Πωσ Να Μεγαλωσω Το Στηθοσ Μου Με Φυσικο Τροπο

Ας το Χαρτοφυλάκιό Σας να Λάμψει Με Αυτά τα Χρυσά Συμβουλές

Το εμπόριο χρυσού δεν προορίζεται για τον εξασθενημένο της καρδιάς. Όποιος αδυνατεί να δεχτεί τις αντιξοότητες, πρέπει να γυρίσει αμέσως. Αν είστε ισχυρή θέληση, καθορίζεται, με γνώμονα και είναι έτοιμος να κάνει κάποια πραγματικά χρήματα, αυτό το άρθρο θα σας διδάξει πώς να μετατρέψει την αγορά χρυσού σε μια κερδοφόρα επένδυση avenue σήμερα.

Ξέρω τι χρυσού είναι σήμερα να πωλούν για. Ενώ είναι βολικό να φέρει το χρυσό σας σε ένα κατάστημα, να κάνουμε μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο πρώτα να δούμε τι η σειρά είναι. Έτσι, μπορείτε να πηγαίνετε γνωρίζοντας πόσο μπορείτε να περιμένετε να λάβετε. Θα ξέρεις αν είσαι φαλακρός.

Διερευνήσει το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα παράδοσης όταν σκέφτεστε να κάνετε μια αγορά χρυσού. Αν δεν πάρεις την παράδοση αμέσως, πάρε κάτι γραπτώς, το οποίο επιβεβαιώνει την παράδοση του κομμάτια. Αυτό θα πρέπει να διατυπώνονται με σαφήνεια. Δεν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας χωρίς αυτό το σημαντικό πληροφορίες.

Όταν είστε αγορά ή πώληση χρυσού σε άλλο πρόσωπο, βεβαιωθείτε ότι είστε κρατώντας τον εαυτό σας προστατεύεται agaisnt κλοπή ταυτότητας. Αποφεύγουν να δίνουν τα προσωπικά σας οικονομικά στοιχεία. Αυτό περιλαμβάνει αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών, αριθμούς πιστωτικών καρτών και αριθμούς Κοινωνικής Ασφάλισης. Λάβει ειδική μέριμνα και να δώσει αυτό το είδος των πληροφοριών, ιδιαίτερα πάνω από το τηλέφωνο για τους ανθρώπους που δεν ξέρεις.

Μην διστάσετε να πουλήσει χρυσό κόσμημα που δεν έχετε πλέον για χρήση. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κατέχουν σε αυτά τα κομμάτια για κανένα λογικό λόγο, όταν μπορούν να πωληθούν για ένα καθαρό κέρδος. Τα χρήματα από την πώληση θα κάνει περισσότερο καλό παρά αχρησιμοποίητα κόσμημα που κάθεται σε ένα κουτί.

Η κατανόηση του πώς χρυσό ζυγίζεται μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα πάρετε σχισμένοι μακριά κατά την πώληση χρυσού σας σε έναν αντιπρόσωπο. Ο χρυσός μπορεί να ζυγίζονται σε ουγγιές Troy, pennyweight, ή γραμμάρια. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να βεβαιωθείτε ότι ό, τι σύστημα ο αγοραστής χρησιμοποιεί για να ζυγίζουν το χρυσάφι σας είναι το ίδιο κάνουν τον υπολογισμό της πληρωμής.

Πριν από την αγορά ένα κομμάτι του χρυσού κοσμήματος, το κατάστημα γύρω. Πιο ακριβά κοσμηματοπωλεία θα σας χρεώσει με το ένα του χέρι και το πόδι. Ωστόσο, το ίδιο κομμάτι του κοσμήματος μπορεί μερικές φορές να βρεθεί αλλού για μια πολύ χαμηλότερη τιμή. Μπορείτε ακόμη και να πω ένα κοσμηματοπωλείο που είδες το κομμάτι για φθηνότερα και μπορείτε να είστε σε θέση να διαπραγματευτεί μαζί τους.

Χρήση GoldMoney για να αγοράσουν χρυσό. Είναι παρόμοια με την ίδρυση τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο θα καταθέσετε το χρυσό. Όλα μπορείτε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε το λογαριασμό, η κατάθεση χρημάτων, και στη συνέχεια θα αποδίδεται το χρυσό στο λογαριασμό σας. Αντί να χρειάζεται να κρατήσει αυτό το πολύτιμο αγαθό στο σπίτι, κάθεται με ασφάλεια μέσα στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας. Είστε ελεύθεροι να την αποσύρει οποιαδήποτε στιγμή έχετε επιλέξει.

Κοίτα τον Κόσμο Χρυσή Συμβουλή ιστοσελίδα πριν από την αγορά από ένα σε απευθείας σύνδεση έμπορος. Αυτή η ιστοσελίδα παραθέτει αξιόπιστους εμπόρους που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Η αγορά από κάποιον άλλο θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα να scammed, επειδή υπάρχουν πολλοί ανέντιμοι χρυσό έμποροι εκεί έξω. Κάνετε την εργασία σας πρώτα για να βεβαιωθείτε ότι θα παραμείνουν προστατευμένες.

