Πετσακι

Μερικές Απλές Κλειδιά Για το Μάρκετινγκ Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Επιτυχία

Gone είναι οι ημέρες όταν η επιχείρηση έπρεπε να στείλουμε φυλλάδια σε μαζικές αγορές ή τα έχουν θέσει σε αυτοκίνητα σε πάρκινγκ και ελπίζουμε για το καλύτερο. Email μάρκετινγκ βοηθά τις επιχειρήσεις να επιτύχουν τους μόνιμους πελάτες μας, καθώς και όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για τα προϊόντα τους. Αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια εκστρατεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας βοηθήσει να φτάσετε το στόχο σας.

Όταν ρωτάς τους ανθρώπους για να opt-in, να τους αφήσουμε να ξέρετε τι να περιμένετε. Πες τους αυτό που θα στείλει και το πόσο συχνά θα το στείλει. Οι άνθρωποι θα είναι πιο πιθανό να εγγραφείτε αν ξέρουν ότι δεν πρόκειται να κατακλύσουν εισερχόμενα τους με φλύαρος μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν έχουν καμία πρόθεση για την ανάγνωση.

Μείνετε συνεπείς. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα χρησιμοποιώντας τα ίδια χρώματα και το λογότυπο της εταιρείας στο e-mail σας. Πάντα να επιλέξετε μια γραμματοσειρά που είναι εύκολο να διαβάσει, ακόμη και σε μια κινητή συσκευή. Μετά από να στείλει μερικά μηνύματα, τα άτομα θα αναγνωρίσει το email σας στο κουτί τους και θα δώσουν προσοχή. Η οικειότητα δεν μπορεί να υποτιμηθεί κατά την ανάπτυξη μιας επιχειρηματικής στρατηγικής.

Αν έχετε εικόνες ή γραφικά, τα βάζουμε στην αριστερή πλευρά του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Βεβαιωθείτε ότι η κλήση σας για δράση στοιχείο είναι πάντα από αυτή την πλευρά. Η έρευνα έχει τεκμηριώσει ότι η θέση αυτή παράγει σχεδόν θα διπλασιάσει τον αριθμό των κλικ για το προϊόν σας, την υπηρεσία ή την ιστοσελίδα από την τοποθέτηση αυτών των στοιχείων οπουδήποτε αλλού.

Μετά την έκδοση του newsletter σας με γραφικά και το animation στην ιστοσελίδα σας. Στη συνέχεια, στείλτε το email σας λίστα μια έκδοση απλού κειμένου του ενημερωτικό δελτίο με μια σύνδεση με την έκδοση web. Αυτό κρατά το e-mail σας είναι αρκετά απλή για να τους σταματήσει από το να εκτρέπονται προς το φάκελο spam, καθώς και να ενθαρρύνετε τους πελάτες σας να επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας.

Δώστε το e-mail marketing την ίδια προσοχή που θα δώσει το περιεχόμενο του ιστοτόπου σας και άλλο υλικό μάρκετινγκ. Πολύ συχνά, οι επιχειρήσεις λαμβάνουν μια πολύ απλή προσέγγιση για τις προσπάθειες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και φαινομενικά μικρά λάθη, όπως λάθη υποσκάψει τους αναγνώστες αντιλαμβάνονται το επίπεδο επαγγελματισμού. Πριν να προσθέσετε ένα email στο μάρκετινγκ σας, περιστροφή, ρωτήστε τον εαυτό σας αν θα σας εμπνεύσει για να αγοράσει.

Θα πρέπει να προσπαθήσουμε και να χτίσει έναν κατάλογο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το καλύτερο που μπορείς από δικτύωσης στο πρόσωπο, καθώς και στο Διαδίκτυο. Δεν θα πρέπει να αγοράσετε ή να νοικιάσετε λίστες των ονομάτων που θα e-mail για να παίξει τύμπανο επάνω τις επιχειρήσεις. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι κανένα από τα άτομα που σας επαφή θα είναι ενδιαφέρον και μπορεί ακόμη και να καταλήξει να αναφερθεί το φορέα παροχής υπηρεσιών email.

