Στηση Πεουσ Διαρκεια

Εύρεση Μια Μεγαλύτερη Δύναμη, για Να Βοηθήσω Με τις κρίσεις Πανικού

Οι κρίσεις πανικού μπορεί να είναι ένα ενοχλητικό και ακόμη και εξουθενωτικό πρόβλημα. Το γεγονός είναι ότι η απρόβλεπτη φύση των διαταραχών πανικού μπορεί να αφήσει πολλούς ανθρώπους που υποφέρουν περισσότερο από την οποία έχουν ανάγκη. Θα πρέπει να μπορείτε να την καταπολέμηση μια διαταραχή πανικού, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν επιλογές εκεί έξω για σας. Αυτό το άρθρο θα περιγράψει διάφοροι τρόποι που μπορείτε να διεκδικήσει εκ νέου τη ζωή σας από τον πανικό.

Κάποια επεξεργασμένα τρόφιμα, και πολλά είδη γρήγορου φαγητού, μπορεί να προκαλέσει κρίσεις πανικού. Δεν θα το όνομα της εταιρείας, αλλά υπάρχει ένα είδος τηγανητό κοτόπουλο που θα μπορούσε να προκαλέσει την καρδιά μου για να ξεκινήσει μια σπαρταριστή μέσα σε 30 λεπτά από το φαγητό! Stick για τα υγιεινά, φρέσκα τρόφιμα που μπορείτε να προετοιμάσει τον εαυτό σας για να αποφύγετε μια επίθεση.

Ενώ είστε στη μέση μιας επίθεσης πανικού, μπορεί να αισθάνεται πραγματικά σαν να πεθαίνεις, αλλά είναι σημαντικό να υπενθυμίσω στον εαυτό σας ότι δεν είστε και ότι αυτό είναι απλά ένα συναίσθημα, δεν είναι ένα πραγματικό ιατρικό πρόβλημα. Τα περισσότερα μπορείτε να ελέγξετε τις σκέψεις σας κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης, όσο μικρότερη είναι η επίθεση θα είναι.

Επιλέγοντας προσεκτικά τα τρόφιμα που καταναλώνουν μπορεί να μειώσει τον αριθμό των κρίσεων πανικού σας εμπειρία. Είναι σημαντικό να τρώτε ανεπεξέργαστες τροφές αντί για τα τρόφιμα που έχουν πολύ επεξεργασία. Ολόκληρα τα τρόφιμα θα βοηθήσει να κρατήσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα τόσο σταθερό όσο μπορεί να είναι, και αυτό με τη σειρά του ενδέχεται να περικόψει τον αριθμό κρίσεις πανικού.

Είναι τρομακτικό να δείτε το παιδί σας να έχει μια κρίση πανικού. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να τους πάρει για να επιβραδύνει την αναπνοή. Πολλές επιθέσεις άγχος αποτελείται από γρήγορη αναπνοή. Το παιδί σας μπορεί να μην είναι σε θέση να κερδίσει την ψυχραιμία τους, χωρίς τη βοήθεια της καθοδήγησης.

Εάν είστε επιρρεπείς σε κρίσεις πανικού, είναι χρήσιμο να συζητήσετε με έναν επαγγελματία υγείας. Διαφορετικά, ενδέχεται να αισθάνονται ευάλωτα σε τρομακτικά συναισθήματα επικείμενης καταστροφής ή θανάτου σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Πάρτε το χρόνο για να μιλήσετε με έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας σχετικά με τις επιθέσεις σας για να δείτε τι είδους θεραπείες μπορείτε να βρείτε αποτελεσματική.

Να ηρεμήσει τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης πανικού, με χαλάρωση, με θετικές σκέψεις. Οραματιστείτε τον εαυτό σας στο αγαπημένο σας μέρος στη Γη, που περιβάλλεται από ανθρώπους που αγαπάς, να κάνεις κάτι που θα σου αρέσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας στο Niagara Falls στο καταφύγιο Πεταλούδων butterfly Conservatory, βλέποντας όλα τα πανέμορφα πλάσματα flit γύρω.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε τις κρίσεις πανικού είναι μέσα από ένα συναίσθημα εφημερίδα. Γράψτε κάτω πώς αισθάνεστε, σας σωματικές αντιδράσεις, πόσο καιρό έχουν περάσει από την τελευταία επίθεση και πόσο διαρκεί. Αν νιώθεις ποτέ ότι αυτή η κρίση πανικού είναι διαφορετική και θα είναι η τελευταία σου, ελέγξτε την εφημερίδα! Σίγουρα δεν είναι διαφορετική.

