Περιφερεια Πεουσ

Ελέγξτε Έξω Αυτά τα Μεγάλα Συμβουλές Για το Multi-level Marketing

Κάποιοι βάζουν όλη τους την προσπάθεια στην καριέρα τους και εξακολουθούν να αποτυγχάνουν. Άλλοι κάνουν το ίδιο και ακόμα βγει στην κορυφή. Ποια είναι η διαφορά; Όσοι επιτύχουν έχουν λάβει το χρόνο για να μάθετε σχετικά με το πώς να είναι επιτυχής, και μπορείτε να κάνετε το ίδιο σε πολυ-επίπεδο μάρκετινγκ, διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο.

Όταν δίνετε οδηγίες για το δίκτυό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει τα πάντα πολύ σαφές και απλό. Δεν μπορείς να περιμένεις από τους ανθρώπους να ακολουθήσουν τις οδηγίες σας με επιτυχία, αν είναι υπερβολικά περίπλοκο ή δύσκολο να κατανοηθεί. Θέλετε να είστε σίγουροι ότι όλοι στην ομάδα σας είναι εντελώς άνετα και στο βρόχο για να παρέχουν την καλύτερη απόδοση και να επιτευχθεί η μεγαλύτερη επιτυχία.

Πρακτική διαφανής επικοινωνία με το δίκτυό σας. Κρατώντας πίσω πληροφορίες είναι ανέντιμο και δεν θα οδηγήσει σε εμπιστοσύνη. Είναι πολύ σημαντικό ότι τα μέλη του downline σας να αισθάνονται ότι μπορούν να σας εμπιστεύονται και ότι έχετε καλύτερα τα συμφέροντά τους στην καρδιά. Ακόμη και αν τα μέλη της ομάδας σας δεν έχουν συναντηθεί ποτέ και το μόνο που ξέρω είναι ότι, ουσιαστικά, θα πρέπει να αγωνιστούμε για να είμαι ειλικρινής, αξιόπιστος και υποστηρικτική. Αν τα μέλη της ομάδας σας δεν σας εμπιστεύονται, ποτέ δεν θα έχετε επιτυχία με το MLM.

Κρατήστε τη δική σας ηθική στο μυαλό. Multi-επίπεδο μάρκετινγκ είναι ασφυκτικά γεμάτο από παίκτες με λιγότερο από σχολαστική μεθόδους. Υπάρχουν ένα σωρό shady tactics εκεί έξω που πιθανό να επιτύχουν σε περισσότερα προβλήματα από αυτά που αξίζουν. Κρατήστε αυτό κατά νου, όπως μπορείτε να μετακινήσετε προς τα εμπρός με τους στόχους σας μάρκετινγκ.

Κάνετε το καλύτερό σας για να αποφύγετε να αφήσει την επιχείρηση MLM σας πάρει με τον τρόπο των προσωπικών σχέσεων. Όταν αρχίσετε την επιχείρηση MLM σας θα μπορούσε να τους αφήσει σε αυτό που κάνεις, το οποίο είναι ένα καλό πράγμα. Απλά μην πιέζετε πάρα πολύ σκληρά ή πολύ γρήγορη. Κάνοντας αυτό μπορεί να σας φανεί πιεστικός, και θα καταστρέψει τις σχέσεις σας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρεαλιστικές κερδίζοντας τις προσδοκίες πριν αποφασίσετε να πάρετε σε πολυ-επίπεδο μάρκετινγκ. Δημιουργία εισοδήματος και η επιτυχία δεν είναι τόσο γόνιμη, όπως πολλοί πολυ-επίπεδο εταιρειών εμπορίας σε κάνει να πιστέψεις. Στατιστικά, μόνο ένας στους 100 το πολυ-επίπεδο μάρκετινγκ εκπροσώπους κάνει οποιαδήποτε χρήματα ή είναι επιτυχής. Επιπλέον, στο MLM κόσμο υπάρχουν πολλές σκιερές επιχειρηματικές πρακτικές και απάτες, οπότε να είστε προσεκτικοί.

