Πόσθη Πέουσ

Απλές Συμβουλές Για το Μπέιζμπολ Που Είναι Εύκολο Να Ακολουθήσει.

Μαθαίνοντας πώς να παίξει καλύτερα το μπέιζμπολ είναι πάντα πολύ διασκεδαστικό. Είναι, επίσης, πολύ ικανοποιητική και μπορεί να πάρει θέσεις αν είσαι αρκετά καλός. Δεν έχει σημασία ποια είναι τα σχέδιά σας, είστε εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το μπέιζμπολ και να βοηθήσει την ομάδα σας; Λοιπόν, ήρθε η ώρα για να ξεκινήσετε την ανάγνωση, ώστε να μπορείτε να πάρετε μερικές μεγάλες άκρες.

Μάθετε πώς να χτυπήσει μια μπάλα χωρίς να το κυνηγάς, χρησιμοποιώντας ένα κτυπήσει κλουβί. Ένα κτυπήσει κλουβί σας επιτρέπει να χτυπήσει την μπάλα όσο πιο δυνατά μπορείς, χωρίς να ανησυχείτε για ένα περιπλανώμενος την μπάλα να πηγαίνει μέσα από ένα παράθυρο. Το να κτυπήσει κλουβί έχει πλέγματος πλευρές, έτσι ώστε η μπάλα είναι εύκολα να ανακτηθεί.

Κάθε φορά που χτυπάτε την μπάλα στο δίκαιο έδαφος, τρέχει σε πλήρη ατμού. Ακόμα κι αν φαίνεται σαν ένα εύκολο, πρέπει να τα δώσεις όλα. Μπορεί να είναι ότι η αντίπαλη ομάδα misplays την μπάλα, ή να λάβει ένα δύσκολο αναπήδηση δίνοντάς σας αρκετό χρόνο για να φτάσει βάση.

Αν μπορείτε να παίξετε ένα outfield θέση, να είναι σίγουρος για εσάς και τους συναδέλφους σας outfielders έχετε τις κατάλληλες δεξιότητες επικοινωνίας. Όταν η μπάλα έσκασε επάνω στο outfield, είναι σημαντικό να ξέρεις που θα πάει μετά. Αν δεν μπορείτε να το ξεκαθαρίσουμε, η μπάλα θα μπορούσε να καταλήξει να πέφτει ή να συγκρούονται με την ομάδα σας.

Το είδος των γαντιών που θα επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε είναι ζωτικής σημασίας. Υπάρχουν γάντια για κάθε θέση. Για παράδειγμα, ένα γάντι γάντι και ένα outfielder γάντι διαφέρουν ανάλογα με το σχήμα και το μέγεθος. Για να διασφαλίσετε ότι θα χειριστεί την μπάλα ανάλογα με τη θέση σας, βεβαιωθείτε ότι είστε εξοπλισμένοι με το κατάλληλο γάντι.

Να διδάξουν τους άλλους για να παίξει μπέιζμπολ. Ένας από τους καλύτερους τρόπους να μάθεις κάτι ακόμη καλύτερο είναι να έχει να διδάξει σε άλλους ανθρώπους. Ακόμη και αν δεν είστε επαγγελματίας, ξέρεις περισσότερα μπέιζμπολ από κάποιες άλλες. Μπορείτε να διδάξετε τα παιδιά, για παράδειγμα. Ψάχνουν τρόπους για να φέρει τη χαρά του μπέιζμπολ για τους άλλους ανθρώπους, και θα έχετε μια βαθύτερη κατανόηση του παιχνιδιού.

Πριν από την ενίσχυση στο να αντιμετωπίσει μια νέα κανάτα, ρίξτε μια-δυο ποτάκια, ενώ αντιμετωπίζει άλλο ένα κτύπημα. Χρησιμοποιήστε το χρόνο για να μετρήσει τη στάμνα είναι ο συγχρονισμός. Αυτό θα σας δώσει μια καλύτερη ευκαιρία για να έχουν μια ποιότητα στο ρόπαλο κατά τη στάμνα. Διαφορετικά, μπορεί να ξεπεραστεί πολύ γρήγορα.

Αν είστε coaching παιδιά, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι σας προπονήσεις είναι ευχάριστη. Εδώ είναι μερικές τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βεβαιωθείτε ότι ο καθένας έχει μια καλή στιγμή. Είναι βέβαιο όλα τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν ισότιμα. Πάρτε τους γονείς να συμμετάσχουν στο παιχνίδι περιστασιακά. Δοκιμάστε τις νέες ασκήσεις από καιρό σε καιρό, έτσι ώστε κανείς δεν βαριέται. Δίνουν τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια. Τέλος η πρακτική με κάτι διασκεδαστικό.

Οδηγήσει την ομάδα σας με την κίνηση. Την ηθική σου θα μπορούσε εύκολα να μεταδοθεί και να βελτιώσει όσοι από τους συμπαίκτες σας. Αυτοί οι ηγέτες μπορούν να βελτιώσουν ένα παιχνίδι της ομάδας. Είναι το πρόσωπο που οι άλλοι μετράνε για να κάνει τη διαφορά.

