Σεχσηοπ

Συμβουλές Και Κόλπα για Να Έχουν Ένα Υγιές Στόμα

Οδοντιατρική περίθαλψη είναι σημαντικό για τους ανθρώπους όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων των νέων. Στην πραγματικότητα, εκτός και αν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που επηρεάζουν την ομιλία ή την ικανότητα να φάει, το στόμα ενός παιδιού είναι πολύ μικρό για orthodontia. Αφήστε το παιδί σας στόμα για να φτάσει το μέγεθος των ενηλίκων και θα μπορούσατε να καταλήξετε εξοικονόμηση πολλά χρήματα.

Πόσο χρόνο ξοδεύετε για το βούρτσισμα των δοντιών; Αν θέλετε να βουρτσίζετε τα δόντια σας αποτελεσματικά, θα πρέπει να περάσουν λίγο χρόνο σε κάθε δόντι, ώστε να μπορείτε να βουρτσίζετε δύο πλευρές, καθώς και το διάστημα μεταξύ των δοντιών. Χρησιμοποιήστε ένα αυγό-χρονόμετρο, αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να περάσετε αρκετό χρόνο για το βούρτσισμα των δοντιών σας.

Στο σπίτι λεύκανση κιτ είναι μια μεγάλη βραχυπρόθεσμη λύση για ελαφρά τους λεκέδες στα δόντια. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι αναφέρουν κάψιμο και αυξημένη ευαισθησία που προκαλείται από το gel χρησιμοποιεί στις εξαρτήσεις. Αν στοματική ευαισθησία γυρίζοντας από λεύκανση στο σπίτι, χρησιμοποιήστε ένα φθοριούχο gel) αμέσως πριν και μετά την εφαρμογή το προϊόν λεύκανσης. Τα δόντια σας θα είναι αισθητά λιγότερο ευαίσθητο.

Εάν χρειάζεστε ένα σφράγισμα σε ένα ή περισσότερα από τα δόντια σας, να επιλέξουν με σύνεση. Δόντι-το χρωματισμένο composite σφραγίσματα είναι ένα ελκυστικό, διακριτικό επιλογή. Ωστόσο, αυτό το είδος της πλήρωσης, επίσης, τυχαίνει να είναι λιγότερο ανθεκτικά από τα περισσότερα μεταλλικά σφραγίσματα. Μεταλλικά σφραγίσματα είναι επίσης μια καλύτερη επιλογή για μεγαλύτερες περιοχές. Να θυμάστε, η εμφάνιση δεν είναι το παν!

Οδοντικό νήμα τακτικά. Το οδοντικό νήμα είναι ζωτικής σημασίας. Φροντίστε να το οδοντικό νήμα ανάμεσα στα δόντια σας. Είναι σημαντικό να αναλάβει τη φροντίδα των δοντιών σας πίσω. Μια οδοντιατρική πάρει ή νήμα κάτοχος μπορεί να κάνει τη δουλειά πιο εύκολη, αν έχετε πρόβλημα. Βρουν μια μέθοδο για να το οδοντικό νήμα που λειτουργεί για σας.

Τσίχλες χωρίς ζάχαρη είναι ένας καλός τρόπος για να καθαρίσετε τα δόντια σας, αν δεν μπορείτε να μεταφέρετε μια οδοντόβουρτσα μαζί σας παντού. Μασήστε ένα κομμάτι τσίχλες χωρίς ζάχαρη για να καθαρίσει τα δόντια σας μετά το φαγητό ένα μικρό σνακ. Να έχετε κατά νου ότι η τσίχλα δεν είναι καλό για τα δόντια σας, εάν περιέχει οποιοδήποτε είδος ζάχαρης.

Τρώτε υγιεινά φρούτα και λαχανικά για να βοηθήσει να κρατήσει τα δόντια καθαρίζονται με φυσικό τρόπο. Οι φυσικές λειαντικές ιδιότητες του ινώδη φρούτα και λαχανικά, όπως τα μήλα και τα καρότα, να βοηθήσει να σπάσει και να αφαιρέσετε την κολλώδη πλάκα από τα δόντια και τα ούλα γραμμές. Επιπλέον να τρώω πιο υγιεινά σνακ, θα πρέπει να λαμβάνουν μέτρα για να κρατήσει τα δόντια σας αναζητούν τον καλύτερο εαυτό τους.