Μια σημαντική συμβουλή για να εξετάσει, όταν το σκέφτομαι πολυ-επίπεδο μάρκετινγκ είναι να εξετάσουμε την ακεραιότητα της εταιρείας. Θέλετε να κάνετε κάποια έρευνα και να μάθετε αν αυτή η εταιρία έχει ένα πολύ καλό ιστορικό. Θα ήθελα επίσης να εξετάσουμε τους CEO και αν έχουν εμπειρία.

Να είστε βέβαιος ότι το πρόγραμμα μάρκετινγκ δικτύων που θα ενταχθούν επικεντρώνεται περισσότερο στην πραγματικότητα που πωλούν το προϊόν ή την υπηρεσία από την πρόσληψη όλο και περισσότερους ανθρώπους. MLM προγράμματα που επικεντρώνονται στην πρόσληψη συχνά δεν είναι νόμιμη. Αυτού του είδους η δομή είναι αυτό που προκαλεί τους ανθρώπους να σκέφτονται MLM ως πυραμίδας ή Ponzi scheme. Μια πραγματική ευκαιρία MLM θα περιλαμβάνει την πώληση ενός πραγματικά πολύτιμο προϊόν ή την υπηρεσία, όχι μόνο για την πρόσληψη όλο και περισσότερους ανθρώπους.

Σιγουρευτείτε για να πάρετε το χρόνο για να βελτιώσετε τις πωλήσεις σας στρατηγικές. Ενώ, μακροπρόθεσμα, θα κερδίσει περισσότερα από κάτω γραμμή σας από τις πωλήσεις σας, δημιουργώντας τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να πάρετε επιπλέον πωλήσεις που θα καρπωθούν τα οφέλη. Ευτυχισμένο το νεοσύλλεκτους κάνει για την ευτυχισμένη τους εμπόρους.

Χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο με σύνεση κατά την εμπορία των προϊόντων και υπηρεσιών σας. Ιστοσελίδες, διαφήμιση, συνδρομή κατάλογοι, ενημερωτικά δελτία και autoresponders είναι μεγάλη εργαλεία για την εύρεση και σύλληψη οδηγεί. Ωστόσο, προσπαθήστε να μείνετε μακριά από την black hat τεχνικές ή e-mail spam. Αυτά μπορεί να μετατρέψει όχι μόνο από τις προοπτικές αλλά να σας δώσει κακή φήμη στην επιχείρηση.

Νομίζω ότι σχετικά με τη δημιουργία μεγάλες συζητήσεις αντί για σκληρό πωλούν. Αυτό σημαίνει ακούσετε περισσότερα από τη συζήτηση. Αν βρείτε τον εαυτό σας να κάνει περισσότερα από το να μιλάμε, τότε δεν είσαι πραγματικά πώληση. Φαίνεται παράξενο, αλλά είναι ο στόχος σας να ψάξουν για τα προβλήματα που το άτομο έχει και λύσεις, όπου το προϊόν σας έχει νόημα. Και αυτό ξεκινά με τα αυτιά, όχι με το στόμα.

Πριν από την έναρξη, με οποιοδήποτε πολυ-επίπεδο μάρκετινγκ ευκαιρία είναι καλύτερα να μιλήσετε με έναν λογιστή. Πρέπει να έχετε μια τακτική λογιστής στη θέση του τη στιγμή που συμμετέχουν. Μάθετε τι πιθανές διαγραφές μπορεί να έχετε πριν καν αρχίσει να επενδύουν χρήματα ή να κάνει τα χρήματα. Επίσης, μάθετε πώς θα χειριστεί τους φόρους. Τώρα που έχεις τα προς το ζην, μπορεί να χρειαστεί να πληρώσουν φόρους ανά τρίμηνο.

Όταν πρόκειται για την εμπορία, όλη η γνώση μπορεί να είναι ευεργετική. Αυτό το άρθρο είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, οπότε να είστε βέβαιος να ελέγξει έξω περισσότερα στοιχεία σχετικά με το θέμα. Τα περισσότερα μπορείτε να μάθετε, το πιο πιθανό είναι να είναι σε θέση να ελέγξουν το πεδίο αυτό μία φορά και για όλα.