Σεξολογοσ

WordPress Συμβουλές, Κόλπα, Και Χρήσιμες Συμβουλές για Να Ξεκινήσετε

Χρησιμοποιώντας το WordPress μπορεί να φαίνεται λίγο βαρύ στην αρχή. Αυτό είναι επειδή υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε με το blogging πλατφόρμα. Ευτυχώς, είναι αρκετά απλό για να μάθουν τα ins και outs της πλατφόρμας. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές, όταν χρησιμοποιεί το δημοφιλές blogging site για να κάνει WordPress δουλειά για σας.

Να βελτιώσει την εμφάνιση και το στυλ του υποσέλιδου στο wordpress ιστοσελίδα σας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς είναι το πρώτο πράγμα που σας θεατής θα δει. Περιλαμβάνουν ένα σύντομο βιογραφικό που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία σας ή συνδέσμους που αφορούν αυτό που θέλω να περάσω.

Αν θέλετε να είστε σε θέση εύκολα να αναζητήσετε μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να ανεβάσετε, όπως βίντεο ή φωτογραφίες, να τα βάλω όλα σε ένα ενιαίο φάκελο μέσω του WordPress. Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στο ” Ρυθμίσεις & Μέσων μαζικής ενημέρωσης και, στη συνέχεια, καταργήστε την επιλογή του πλαισίου που ορίζει WP να ταξινομήσετε πολυμέσων σας σε φακέλους με βάση την ημερομηνία.

Όταν τελειώσετε με την ιστοσελίδα σας, ψάξτε για το πώς φαίνεται από επισκέπτες άποψη. Το πήρες σε όλα όσα ήθελες; Πήγαινε στο site σας από κάποιον άλλο υπολογιστή για να πάρει την άποψή τους και γράψτε τις αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε για να βελτιώνουμε συνεχώς την αισθητική.

Είναι εύκολο να ενσωματώσετε τα βίντεο στο blog σας με το WordPress. Αν και μπορεί να χρειαστεί να βάλετε λίγο περισσότερο χρόνο, θα ανταμειφθείτε για την προσπάθειά σας στο τέλος. Πολλοί χρήστες του διαδικτύου να είναι οπτική. Ένα βίντεο είναι σε θέση να κάνει πολλά περισσότερα από το γραπτό λόγο μπορεί όταν πρόκειται για την επικοινωνία.

Πάντα την αναβάθμιση του WordPress όσο το δυνατόν συντομότερα. Οι χάκερ θα προορισμού WordPress, λόγω του μεγάλου ποσού των χρηστών. Ενημέρωση WordPress μόλις υπάρχουν διαθέσιμες ενημερωμένες εκδόσεις μπορεί να είναι για σας το πιο πολύτιμο εργασίες ασφαλείας. Η πλέον να περιμένετε για την ενημερωμένη έκδοση, η καλύτερη ευκαιρία για τους χάκερ για να πάρει στην επιχείρησή σας.

Μάθετε για το WordPress πριν από την εγκατάσταση. Σχεδιασμό εκ των προτέρων, θα σας βάλει σε μια πολύ καλύτερη θέση. Μάθετε όλα όσα μπορείτε για SEO και πώς να οικοδομήσουμε έξυπνο περιεχόμενο με το WordPress.

Δημιουργήστε ένα χρονοδιάγραμμα για την απόσπαση. Το πρόγραμμα σας βοηθά να κρατήσει το μάτι σας σχετικά με την προθεσμία, έτσι καθώς πλησιάζει η προθεσμία, μπορεί να σας δώσει περισσότερο κίνητρο για να γράψω αυτό το κομμάτι. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε μια βδομάδα περιεχόμενο ταυτόχρονα και πες WordPress πότε να το δημοσιεύσετε στο blog σας.

Ενθαρρύνουμε τους χρήστες σας να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με τους φίλους, την οικογένεια και τους αγαπημένους σας στην κορυφή social media sites. Το Twitter και το Facebook είναι το πιο ιδανικές τοποθεσίες που μου έρχονται στο μυαλό, καθώς αυτό μπορεί να πάρει το όνομά σας απέναντι σε εκατομμύρια διαφορετικούς ανθρώπους. Κοινωνική sharing plugin μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διευκολύνει αυτό.

Θέλετε να αλλάξετε συγγραφείς σε ένα ποστ; Απλά επεξεργαστείτε το post και κάντε κλικ στο “Επιλογές Οθόνης”. Στη συνέχεια, επιλέξτε Συντάκτη και, στη συνέχεια, να επιλέξετε όποιον θέλετε, για να γίνει ο συντάκτης του post. Την επόμενη, κάντε κλικ στο κουμπί “ενημέρωση” ή “δημοσίευση” για να ολοκληρώσετε την αλλαγή και να πάω να ζήσω στην ιστοσελίδα σας και είστε έτοιμοι.

Βεβαιωθείτε ότι τα plugins ενημερώνονται. Τα plugins είναι ικανή να προσθέσει μεγάλη δύναμη στην περιοχή σας. Αλλά ακριβώς όπως το κανονικό λογισμικό, έχουν ενημερωθεί. Δεν συμβαδίσουν με τις τελευταίες εκδόσεις μπορεί να σημαίνει ότι οι εκδόσεις θα πρέπει τώρα ξαφνικά θα σταματήσει να λειτουργεί ή να προκαλέσει άλλα προβλήματα.

Μπορείτε εύκολα να απαλλαγούμε από την εξωτερική μορφοποίηση του κειμένου στο WordPress. Μπορεί να χρειαστείτε για να αντιγράψετε το κείμενο από το Word. Πολλές φορές, εισάγει χαρακτήρες που δεν εμφανίζονται σωστά, ακόμα και με “Επικόλληση από το Word” επιλογή. Επιλέξτε το “Εμφάνιση/Απόκρυψη Νεροχύτη της Κουζίνας” επιλογή για να δείξει μια άλλη σειρά από κουμπιά. Επισημάνετε το προβληματικό κείμενο. Κάντε κλικ σε ένα κουμπί που ονομάζεται “Αφαίρεση Μορφοποίησης” για να το φτιάξω.

Πάντα πίσω από το WordPress αρχεία και βάση δεδομένων τακτικά. Αν η ιστοσελίδα σας έχει αντίγραφα ασφαλείας, δεν μπορεί να κάνει αντίγραφα ασφαλείας τόσο συχνά όσο θα θέλατε. Μπορείτε να βρείτε plugins που μπορούν να κάνουν την διαδικασία πολύ πιο εύκολη. Όταν έχετε τα αρχεία σας και η βάση δεδομένων υποστηρίζεται, μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε το site σας, εάν συμβεί κάτι σε αυτό.

Αν και το WordPress φαίνεται συντριπτική για να αρχίσει με, αυτό δεν είναι πραγματικά τόσο δύσκολο να χρησιμοποιήσετε. Απλά πρέπει να συνηθίσουν οι έλεγχοι και τα εργαλεία που είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα blogging. Θυμηθείτε τις χρήσιμες συμβουλές παραπάνω, όταν χρησιμοποιείτε το WordPress και να κρατήσει τον εαυτό σας ενημέρωση για να έχετε την καλύτερη εμπειρία με το WordPress.