Ποσο Πρεπει Να Ειναι Το Μεγεθοσ Του Πεουσ

Όλες Οι Πληροφορίες Που Πρέπει Να Ξέρετε για Να Κάνετε Ένα Διασκεδαστικό Ταξίδι Κάμπινγκ

Αν έχετε ρίξει μια σκηνή ή roll up σε ένα σπίτι με κινητήρα, την επιλογή για να περάσετε τις διακοπές σας κάμπινγκ μπορεί να είναι ένα ωστικό κύμα! Βεβαιωθείτε ότι έχετε σχέδιο και προετοιμασία για όλα από τα μικρά κινδύνους που ζουν με τη φύση μπορεί να παρουσιάσει, διαβάζοντας τις παρακάτω συμβουλές και ακολουθώντας τις συμβουλές!

Δεν χρειάζεται να είναι ένας πρόσκοπος και να είναι προετοιμασμένοι, αν σκοπεύετε να πάτε για κάμπινγκ. Ένας από τους πρώτους κανόνες είναι να είναι σίγουρος για να το πω σε κάποιον που θα. Αν δεν υπάρχει μια ακριβής θέση να δώσει, στη συνέχεια, να δώσει μια γενική ιδέα των μεγάλων γύρω δρόμους ή ακόμη και συντεταγμένες GPS αν τους ξέρεις και να δώσει ένα χρονοδιάγραμμα πότε σκοπεύετε να επιστρέψετε.

Ενώ η φωτιά δίνει αρκετό φως στην ευρύτερη περιοχή γύρω από αυτό, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε μαζί σας ένα φακό για το ταξίδι κάμπινγκ σας, αν σκοπεύετε να βγείτε έξω από τη φωτιά λάμψη. Αυτό είναι ένα συγκεκριμένο μέτρο ασφαλείας που δεν θέλετε να αγνοήσετε. Μπορεί να είναι αρκετά σκοτεινό μέσα στο δάσος κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Είναι μια μεγάλη ανησυχία, με πολλούς ανθρώπους που πηγαίνουν για κάμπινγκ, είναι τα έντομα. Δεν κολλήσει στη μέση του πουθενά, χωρίς να έχει κάποιο bug απωθητικό. Ελέγξτε το περιβάλλον σας πριν από τη δημιουργία στρατοπέδου για τυχόν φωλιές σφήκα ή μυρμηγκοφωλιές που θα μπορούσε να σας προκαλέσει προβλήματα. Φορούν μακρύ παντελόνι και μακρυμάνικο, όποτε είναι δυνατόν, και ελέγξτε τον εαυτό σας για τα τσιμπούρια περιστασιακά.

Έρευνα τυχόν κάμπινγκ. Όλα έχουν διαφορετικές παροχές. Μερικοί μπορεί να έχουν ντους και μπάνιο, ενώ άλλοι δεν μπορούν. Υπάρχουν ακόμη και μερικά κάμπινγκ που είναι αρκετά φανταχτερό, με επιτόπου μίνι γκολφ παιχνίδια ή τα πάρκα νερού. Μπορεί να μην το χρειάζονται ή θέλουν όλα αυτά, τόσο το βρούμε μπροστά από το χρόνο, έτσι ώστε να μην απογοητευτείτε όταν φτάσετε εκεί.

Φέρε το κινητό σας μαζί σας όταν θα πάτε για κάμπινγκ. Ακόμα και εάν είστε σοβαροί για χοντροδούλεμα, κινητά τηλέφωνα εξακολουθούν να είναι πολύ χρήσιμες σε περίπτωση ανάγκης και δεν πρέπει να μείνει στο σπίτι. Ένα κινητό τηλέφωνο δεν είναι πλέον ένα χόμπι, και όταν θα πάτε για κάμπινγκ μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε την αστυνομία και το προσωπικό έκτακτης ανάγκης-φέρτα.

Να πάρετε μαζί σας ένα κουτί με τις απαραίτητες προμήθειες, όταν θα πάτε για κάμπινγκ. Περιλαμβάνουν τα πράγματα όπως ραβδί σπίρτα, φακό, μαγειρεύοντας εργαλεία και καθαριστικό χεριών. Προετοιμασία εκ των προτέρων. Σκεφτείτε όλα τα πράγματα που μπορεί να χρειαστεί μέρες πριν φύγετε για το ταξίδι σας, ειδικά αν σας θα είναι μακριά από κάθε κατάστημα.

Τα πορτοκάλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πηγή τροφής και ένας τρόπος για να απωθούν τα κουνούπια, ενώ μπορείτε να στρατόπεδο. Όταν τελειώσετε το φαγητό τους, να αποθηκεύσετε όλες σας τις φλούδες και τρίψτε όλο το σώμα σας για να το χρησιμοποιήσετε ως μια φυσική απωθητική ουσία εντόμων.

Φέρει αρκετά τρόφιμα και σνακ στοιχεία για να διαρκέσει καθ ‘ όλο το ταξίδι. Δεν θέλετε να περάσετε το χρόνο σας θα πάρει τα τρόφιμα σε κάθε γεύμα, μπορείτε να απολαύσετε τον εαυτό σας, ενώ είστε κάμπινγκ. Φέρτε τα δημητριακά, τα χοτ ντογκ, και όλα τα άλλα σας τα αγαπημένα είδη διατροφής που θα καυσίμου σας σε όλο το ταξίδι σας.

Δεν έχει σημασία πώς θα το κάνουμε, το κάμπινγκ είναι διεξοδικά απολαυστικό τρόπος να περάσετε τις διακοπές σας. Μπορεί να προσφέρει μεγάλη χαλάρωση, έμπνευση και ακόμη και να μας διδάξει πολλά για το περιβάλλον μας. Κρατήστε τις συμβουλές από αυτό το άρθρο στο μυαλό σας που εκτίθενται στο κάμπινγκ σας περιπέτεια και να θυμάστε να έχετε τη διασκέδαση!