Για να αποφευχθεί σοβαρή και πιθανή μόνιμη βλάβη στα δόντια σας, μην χρησιμοποιείτε ποτέ τους για άλλες δραστηριότητες εκτός από το μάσημα των τροφίμων που τρώτε. Μπορείτε να εκτελέσετε τον κίνδυνο ξεφλούδισμα ή το ράγισμα τα δόντια σας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τα δόντια σας για να ανοίξετε ένα πακέτο, κάνει κάτι που έχει κολλήσει ή να ανοίξουμε κελύφη.

Το ποσό του χρόνου που ξοδεύετε το βούρτσισμα των δοντιών είναι σημαντική. Αν δεν βουρτσίζετε τα δόντια σας για αρκετό καιρό, δεν μπορείτε να καταργήσετε όλες τις πλάκας. Αλλά αν βουρτσίζετε τα δόντια σας για πάρα πολύ καιρό, μπορεί να τραυματίσει τα ούλα σας ή ακόμα και να αφαιρέσει το σμάλτο από τα δόντια σας και να προκαλέσει μόνιμη βλάβη.

Μια μεγάλη μέθοδο για να κρατήσουν τα δόντια σας με τον καλύτερο δυνατό σχήμα του είναι να διερευνηθεί η δυνατότητα οδοντιατρική στεγανωτικά υλικά που εφαρμόζονται. Αυτές οι προστατευτικές επιστρώσεις από πλαστικό υλικό τοποθετούνται απευθείας στη μασητική επιφάνεια των δοντιών. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να πάρετε ένα δυναμικό βήμα που μπορεί να αποκρούσει την ανάπτυξη της αποσύνθεσης.

Λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα για να αλλάζουμε οδοντόβουρτσες συχνά. Πετάξτε τα παλιά βούρτσα μακριά κάθε 4 μήνες. Αυτό θα βεβαιωθείτε ότι το πιο σημαντικό οδοντιατρικό εργαλείο μπορεί να κάνει τη δουλειά.

Μην ενθαρρύνετε το παιδί σας να πίνετε πολύ χυμό. Τα σάκχαρα του χυμού μπορεί να μείνει για τα δόντια του παιδιού σας όλη την ημέρα, την προώθηση της ανάπτυξης των κοιλοτήτων. Προσφέρουν νερό αντ ‘ αυτού. Αν το παιδί σας θέλει κάποια γεύση, στύψτε λίγο λεμόνι σε λίγο παγωμένο νερό για αναζωογονητικά νόστιμο ποτό.

Χρησιμοποιώντας οδοντικό νήμα ή μεσοδόντια σκούπα θα κάνει πραγματικά τη διαφορά. Βουρτσίζετε τα δόντια σας τακτικά είναι απαραίτητη, αλλά μια κανονική οδοντόβουρτσα δεν θα επιτρέψει σε σας για να καθαρίσει ανάμεσα στα δόντια σας. Θα πρέπει να καθαρίσετε προσεκτικά το χώρο ανάμεσα στα δόντια σας με οδοντικό νήμα ή μεσοδόντια σκούπα μετά από κάθε γεύμα για να αποτρέψει την αποσύνθεση.

Κάποιοι γονείς θέλουν τα παιδιά τους να έχουν σιδεράκια, όταν είναι πολύ μικρά. Αλλά, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ένα παιδί σε αυτή την ηλικία εξακολουθεί να αυξάνεται. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τις συμβουλές που εργάζονται για σας. Έχοντας μεγάλη δόντια μπορεί να διαρκέσει το υπόλοιπο της ζωής σας, να σας κάνει να δείχνετε νεότεροι και να αποφευχθούν άλλα προβλήματα υγείας. Το χαμόγελό σας είναι η κάρτα σου στη ζωή.