όραση. Πολλά λαχανικά, όπως τα καρότα και το μπρόκολο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α. τα Ψάρια και τα καρύδια μπορούν να παρέχουν τα ωμέγα-3 που χρειάζεστε.

Επισκεφθείτε ένα όραμα ειδικός τουλάχιστον μία φορά το χρόνο για μια ολοκληρωμένη εξέταση. Ακόμα και αν μπορείτε να το δείτε καλά, μπορεί να υπάρχουν ζητήματα. Αν μείνει απαρατήρητα, μερικοί από αυτούς μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα κάτω από τη γραμμή. Αντιμετωπιστεί σωστά, μπορεί να είστε σε θέση να αποφύγετε το όραμα προκλήσεις που είχαν επικεφαλής το δρόμο σας.

Επιλέξτε ένα παχύ, πυκνό eye creme για να εξασφαλίσει το δέρμα γύρω από τα μάτια σας μείνει έμαθε και η εταιρία. Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν που θα επιλέξετε περιλαμβάνει τα απαραίτητα λιπαρά οξέα, όπως είναι μια αναγκαιότητα για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Αν είστε ένας έφηβος, τώρα είναι η ώρα για να ξεκινήσει, αλλά ακόμα και οι ενήλικες μπορούν να επωφεληθούν από την έναρξη αργότερα.

Όταν κάνει κάθε είδους δουλειά, αποφύγετε να τραυματίσει τα μάτια σου από πάντα να φορούν προστατευτικά γυαλιά. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν έχετε δουλειά που συνεπάγεται το χειρισμό του αέρος ή επικίνδυνα υλικά. Θα πρέπει, επίσης, να φοράτε προστατευτικά γυαλιά όταν παίζει αθλήματα, δεδομένου ότι ορισμένα αθλήματα όπως το τένις, λακρός ή χόκεϊ μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς στα μάτια.

Είναι σημαντικό να έχετε τα μάτια εξετάσεις σε τακτική βάση. Όπως μπορείτε ηλικία, η ανάγκη για τακτικό οφθαλμολογικό check-up, γίνεται ακόμη πιο σημαντικός και πρέπει να είναι πιο συχνή. Οι ηλικιωμένοι είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν γλαύκωμα ή καταρράκτη. Παρακολούθηση μάτια στενά, θα επιτρέψει το μάτι σας-ειδικός φροντίδας για να εντοπίζουν τα προβλήματα πιο γρήγορα.

Ποτό οπουδήποτε από οκτώ έως δέκα ποτήρια νερό καθώς η ημέρα προχωράει. Το νερό μπορεί να βοηθήσει να ξεπλύνετε τις τοξίνες από το σύστημά σας, το οποίο είναι ευεργετικό στην κρατώντας τα μάτια σας υγιή και ενυδατωμένα. Επιπλέον, τα ποτά που περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και αλκοόλ μπορεί να στεγνώσει το σώμα σας και να προκαλέσει υπερβολική φλεγμονή.

Τα μάτια σας μπορεί να γίνει ξηρό και πιο συχνά, όπως την ηλικία σας. Για να βοηθήσει, προσπαθήστε να τρώτε περισσότερα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Επίσης, αποφύγετε τις ακραίες θερμοκρασίες. Κρατήστε το αυτοκίνητό σας αεραγωγών μακριά από το πρόσωπο, μαζί με οπαδούς ή αεραγωγούς στο χώρο εργασίας.

Προσπαθήστε να μην αγγίζετε τα μάτια σας. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο, αλλά τα χέρια σας μεταφέρουν πολλά μικρόβια και ερεθιστικές ουσίες που μπορεί να πάρει στα μάτια σας και να προκαλέσει προβλήματα. Θα πρέπει, επίσης, ποτέ δεν το μηδέν τα μάτια σας. Εάν θα πρέπει να αγγίζετε ή να τρίβετε τα μάτια σας, βεβαιωθείτε ότι τα χέρια σας είναι καθαρά και ότι μπορείτε να χειριστείτε με προσοχή.

Οι άνθρωποι που έχουν αλλεργίες έχουν συχνά κόκκινο και φαγούρα στα μάτια. Να είστε προσεκτικοί για να αποφύγετε το τρίψιμο, γιατί αυτό θα κάνει το πρόβλημα χειρότερο. Αν έχετε εποχιακές αλλεργίες μπορείτε να πάρετε φάρμακα για να αποτρέψει τα συμπτώματα, και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το αλλεργιογόνο-μείωση οφθαλμικές σταγόνες. Φροντίστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες για την οφθαλμικές σταγόνες για να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα.

Κατά την ανάγνωση ή χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή, να ενσωματώσει περιστασιακή ασκήσεις των ματιών. Αυτό είναι τόσο απλό όσο ψάχνω μακριά από το στόχο σας και να αναβοσβήνει γρήγορα. Στη συνέχεια, κλείστε τα μάτια σας και τα ανοίγουμε στα δύο μια αριστερόστροφη και δεξιόστροφη κατεύθυνση. Φροντίστε να αναπνέετε βαθιά, ενώ κάνει ώστε να βοηθήσει να φέρει περισσότερους του οξυγόνου από τα τριχοειδή αγγεία των ματιών.

Μάθετε να κάνετε κάποιες ασκήσεις για τα μάτια σας. Τα μάτια σου είναι ελεγχόμενο από τους μύες. Μόλις οι μύες στο σώμα σου, θα πρέπει να δίνεται για να γίνουν ισχυρότερες. Εναλλασσόμενο την εστίαση ανάμεσα σε κοντά και μακριά αντικείμενα για αρκετές φορές ταυτόχρονα είναι ένας καλός τρόπος για να εργαστούν τους μυς των ματιών σας.

Όταν δεν έχεις την όραση, τα πράγματα μπορεί να γίνει σκούρο. Γι ‘ αυτό είναι τόσο ζωτικής σημασίας για να πάρει την καλή φροντίδα των ματιών σας. Ξέρετε πώς να το κάνετε αυτό, χάρη σε όλες τις μεγάλες συμβουλές, έτσι ώστε να θέσει τους να χρησιμοποιούν και να απολαύσετε τα αποτελέσματα.