Ακούστε την βάση προπονητές. Έχουν την καλύτερη άποψη του πεδίου από ό, τι κάνετε όταν είστε στη βάση. Δεν εκτελούνται, εκτός εάν σας πει να τρέξει. Επίσης, ενώ το τρέξιμο, τα αυτιά σου ανοιχτά να σου προπονητής. Μπορεί να χρειαστεί να σας το πω για να γλιστρήσει σε βάση.

Πρακτική συρόμενη κατά τη διάρκεια κάθε προπόνηση. Συρόμενη είναι ένα από τα πιο σκληρά δεξιότητες για να κυριαρχήσει στο μπέιζμπολ. Για εκείνους που δεν είναι καλά εξασκημένος, μια διαφάνεια μπορεί να φανεί πολύ περίεργο. Μπορεί ακόμη να είναι επικίνδυνο, όχι μόνο για σας αλλά και για το defender. Πάρτε το χρόνο να γίνει επαγγελματίας σε αυτό για την ασφάλεια όσων συμμετέχουν στο παιχνίδι.

Όταν ταλαντεύεται ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, βεβαιωθείτε ότι έχετε follow-through με το swing σας. Το ρόπαλο είναι δυναμική, αν υπάρχει ή όχι επαφή, σας βοηθά να ακολουθήσετε. Χωρίς εξής, δεν θα υπάρχει εξουσία από το swing μπορεί να επιβραδύνει πριν από την επαφή. Γι ‘ αυτό η παρακολούθηση είναι απαραίτητη.

Μπέιζμπολ εξοπλισμού είναι σημαντικό για το άθλημα. Φορούν κράνος όταν είστε στο γήπεδο, στο κατάστρωμα ή το τρέξιμο των βάσεων. Το μπέιζμπολ είναι ένα δύσκολο αντικείμενο και γήπεδα έχουν χρονισμένος πάνω από 100 mph. Να χτυπήσει στο κεφάλι με αυτό το αντικείμενο που κινείται γρήγορα μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ιατρικές παθήσεις ή θανάτου.

Για το μεγαλύτερο μέρος, γάντια έχουν σχεδιαστεί για μια συγκεκριμένη θέση. Αν παίζεις συνήθως μια συγκεκριμένη θέση, να πάρει ένα ευέλικτο γάντι επί παραγγελία για αυτή τη θέση. Δοκιμάστε σε διαφορετικά μεγέθη, έως ότου βρείτε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα. Βεβαιωθείτε ότι το γάντι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας δέρμα.

Για την πρόληψη της βάσης προπονητής στο τρίτο από να παρατηρήσει τα σημάδια σας, να κρατήσει το γάντι του μπέιζμπολ ανοίξτε και κρατήστε το πάνω από το γόνατο. Αυτό εξασφαλίζει ότι δεν ξέρεις τι θα πεταχτεί.

Master το διπλό παίζει αν είσαι μέρος του infield ομάδα. Στάμνα αγάπη τίποτα περισσότερο από ένα διπλό παιχνίδι. Infielders θα έχετε πολλές επιλογές για να εξετάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κάνω τις ασκήσεις ξανά και ξανά, έτσι ώστε να γίνει μια συνήθεια για σας.

Εάν χρειάζεστε για να εξασκηθείτε, το κεφάλι για να κτυπήσει κλουβιά. Να κτυπήσει κλουβιά μπορεί να σας βοηθήσει να εργαστούν για την τελειοποίηση της τεχνικής σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε μόνο στο swinging. Ελέγξτε γύρω για να δείτε ποια κλουβιά είναι η πιο προσιτή, και μπορείτε να βρείτε ότι σας swing βελτιώνεται πιο γρήγορα από ό, τι νομίζετε.

Για να παίξει μπέιζμπολ σε μια ζεστή μέρα χωρίς να υποφέρει από τη ζέστη, κρατήστε ένα μπουκάλι με κρύο νερό στον πάγκο. Όταν δεν είστε στο πεδίο, γουλιά από το μπουκάλι, ώστε να μπορείτε να ρυθμίζουν τη θερμοκρασία σας και να παραμείνει ενυδατωμένο όλη την ολόκληρο το παιχνίδι μπέιζμπολ. Αν αρχίσετε να αισθάνεστε ζαλισμένος, πες τον προπονητή σας.

Ελπίζω να έχουμε μάθει ένα πράγμα ή δύο από την ανάγνωση μέσα από αυτό το χρήσιμο άρθρο για το μπέιζμπολ. Ενώ το μπέιζμπολ είναι ένα πολύ άθλημα με πολλά να μάθουν, να κάνουμε ένα βήμα τη φορά και είναι αφιερωμένο στην πρακτική. Χρησιμοποιώντας τις συμβουλές που έχετε διαβάσει περίπου θα βοηθήσει στο πεδίο της μάχης.