Στηση Πεουσ Ηλικια

Χρειάζεται Μια Εναλλακτική Εκπαίδευση Μέθοδο; Εδώ είναι Μερικά Homeschooling Συμβουλές

Εάν έχετε αρχίσει την κατ ‘ οίκον διδασκαλίας τα παιδιά σας ή το σκέφτονται, υπάρχουν πολλές πληροφορίες που πρέπει να είναι γνωστή. Υπάρχουν συμβουλές που θα μπορούσε να βοηθήσει την οικογένειά σας να πετύχει με αυτό το ύφος της σχολικής εκπαίδευσης. Παρακάτω, θα βρείτε μερικές μεγάλες άκρες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν εσάς και τα παιδιά σας να ανθίσει το homeschooling ρύθμιση.

Ενώ θέλετε το σπίτι σας μαθήματα φοιτητών(s) για να μάθετε τόσο πολύ ή περισσότερο, όπως τα παραδοσιακά μαθήματα ομολόγους τους, να θυμάστε ότι δεν πρέπει να ακολουθούν τις κατευθυντήριες γραμμές όταν ο δάσκαλος. Δοκιμάστε διαφορετικές τεχνικές διδασκαλίας και κάθησης για να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για σας μαθητή. Επίσης, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα ανταμοιβής για να κάνουν την εκμάθηση πιο συναρπαστική.

Επειδή τα παιδιά είναι οι μόνοι στη γειτονιά σας να κάνω μαθήματα στο σπίτι, δεν σημαίνει ότι είσαι μόνος. Όχι μόνο μπορείτε να βρείτε και άλλες κατ ‘ οίκον διδασκαλίας τους γονείς στην πόλη σας, αλλά θα βρείτε πολλές ομάδες σε απευθείας σύνδεση που μοιράζονται τα ίδια φιλοσοφία ότι η εκπαίδευση ξεκινά από το σπίτι. Υπάρχουν συνέδρια, συλλόγους και ακόμη και ομάδες υποστήριξης περιμένει για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους πόρους τους. Υπάρχουν ακόμη και ταξίδεψε! Εάν παίρνετε το χρόνο να ψάξετε, θα βρείτε ένα θησαυρό που βρίσκεται μπροστά σας.

Οι στόχοι που έχετε ορίσει για το homeschool τάξη πρέπει να είναι εύκολο να μετρηθεί. Γράψε ακριβώς τι θέλετε το παιδί σας να μάθει στο τέλος της κάθε ημέρας, εβδομάδας, μήνα και σχέδιο μαθήματος. Για παράδειγμα, “θα ήθελα Τζον να είναι σε θέση να πολλαπλασιαστούν μέχρι και δέκα” είναι μια μεγάλη βραχυπρόθεσμος στόχος. “Θα ήθελα τον Ιωάννη για να τα ξέρεις όλα για το World War II” είναι ένας μακροπρόθεσμος στόχος. Και οι δύο θα πρέπει να έρθει με θετική ενίσχυση, όταν επιτευχθεί.

Ο στόχος του homeschooling είναι να ενσταλάξει γνώση στο παιδί σας ή ο έφηβος, αλλά θα πρέπει επίσης να θεωρηθεί ως κάτι παραπάνω. Έχετε μια σπάνια ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τη μάθηση ως μέσο συγκόλλησης και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους με τρόπο που οι περισσότεροι γονείς δεν παίρνουν ποτέ. Highlight του μαθητή επιτεύγματά σου “;τάξη”, ακριβώς όπως θα κάνατε για εκείνους που κερδίζονται σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον μάθησης.

Όταν οι πρώτες αρχές homeschooling είναι μια καλή ιδέα να φτάσουν σε άλλους που homeschool. Οι άνθρωποι που έχουν κάνει για λίγο καιρό μπορεί να σας δώσει πολύτιμες συμβουλές για πράγματα που δούλευε και δεν εργάζονται γι ‘ αυτούς. Ακόμα και αν έχουν κατ ‘ οίκον διδασκαλίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, να είναι πάντα καλά, για να ζητήσουν συμβουλές από τους άλλους.

