Σημερα Ειδησεισ

Βρείτε Τις Πληροφορίες Για την Εξάλειψη Αιμορροΐδες Σας

Αιμορροΐδες μπορεί να προκληθεί από τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα. Αν διαιτητικές και αλλαγές στον τρόπο ζωής, το ένα πράγμα που όλοι ξέρουν για αιμορροΐδες είναι ότι είναι πολύ ενοχλητικό. Πονάνε, φαγούρα, και είναι πολύ ενοχλητικό. Μην φοβάσαι όμως, αυτό το άρθρο θα σας προσφέρει συμβουλές για να ασχοληθεί με αιμορροΐδες σας.

Μην ντρέπεσαι να συζητήσουμε τις αιμορροΐδες προβλήματα με το γιατρό σας. Από την ηλικία των 50 ετών, περίπου οι μισοί Αμερικανοί θα έχουν υποφέρει από αιμορροΐδες σε ένα χρόνο ή τον άλλο. Είναι ένα κοινό πρόβλημα ότι ο γιατρός σας έχει δει ποτέ πριν, και μπορεί να είναι πολύ άβολα, οπότε μην φοβάστε να ρωτήσετε για τη θεραπεία που χρειάζεστε.

Προσέξτε το αλάτι που καταναλώνετε, όταν αγωνίζεται με αιμορροΐδες. Καταναλώνουν πολύ αλάτι μπορεί να προκαλέσει το σώμα και τις αιμορροΐδες για να πρηστεί. Αν το φαγητό σας φαίνεται πολύ ήπιος, χωρίς τη χρήση αλατιού υπάρχουν πολλά μπαχαρικά και βότανα που θα προσθέσει νέες και συναρπαστικές γεύσεις στα φαγητά σας, χωρίς τις επιπτώσεις της πρόσθεσε το αλάτι.

Εάν σας αγωνίζονται με αιμορροΐδες, προσπαθήστε να αποφύγετε το τέντωμα για μια μετακίνηση εντέρων. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να είστε έτοιμοι να πάτε στο μπάνιο. Ποτέ μην προσπαθήσετε να αναγκάσει τον εαυτό σας να έχουν μια μετακίνηση εντέρων. Αν δεν είστε απόλυτα έτοιμοι για να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο, δοκιμάστε την άσκηση ή το περπάτημα για να βοηθήσει με την κίνηση του εντέρου.

Όταν θα πρέπει να έχουν μια μετακίνηση εντέρων, προσπαθήστε να εφαρμόσετε βαζελίνη γύρω από τον πρωκτό σας πριν χρησιμοποιήσετε το μπάνιο. Χρησιμοποιώντας βαζελίνη γύρω από τον πρωκτό, θα βοηθήσει το πέρασμα του σκληρά κόπρανα πάει πιο ομαλά. Αυτή η τεχνική μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τραυματισμό αιμορροΐδες σας. Μπορεί να είναι πολύ οδυνηρό να τραυματίσουν τις αιμορροΐδες σου και αυτό θα σε βοηθήσει να αποτρέψει αυτό.

Για να μεγιστοποιηθεί ο τρόπος που αισθάνεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας και να μειώσει τις αιμορροΐδες σου, προσπάθησε να ενσωματώσει τα μούρα acai στη διατροφή σας. Αυτά τα μούρα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και μπορεί να βοηθήσει να σπάσει τις τοξίνες στο σώμα σας. Αυτό θα βοηθήσει να σας αιμορροΐδες εξαφανίζονται και να βελτιώσουν τον τρόπο που νιώθεις.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να βάλετε στο δέρμα σας για να βελτιώσει την κατάστασή σας, είναι η βιταμίνη Ε πετρελαίου. Η βιταμίνη Ε βοηθά να απαλύνει και εξομαλύνει την επιφάνεια του δέρματός σας, η οποία μπορεί να βοηθήσει αιμορροΐδες σας. Αν προτιμάτε, μπορείτε να πάρετε τη βιταμίνη Ε σε μια κάψουλα, καθώς και.

Ενώ φαγούρα αιμορροΐδες μπορεί να απειλήσει να βάλει πάνω από την άκρη, θα πρέπει να το μηδέν. αυτό σας αποτρέπει από το να προκαλέσει περαιτέρω βλάβη στο πρησμένες φλέβες. Μπορεί να είναι δύσκολο να το μηδέν, αλλά αν το κάνετε, μπορείτε να ερεθίσει περαιτέρω τους. Αν είναι σχισμένο ανοικτή προκαλεί πολύ περισσότερο πόνο, και να ανοίξει το σώμα σας να πάρει βακτηριακές λοιμώξεις.

Αλλάζοντας τη διατροφή σας θα σας βοηθήσει να αποφύγετε να πάρει περισσότερα αιμορροΐδες. Αν αρχίσεις να καταναλώνουν διαφορετικά είδη από φρέσκα φρούτα και λαχανικά που πρόκειται να χαλαρώσει το σκαμνί και να το καταστήσει ευκολότερο να περάσει. Αυτό θα βοηθήσει να αποτρέψει περισσότερα αιμορροΐδες από τη διαμόρφωση από τις σκληρές κινήσεις του εντέρου.

Χρησιμοποιήστε υγρό χαρτί τουαλέτας ή μη εμποτισμένα μαντηλάκια σε οινόπνευμα κατά τον καθαρισμό τον εαυτό σας στην τουαλέτα. Στεγνό χαρτί ισοδυναμεί με πρόχειρο χαρτί δεν έχει σημασία η απαλότητα του ιστού. Το χαρτί μπορεί να προκαλέσει αιμορραγία από τις αιμορροΐδες και θα πρέπει να αποφεύγεται αν είναι δυνατόν. Εάν έχετε πρόσβαση σε ένα μπιντές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό ως μια εναλλακτική λύση για το χαρτί.

Οι γιατροί προτείνουν ότι η χρήση λίγη βαζελίνη μπορεί να βοηθήσει να διευκολύνει τον πόνο των αιμορροΐδων. Πριν από την αφόδευση, παπανικολάου λίγη βαζελίνη γύρω από τον πρωκτό. Αυτό θα βοηθήσει το πέρασμα των κοπράνων. Αν είναι ιδιαίτερα σκληρά κόπρανα, λίγο βαζελίνη μπορεί να βοηθήσει να αποφύγετε τραυματισμούς στο αιμορροΐδες.

Οι αιμορροΐδες έχουν γύρω από τους αρχαίους χρόνους. Στη σύγχρονη εποχή ωστόσο, είμαστε τυχεροί να έχουμε τόσες πολλές επιλογές για την αντιμετώπισή τους, ένα από τα πολλά είναι να μην κάθεσαι τόσο πολύ. Οπότε σταμάτα να κάθεσαι τώρα, και πηγαίνετε να κάνετε κάτι για τις αιμορροΐδες θα πρέπει, χρησιμοποιώντας τις συμβουλές από αυτό το άρθρο.