Να είναι εύκολο για τους ανθρώπους να διαγραφείτε από τη λίστα σας. Αυτό μπορεί να φαίνεται αντιπαραγωγικό, αφού δεν θέλετε τους πελάτες σας να χάνουν το ενδιαφέρον τους και να φύγουν. Ωστόσο, εάν οι πελάτες σας δεν ενδιαφέρονται για τα ενημερωτικά δελτία σας πια, δεν μπορεί να ενοχληθούν αν δεν μπορούν εύκολα να διαγραφείτε. Παρέχει ένα μεγάλο κουμπί ή στη σύνδεση έτσι ώστε οι πελάτες που έχουν χάσει το ενδιαφέρον του μπορεί να το βρει χωρίς εκτεταμένη αναζήτηση.

Preheader υλικό μπορεί να είναι αρκετά ευεργετική, καθώς σας βοηθά να αμέσως αρπάξτε την προσοχή του αναγνώστη. Χρησιμοποιήστε ένα preheader, είναι ένα επιλεγμένο κομμάτι του κειμένου στο πάνω μέρος του e-mail σας. Το Gmail και πολλές άλλες πλατφόρμες e-mail δείξει αυτή την πρώτη γραμμή, αμέσως μετά τη γραμμή θέματος, έτσι ώστε να είναι ένας εύκολος τρόπος για να πάρετε την προσοχή του συνδρομητή.

Προσθέστε μια προσωπική πινελιά στο e-mail marketing. Μπορείτε να κάνετε περισσότερα από απλά βάζοντας το όνομα του παραλήπτη σε ένα τυποποιημένο μήνυμα. Χρησιμοποιήστε όλες τις πληροφορίες που έχετε συγκεντρώσει προσωπικά αγοράς. Κατηγοριοποίηση τους συνδρομητές σας. Στείλτε τους μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι σχετικές με τα ενδιαφέροντά τους.

Εάν πρόκειται να ενσωματώνουν γραφικά στο e-mails, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το e-mail είναι ευανάγνωστο ακόμα και αν ο παραλήπτης επιλέγει να εμφανίσει τα γραφικά. Ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε τα ALT tags, έτσι ώστε αντικατάσταση κειμένου που θα εμφανίζεται όταν οι εικόνες δεν εμφανίζονται. Μπορεί επίσης να είναι μια καλή ιδέα να τοποθετήσετε το μεγαλύτερο μέρος των εικόνων σας κοντά στο κάτω μέρος του e-mail.

Θα πρέπει να αρπάξει το δυναμικό προσοχή των πελατών με το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας προσπάθειες. Μπορεί να χρειαστούν μερικές προσπάθειες για να ακονίσετε τις τεχνικές σας. Αλλάξετε τα στοιχεία που δεν λειτουργούν και την αντικατάστασή τους με εκείνες που έχουν αποδειχθεί για να είναι επιτυχής. Ακόμα και όταν θα βρείτε κάτι που λειτουργεί για σας, να δοκιμάζουν νέες στρατηγικές και τεχνικές που μπορείτε να μάθετε σχετικά με το online ή από κάπου αλλού.

Τι να εργαστεί για εσάς πριν δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει για σας την επόμενη φορά. Γι ‘ αυτό είναι ζωτικής σημασίας να ψάχνετε πάντα σε νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στρατηγικές μάρκετινγκ, και αναζητούν συνεχώς νέες συμβουλές. Να μάθουν από τους άλλους στην επιχείρησή σας θέση, και πάντα να δοκιμάσετε νέες μεθόδους για να προσθέσετε στο οπλοστάσιό σας από ό, τι λειτουργεί για την επιχείρησή σας.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα φυλλάδια που δημοσιεύτηκε στο αυτοκίνητα και αποστέλλονται σε όλους σε μια λίστα αλληλογραφίας ήταν εμφανώς ακριβά, χρονοβόρα και κυρίως αναποτελεσματική. Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει έρθει και σας επιτρέπει να στείλετε την αγορά της επιχείρησής σας σε ένα πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο σε ένα κλάσμα του κόστους και με μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας. Χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες σε αυτό το άρθρο για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη εκστρατεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.