Ένα πλεονέκτημα της κατ ‘ οίκον διδασκαλίας είναι πολλά μέρη που προσφέρουν εκπτώσεις σε εκείνους που είναι το σπίτι-εκπαιδεύονται. Είναι μια καλή ιδέα να το ελέγξετε με τοπικά μουσεία, επιστημονικά κέντρα και θέατρα, καθώς τα περισσότερα προσφέρουν τις εκπτώσεις. Αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχουν μια διασκεδαστική ημέρα με το παιδί σας, ενώ τη διδασκαλία τους με δημιουργικό τρόπο.

Χάρτης ένα σχέδιο για την εκπαίδευση του παιδιού σας κάθε χρόνο. Οι εκπαιδευτικοί σχεδιάσουν τα μαθήματά τους έξω μπροστά από το χρόνο, και έτσι θα πρέπει να έχετε. Πριν ξεκινήσετε τα παιδιά σας homeschooling πρόγραμμα, γράψτε το εκπαιδευτικό τους στόχους και με το πώς θα επιτύχει τους. Χρησιμοποιώντας αυτή την τακτική θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι το παιδί σας θα αποκτήσει τις πληροφορίες που χρειάζεται για να πάρετε μια αξιόλογη εκπαίδευση.

Επισκεφθείτε ζωολογικούς κήπους και άλλα αξιοθέατα για να επεκτείνετε τι διδάσκετε τα παιδιά σας. Συζητήστε τα ζώα και τα ενδιαιτήματά τους. Αυτό θα μπορούσε να συμπληρώσει ένα μάθημα γεωγραφίας. Επιπλέον, μπορείτε να σκεφτείτε για τα απειλούμενα με εξαφάνιση ζώα και ό, τι έχει συμβεί για να μειώσει τους αριθμούς τους. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για αυτό, συμπεριλαμβανομένων παρατηρώντας τους τουρίστες!

Είναι σημαντικό να ενσωματώσει το διάλειμμα σας homeschooling ρουτίνα. Το διάλειμμα σε δημόσια σχολεία γίνονται όλο και μικρότερες, αλλά είναι μια σημαντική στιγμή για το παιδί σας. Είναι ένας χρόνος για να αποβάλει τα επιπλέον ενέργεια, η οποία τους επιτρέπει να επικεντρωθούν καλύτερα, ενώ μαθαίνουν. Προσπαθήστε να ενσωματώσει μερικά από αυτά τα διαλείμματα στο παιδί σας την ημέρα.

Το Homeschooling μπορεί να είναι πολλή διασκέδαση. Ακριβώς όπως τα παιδιά στα παραδοσιακά σχολεία πηγαίνουμε εκδρομές, μπορείτε επίσης να πάρετε το παιδί σας στις εκδρομές. Αυτό είναι μια μεγάλη στιγμή για να συνδεθείτε με το παιδί σας, ενώ τη διδασκαλία τους τα πράγματα δεν θα είναι απαραίτητο να μάθουν με μια μεγάλη ομάδα. Δίνει το περιβάλλον μάθησης, μια πιο προσωπική εμπειρία.

Μην φοβάστε να σκεφτούν έξω από το κουτί. Εκδρομές και ακόμη και οικογενειακές διακοπές είναι η τέλεια τρόπους για να φέρει την εκπαίδευση του παιδιού σας για τη ζωή. Έρευνα πώς μπορείτε να κάνετε τη μάθηση διασκέδαση για τους και, στη συνέχεια, ακολουθήστε με τα σχέδιά σας. Κάθε ευκαιρία που είναι διαθέσιμη για εσάς και το παιδί σας.

Τα οφέλη της κατ ‘ οίκον διδασκαλίας μπορεί να είναι μεγάλη για την οικογένειά σας. Πάρτε το χρόνο να εξετάσει κάθε μία από τις συμβουλές που έχετε μάθει εδώ και θα απολαύσετε τα οφέλη της κατ ‘ οίκον διδασκαλίας τα παιδιά σας. Θα απολαύσετε καλύτερα το χρόνο που περνάτε με τα παιδιά σας, όπως να μάθουν αν έχουν τις σωστές πληροφορίες πριν από την εκκίνηση.