Αν είστε αρχίζουν να αισθάνονται το άγχος και να αισθάνονται μια κρίση πανικού έρχεται, κύπελλο χέρια σας και βάλτε τους πάνω από τη μύτη και το στόμα καθώς αναπνέετε. Η δράση αυτή θα προσομοιώνουν τη δράση του την αναπνοή σε χάρτινη σακούλα, αλλά είναι πολύ πιο διακριτά.

Μην ακούτε μόνο μουσική, όταν έχετε μια κρίση πανικού, να σηκωθείς και να χορέψεις! Ο χορός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ασκήσουν και να απαλλαγούμε από την αδρεναλίνη που απορροφάται από το σώμα σας, που λήγει την επίθεση σας με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Εάν γνωρίζετε ότι μπορείτε να πάρετε για να χορέψει, όταν έχετε μια επίθεση δεν θα νιώθω τόσο φοβισμένη!

Πείτε ΌΧΙ στις κρίσεις πανικού! Όταν δίνει μια αρνητική σκέψη, να πω ΌΧΙ! Όταν κάνει την καρδιά σου να φτερουγίζει, να πω ΌΧΙ! Απλώς να λέω ΌΧΙ μέχρι τα συναισθήματα που περνούν και τα σωματικά συμπτώματα υποχωρούν. Αν ποτέ να πω “ναι” ή “εντάξει” θα βρείτε ότι σας επιθέσεις περάσει πολύ γρήγορα.

Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το χρόνο προγραμματισμού λογισμικού για να κρατήσει καρτέλες για τη ζωή σας και τις κρίσεις πανικού στο κόλπο. Αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να είναι σε θέση να κυριολεκτικά να απεικονίσει ό, τι πρόκειται να συμβεί σε σας σήμερα, αύριο, την επόμενη εβδομάδα, και πέρα από. Γνωρίζοντας τι έρχεται σε σας μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε άνετα!

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για κάθε άτομο για να ελέγξει μια κρίση πανικού είναι με τη χρήση του συμπυκνωμένου αναπνοή. Τεχνικές αναπνοής δουλειά, επειδή αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος προς τον εγκέφαλο και να βοηθήσει να σας κρατήσει χαλαρή και συγκεντρωμένη.

Προσδιορίστε τις κρίσεις πανικού προκαλεί, αν είναι δυνατόν, να ανατρέψει μελλοντικές επιθέσεις. Κοινή καταλύτες περιλαμβάνουν μνήμες από τραυματικά γεγονότα, τις θέσεις, τις μυρωδιές, ή ακόμα και φωτογραφίες. Εάν δεν μπορείτε να αποφύγετε ένα μέρος ή μνήμη που σας κάνει να νιώθετε πανικό. μια τάξη, για παράδειγμα, κάνετε το καλύτερό σας για να επικεντρωθεί στην παρούσα στιγμή για να κρατήσει από το να ξαναζήσει το παρελθόν τραύμα.

Όταν έχετε μια κρίση πανικού, είναι ώρα να ανακαινίσουμε! Μετακινήστε τα έπιπλα σας γύρω, ή να ξεκινήσω να σχεδιάζω ένα νέο σχέδιο. Επικεντρώστε την ενέργειά σας σε κάνει το σπίτι σας πιο όμορφο και θα έχετε κάτι για να είμαστε υπερήφανοι όταν τελειώσετε, καθώς και την κρίση πανικού, θα τελειώσει και εσύ θα το έχεις ξεχάσει κάθε συνέβη!

Όπως μπορείτε να δείτε, μπορείτε να διεκδικήσει εκ νέου τη ζωή σας από τον πόνο και το χάος των διαταραχών πανικού. Με δουλειά και προσεκτική φροντίδα, μπορείτε να μάθετε να βγει από τον πόνο και τη θλίψη ότι οι κρίσεις πανικού φέρει σε σας ημέρα με την ημέρα η ζωή. Οι παραπάνω συμβουλές θα πρέπει να βοηθήσει να σας κατά την έναρξη του πορεία σε μια νέα ζωή.