Στραβο Πεουσ

Συμβουλές για Να Σας Βοηθήσει Με το υλικό κατασκευής Σκεπής Για το Σπίτι Σας

1. Εάν είστε ένας ιδιοκτήτης σπιτιού, μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες είναι ίσως η στέγη σας. Μετά από όλα, ένα πρόβλημα με την οροφή είναι ένα πρόβλημα που θα πρέπει να ασχοληθεί με το δικαίωμα μακριά. Για να εξασφαλιστεί ότι η στέγη σας είναι πάντα σε καλή κατάσταση, θα πρέπει να μάθετε λίγο για το υλικό κατασκευής σκεπής και ευτυχώς, το παρακάτω άρθρο θα σας διδάξει ακριβώς πώς.

Κατά την εγκατάσταση μιας νέας εκκίνησης για τυχόν σωλήνες που φεύγουν από τη στέγη σας, βεβαιωθείτε ότι ταιριάζουν όσο πιο αναπαυτικά ένα bug σε ένα χαλί. Αν είναι έστω και λίγο χαλαρά, το νερό μπορεί να διαρρεύσει μέσα τους, προκαλεί πονοκέφαλο που δεν χρειάζεστε. Επιλέξτε το σωστό μέγεθος για να γλιτώσεις τον εαυτό σου από τα προβλήματα κάτω από το δρόμο.

Όταν υπάρχει μια ρωγμή σε ένα βότσαλο, θα πρέπει να το αντικαταστήσετε. Στην πραγματικότητα, κανένα ράγισμα συνήθως σημαίνει ότι θα πρέπει να αντικαταστήσει όλα τα βότσαλα καθώς είναι πιθανό να αρχίσουν το ράγισμα. Αν είναι από κατώτερα υλικά ή δεν έχουν εγκατασταθεί σωστά έρπητα ζωστήρα, θα σώσει τον εαυτό σας πολλά προβλήματα με το να πάρει όλα αντικατασταθεί.

Εάν ζείτε σε ένα χιονισμένο κλίμα, θα ήταν σοφό να είναι προσεκτικοί κατά την αφαίρεση χιόνι από τη στέγη σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα βλάψει την επιφάνεια όταν φτυαρίζει το χιόνι μακριά. Για τη βέλτιστη ασφάλεια, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια μαλακή τρίχα επιφάνεια σκούπα για να αφαιρέσετε το τελευταίο κομμάτι του χιονιού, αντί να χρησιμοποιήσετε ένα φτυάρι.

Προτού να μισθώσετε έναν ανάδοχο στέγες ρωτήστε για τις αναφορές. Καλέστε τους πελάτες και να τους ζητήσει σχετικά με την εμπειρία τους. Θα πρέπει να ελέγξετε μερικές διευθύνσεις, αν έχετε το χρόνο. Ρίξτε μια γρήγορη κίνηση και να κοιτάξουμε τη δουλειά πριν κάνετε οποιεσδήποτε αποφάσεις.

Ρωτήστε για τα αντίγραφα του υλικού κατασκευής σκεπής εταιρείας κάλυψη αστικής ευθύνης πριν αφήσει την εργασία τους στη στέγη σας. Αν είναι μια έμπειρη και επαγγελματική εταιρεία, τότε θα πρέπει να έχουν αυτά τα χαρτιά μαζί τους, όταν τους συναντήσει. Κάθε εταιρεία η οποία δεν φέρει ή οριστικές αρνείται να παράσχει αντίγραφα των ασφαλιστικών και έγγραφα λεπτομερώς αποζημίωση του εργαζομένου θα πρέπει να αποφεύγεται.

Μην επιλέξετε μια εταιρεία κατασκευής σκεπής με βάση μόνο την τιμή. Τιμή δεν είναι ένας αξιόπιστος δείκτης του τι εταιρεία είναι η καλύτερη για το υλικό κατασκευής σκεπής σας ανάγκες. Υπάρχουν φορές που μπορεί να σας προσφέρει κάποιες επιστροφές και τις εκπτώσεις που θα μπορούσε να μειώσει την τιμή. Προσπαθήστε να παίρνετε το χρόνο να πραγματοποιείτε κλήσεις, να διαβάσετε πάνω από συμβάσεις και γραπτές εκτιμήσεις, και να ζητήσει από τις ερωτήσεις που έχετε, πριν κάνετε την τελική σας απόφαση.

Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιοριστεί αν το μόνο που χρειάζεται στέγη σας σταθερό ή εάν πρέπει να αντικατασταθεί. Η απόφαση αυτή γίνεται συνήθως όταν έχετε μια διαρροή, ζημιές που προκάλεσε θύελλα ή τη στέγη σας είναι τουλάχιστον 15 χρονών. Έχουν στέγη σας επιθεωρούνται από τον ασφαλιστή σας και την εμπιστοσύνη τους διάγνωση.

