Περιτομη Αναρρωση

Πράγματα που Μπορείτε Να Κάνετε για Να Σώσει Με το Ασφαλιστήριο συμβόλαιό Σας

Ξέρεις για όλα τα διαφορετικά είδη της ασφάλισης; Ξέρετε πώς να βρείτε το καλύτερο πολιτικές; Ο κόσμος της ασφάλισης είναι τόσο περίπλοκο που είναι μερικές φορές δύσκολο να γνωρίζουμε τι πραγματικά κάνουμε. Ξεκινήστε από την ανάγνωση αυτές τις συμβουλές για να κατανοήσουν καλύτερα πώς μπορείτε με ασφάλεια να ασφαλίσουν τα υπάρχοντά σας.

Όταν αγοράζετε ασφάλιση, είτε πρόκειται για το σπίτι σας, το αυτοκίνητό σας, ή ακόμα και ένα κατοικίδιο ζώο, να το δοκιμάσετε για να δείτε εάν η εταιρεία σας προσφέρει κάθε είδους ομαδοποίηση έκπτωση. Πολλές φορές, αν έχετε πολλές διαφορετικές πολιτικές, να πω την ασφάλιση του ενοικιαστή και αυτόματη ασφάλιση, θα λάβετε έκπτωση και στις δύο. Για τους κατοίκους διαμερισμάτων συνήθως ενοικιαστή ασφάλιση είναι υποχρεωτική, οπότε το ερώτημα αυτό είναι ισοδύναμη με την εγγυημένη εξοικονόμηση ενέργειας. Συμπερασματικά, η δέσμη και εξοικονομήστε χρήματα!

Αν ψάχνετε για να εξοικονομήσετε χρήματα για την ασφάλιση σας, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να κολλήσει με μια εταιρεία. Έτσι, πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται από εταιρεία σε εταιρεία συσσώρευση μικρή εξοικονόμηση εδώ και εκεί. Ωστόσο, οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν αφοσίωση εξοικονόμηση που μακροπρόθεσμα τους πελάτες να πάρουν τα βαριά εκπτώσεις. Αυτό επίσης φαίνεται καλό σε σας πιστωτική έκθεση.

Για να καλύψει το σπίτι σας για ζημιές από σεισμό στην Καλιφόρνια, θα πρέπει να αγοράσετε ξεχωριστή ασφάλιση σεισμού. Η τακτική του σπιτιού ασφάλιση δεν θα καλύψει quake ζημιά. Η ασφαλιστική σας εταιρεία ή ο μεσίτης μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τον κίνδυνο στην περιοχή σας και να παρέχει την κάλυψη. Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού επιλέγουν να μην πάρει την κάλυψη σεισμού, όπως μπορεί να είναι αρκετά ακριβά.

Ζητήστε προσφορές από πολλές ασφαλιστικές εταιρείες και να ελέγξετε σε απευθείας σύνδεση πάρα πολύ. Να είστε βέβαιος να περιλαμβάνουν τις ίδιες μεταβλητές για τις ακριβείς συγκρίσεις. Μπορείτε να επιλέξετε να πάτε με τη χαμηλότερη προσφορά, υποθέτοντας ότι ο ασφαλιστής έχει μια καλή φήμη για την εξυπηρέτηση και την πληρωμή των απαιτήσεων, ή μπορείτε να φέρετε τα εισαγωγικά στο παρόν ασφαλιστές για να δούμε αν θα ταιριάζει με τις καλύτερες τιμές.

Είμαι σίγουρος ότι η πιστωτική έκθεσή σας είναι σε καλή κατάσταση, προκειμένου να πάρει τα καλύτερα ποσοστά ασφάλισης. Κάθε ασφαλιστική εταιρεία θα βάσης κάποιες παροχές από το πιστωτικό σας ιστορικό. Αν θεωρούνται “υψηλού κινδύνου”, ο οργανισμός ασφάλισης πιθανότατα θα αυξήσει τα ασφάλιστρα που θα πρέπει να πληρώσει.

Ρωτήστε τον ασφαλιστικό σας πράκτορα για μια λίστα με τις εκπτώσεις που προσφέρουν, και να ελέγξετε κάθε μία για να δείτε εάν είστε κατάλληλος. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν πράκτορα, ελέγξτε με την ιστοσελίδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να το βρείτε εκεί. Να ξοδέψει λίγο παραπάνω χρόνο για την αναζήτηση μπορεί να σας βοηθήσει να σώσει πολλά χρήματα.

Βρείτε μια ασφαλιστική εταιρεία που συνεργάζεται με αρκετές μεγάλες, αξιόπιστες εταιρείες. Αυτοί οι επαγγελματίες, αφού εξέτασε τα αρχεία σας, να συγκρίνουν τις διάφορες εταιρείες ” προσφέρει και να επιλέξετε την καλύτερη κάλυψη για το καλύτερο ασφάλιστρο. Μερικοί από αυτούς τους μεσίτες να συνεχίσετε να ψωνίζετε γύρω για σας και το διακόπτη του φορέα σας, όταν μια άλλη εταιρεία προσφέρει το ίδιο κάλυψη για ένα πιο λογικό premium.

Εάν σχεδιάζετε σχετικά με την αλλαγή παρόχους ασφαλιστικών υπηρεσιών, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ανοίξετε τα νέα πολιτική ΠΡΙΝ από την ακύρωση από το παλιό σας. Εάν ακυρώσετε την πολιτική θα μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας ανασφάλιστων τη χειρότερη δυνατή στιγμή, αφήνοντας ακάλυπτο και να πληρώνουν για την κατάσταση τον εαυτό σας. Εξοικονόμηση χρημάτων δεν αξίζει το ρίσκο!

Όταν αποφασίσετε να πάτε για ψώνια για ένα νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, βεβαιωθείτε ότι είστε συγκρίνοντας τις ίδιες κάλυψη πακέτα. Μπορείτε να βρείτε ένα χαμηλό ποσοστό που προσφέρονται από μια ασφαλιστική εταιρεία, αλλά θα πρέπει να τους ρωτήσω τι είδους κάλυψη θα πρέπει να πάρει και τι εκπίπτουν σας θα είναι να βεβαιωθείτε ότι είναι πραγματικά εξοικονόμηση χρημάτων, ενώ την ίδια κάλυψη που επί του παρόντος. Κάτω-ασφαλισμένος είναι το ίδιο κακό με την καταβολή πάρα πολύ για την ασφάλιση σας!

Ελάχιστη κάλυψη δίνει την ελάχιστη προστασία, έτσι, βεβαιωθείτε ότι είστε πλήρως ασφαλισμένα. Εξοικονόμηση χρημάτων για τα ασφάλιστρά σας δεν θα σας βοηθήσει αν μπορείτε να καταλήξουμε σε μια κατάσταση η ασφαλιστική σας δεν καλύπτει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πλήρη κάλυψη για κάθε συμβάν που θα μπορούσε να συμβεί σε σας, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε να πληρώνουν από την τσέπη για τραυματισμούς ή ζημιές στο μέλλον.

Τώρα είναι η ώρα για να πάει πέρα από την τρέχουσα ασφαλιστήρια συμβόλαια, και ίσως να υποβάλουν αίτηση για νέα είδη ασφάλισης. Για τη δική σας την ειρήνη του μυαλού και την οικονομική ασφάλεια, θα πρέπει να έχετε κάποιο είδος της κάλυψης για τα πράγματα που έχουν σημασία για εσάς. Εάν εφαρμόσετε αυτές τις συμβουλές, θα πρέπει να είναι σε θέση να εξασφαλίσει ό, τι χρειάζεται ασφάλιση.