Ξέρεις τι είναι να έχεις πραγματικά. Πολλές φορές, ο χρυσός δεν είναι πραγματικά αξίζει αυτό που φαίνεται αξίζει. Αρκετά συχνά, άλλα μέταλλα αναμειγνύονται με το χρυσό να δώσει κάποια δύναμη το μέταλλο. Αυτό μπορεί να κάνει την τιμή πολύ χαμηλότερη. Επίχρυσα στοιχεία μπορεί επίσης να απατούν. Έχοντας κάνει μία εκτίμηση για το χρυσό σας μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε την καλύτερη ιδέα από την πραγματική του αξία.

Λάβετε πολλές προσφορές πριν αποφασιστεί η τελική προσφορά που θα πάρεις. Η λογική είναι απλή: κάθε έμπορος θα σας προσφέρουν κάτι διαφορετικό. Θέλετε την καλύτερη δυνατή τιμή για το χρυσό σου, οπότε οφείλεις στον εαυτό σου να πάρει τουλάχιστον τρεις προσφορές πριν την έκδοση τελικής απόφασης. Μπορεί να μετατρέψει μια καλή συμφωνία σε ένα μεγάλο.

Όταν είναι δεμένο για τα μετρητά, να πουλήσετε το χρυσό σας. Οτιδήποτε περιέχει χρυσό μπορούν να πωληθούν. Αυτό περιλαμβάνει βραχιόλια, περιδέραια και άλλα κοσμήματα. Επιχρυσωμένο κίνα, χρυσός που καλύπτεται κύπελλα και ακόμη και οδοντιατρικό χρυσό μπορούν να πωληθούν για επιπλέον μετρητά. Επιπλέον, σπασμένα κοσμήματα, χρυσά νομίσματα και χρυσό bullions μπορεί επίσης να πωληθούν για ένα χρυσό αντιπρόσωπο.

Μην φοβάστε να διαπραγματευτεί λίγο με το χρυσό αντιπρόσωπο πριν από την πώληση ή την αγορά. Υπάρχει συνήθως ένα μικρό “παραθυράκι”, σε τιμές που προσφέρονται σε σας, ώστε να επωφεληθούν από αυτό. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για μια πρόσωπο-με-πρόσωπο πώληση που έγινε μέσω του Διαδικτύου.

Το πρώτο βήμα στην αγορά χρυσού είναι να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε την πραγματική τιμή κατά την ημέρα της αγοράς σας. Οι τιμές του χρυσού αλλάζουν καθημερινά, οπότε η ακρίβεια είναι σημαντική.

Οι ειδικοί λένε ότι θα πρέπει να περιμένουμε να πληρώσουν περισσότερα, αναλογικά, για ένα κλάσμα του ένα γραμμάριο από ό, τι θα για την πλήρη ουγγιά. Μεταξύ χρυσά νομίσματα, τα Kruggerrand νομίσματα από τη Νότια Αφρική, συνήθως, μπορεί να αποκτηθεί σε φθηνότερη τιμή από ό, τι το πιο δημοφιλές Αμερικανικό Αετό ή Καναδικό Σφεντάμι Φύλλο νομίσματα.

Κάντε τα μαθηματικά σας πριν από το περπάτημα σε ένα χρυσό πώληση κατάσταση. Θα πρέπει να έχετε μια ιδέα του τι το χρυσό είναι πιθανόν να αξίζει. Αν δεν το κάνεις και ο έμπορος αισθήσεις, οι πιθανότητες είναι εσείς θα λάβετε μια χαμηλή προσφορά. Κάντε στον εαυτό σας μια χάρη και μην βάζεις τον εαυτό σου σε αυτή την κατάσταση. Μόνο έξοδα τα χρήματα.

Όταν αγοράσετε χρυσά νομίσματα, τις καλύτερες προσφορές μπορεί να βρεθεί από το να κολλήσει σε μία ουγγιά ποσά. Τα κοινά και δημοφιλή American Eagle χρυσό νόμισμα έρχεται το ένα δέκατο, το ένα τέταρτο, μισό και γεμάτο ουγγιά βάρη. Αγοράσετε τα κέρματα που εκδίδονται σε κλασματική ονομασίες μπορεί να μεταφέρει ένα premium πάνω από το χρυσό πραγματική τιμή spot.

Σήμερα είναι η καλύτερη ημέρα για να επωφεληθείτε από αυτή τη γνώση. Είναι φρέσκο στο μυαλό σας, ώστε να μπορείτε να επωφεληθούμε από αυτό και να το μετατρέψει σε χρυσό επιτυχία στην αγορά. Ορίσετε ένα στόχο, να προσπαθήσει να φτάσει και να αξιοποιήσει ό, τι έχετε μάθει εδώ, συνεχίζοντας να μάθετε όσα μπορείτε.