Αν θέλετε να αντικαταστήσετε τη στέγη σας, σκεφτείτε χρησιμοποιώντας μια πράσινη εναλλακτική λύση για το υλικό. Ανακυκλωμένο υλικό κατασκευής σκεπής, που αποτελείται από καουτσούκ που χρησιμοποιείται και το πλαστικό, όχι μόνο εξοικονομεί χρήματα, αλλά εξυπηρετεί το περιβάλλον. Το ηλιακό πάνελ είναι μια άλλη επιλογή, δεδομένου ότι μπορεί επίσης να μειώσει το κόστος της ενέργειας. Μπορούν επίσης να δημιουργήσετε μια πίστωση φόρου για τους ιδιοκτήτες σπιτιού.

Ψάξτε για ένα roofer που προσφέρει εγγυήσεις για το έργο τους. Πιο επισκευαστές δεν θα παρέχει αυτό, αλλά κάποιος που έχει εγκατασταθεί μια εντελώς νέα στέγη θα πρέπει να δώσει χωρίς δισταγμό. Αν δεν σας ρωτήσω για αυτό μπροστά από το χρόνο, μπορείτε να καταλήγουν να πληρώνουν ένα κάρο για μια νέα στέγη, και να πληρώνουν ακόμα περισσότερα για κάποιον να το φτιάξει, αν έχετε προβλήματα.

Αν είστε προετοιμασία για έναν ανάδοχο για να εγκαταστήσετε τη στέγη σας, φροντίστε να αφήσει τους γείτονές σας ξέρω από ευγένεια. Θα υπάρχει επιπλέον θόρυβο, καθώς και την κυκλοφορία που προέρχεται από την εγκατάσταση. Περίμενα περισσότερο θόρυβο στο δικό σας σπίτι, καθώς και, αν έχετε ένα νεογέννητο, μπορεί να θέλετε να βάλετε αυτή τη διαδικασία.

Αν θέλετε να αντικαταστήσετε μια στέγη για τον εαυτό σας, να θυμάστε πάντα να θέσει ένα tarp στο έδαφος. Όταν αντικαταστήσετε την οροφή, σπασμένα βότσαλα και χιλιάδες νύχια μπορεί να πέσει στο έδαφος από κάτω. Αν tarp την περιοχή, θα κάνει εκκαθάριση της πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Αν δεν το κάνετε, μπορείτε να βρείτε τα συντρίμμια στο έδαφος για τους επόμενους μήνες.

Εάν η στέγη σας είναι διαρροή, θα πρέπει πρώτα να ανέβει επάνω το σπίτι σας σοφίτα. Χρησιμοποιήστε ένα φακό για να ψάξετε μαζί σας την οροφή δοκάρια για να ελέγξετε για τα υδατογραφήματα. Υδατογραφήματα θα σας δείξει τη θέση της διαρροής. Να έχετε κατά νου ότι η περιοχή σας έχει ανάγκη την επισκευή θα είναι περίπου δύο ή τρία πόδια πάνω από το υδατογράφημα. Μόλις βρείτε την πηγή του προβλήματος, ελέγξτε το roof decking για τη ζημία. Αν έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, θα πρέπει να καλέσετε έναν επαγγελματία. Διαφορετικά, θα πρέπει να είναι σε θέση να καθορίσει τις διαρροές στεγών τον εαυτό σας.

Αν παρατηρήσετε ότι η στέγη σας είναι διαρροή, είμαι ειλικρινής αμέσως. Όσο περισσότερο περιμένεις, τόσο περισσότερα χρήματα θα σου κοστίσει, γιατί η ζημιά θα προσθέσει επάνω. Εάν ανησυχείτε για το κόστος, να ζητήσει από τον επισκευαστή αν προσφέρουν σχέδια πληρωμής, καθώς πολλές εταιρείες έχουν αυτή την επιλογή.

Διατηρώντας τη στέγη σας δεν είναι καλά, αλλά είναι κάτι που δεν μπορείτε να αποφύγετε, αν θέλετε να κρατήσετε το σπίτι σας σε καλή κατάσταση. Χρησιμοποιήστε τις συμβουλές που αναφέρονται στο παραπάνω άρθρο να αναλάβει τη φροντίδα του υλικού κατασκευής σκεπής ανάγκες, έτσι ώστε να μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα. Οι προσπάθειές σας θα είναι καλά αξίζει τον κόπο σε μακροπρόθεσμη βάση.