Πεικη Προθεση Πωσ Λειτουργει

Πάρτε τον Έλεγχο Του Πανικού Με Αυτές τις Συμβουλές

Γνωρίζατε ότι υπάρχει μια διάκριση μεταξύ πανικού και γενικά το άγχος; Γνωρίζοντας ότι η διαφορά μπορεί να σας βοηθήσει να διακρίνουν την αιτία και, στη συνέχεια, τις καλύτερες λύσεις για τα προβλήματά σας. Διαβάστε αυτό το καλογραμμένο άρθρο για μερικές από τις καλύτερες πληροφορίες που μπορείτε να βρείτε για την αντιμετώπιση των κρίσεων πανικού.

Ελέγξτε έξω το Διαδίκτυο και να δούμε αν υπάρχει ένα κοντινό ομάδα υποστήριξης για πάσχοντες πανικού. Μπορείτε να μάθετε για τις θεραπείες για τις κρίσεις πανικού και εκφράστε τις ανησυχίες σας με τους ανθρώπους που καταλαβαίνουν την κατάστασή σας.

Μια σημαντική πτυχή των κρίσεων πανικού είναι να μάθετε πώς να αναγνωρίζουν τα σημάδια της, όταν μια κρίση πανικού έρχεται, έτσι ώστε να μπορείτε να το ερμηνεύσουν σωστά. Διαφορετικά, θα ερμηνεύσει την επίθεση σε μια ακόμα πιο φοβερή τρόπο, που θα κάνει τα συμπτώματά σας χειρότερα. Όταν αισθάνεστε τα συμπτώματα ενός πανικού που έρχονται, να υπενθυμίσω στον εαυτό σας, “Ω, αυτό είναι μια κρίση πανικού – και αυτά τα συμπτώματα είναι ψυχολογική, όχι σωματική.”

Προσποιηθώ ότι αισθάνεστε μεγάλη όταν έχετε μια κρίση πανικού. Να φωνάξουμε δυνατά ότι ό, τι σας ενοχλεί, είναι μια χαρά. Για παράδειγμα, “η καρδιά Μου ΔΕΝ είναι να κυματίζουν! Χτυπάει τέλεια και ομαλά και είμαι τόσο ευγνώμων για αυτό!” Περιστροφή γύρω από το σώμα σας και πραγματικά πιστεύουν σε αυτά που λες και θα γίνει πραγματικότητα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Όταν έχετε μια κρίση πανικού, θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε μια δραστηριότητα που ένας άνθρωπος κυριευμένος από φόβο, κανονικά, δεν θα το έκανα, ειδικά αν μπορεί να σας κάνει να νιώθετε σαν να είστε το αφεντικό σας κατάσταση. Όταν ολοκληρωθεί με επιτυχία, μια μικρή γιορτή για τον εαυτό σας και να παρατηρήσετε πόσο καταπληκτική είναι!

Αν είστε συνεχώς κάτω από το φόβο του πανικού και το άγχος, είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να μιλήσουμε για την ρίζα του προβλήματος σας. Όπως μπορείτε να αρχίσετε να καταλαβαίνετε τι είναι πραγματικά φρικάρει, το επόμενο βήμα ξεπεράσουν το φόβο σας, φυσικά, θα έρθει σε σας.

Εάν παίρνετε φάρμακα για να βοηθήσει με το άγχος σας, είναι σημαντικό να μην σταματήσετε να παίρνετε το φάρμακό σας επειδή νομίζετε ότι έχετε θεραπευτεί. Εάν το κάνετε αυτό, μπορείτε να επαναφέρετε το παλιό άγχος τρόπους. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε μέχρι το τέλος του φαρμάκου σας περίοδο.

Κάνοντας ορισμένες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας μπορεί να μειώσει το κίνδυνο να πάθει άλλη κρίση πανικού. Οι κρίσεις πανικού χαρακτηρίζονται από τα κύματα της αδρεναλίνης. Από τη συμμετοχή σε τακτική άσκηση, μπορείτε με ασφάλεια να κάψετε τυχόν περίσσεια αδρεναλίνη. Τσιγάρο και αλκοόλ θα πρέπει να εξαλειφθεί ή να περιοριστεί. Μειώστε την ζάχαρη και τα επεξεργασμένα τρόφιμα στη διατροφή σας και να τρώτε τακτικά, καλά ισορροπημένα γεύματα. Ένα υγιές σώμα και υγιές μυαλό συχνά πάνε χέρι-χέρι.

Αν φοβάσαι να κάνεις κάτι και να καταλήξει να έχει μια κρίση πανικού, το κάνω έτσι κι αλλιώς! Μην αφήνεις το φόβο να σου πω τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει, αντί πες του να φύγει! Εργασία με το τι μπορείτε να κάνετε, και ποτέ με ό, τι δεν μπορείς, και θα βρείτε τις κρίσεις πανικού έρχονται λιγότερο συχνά.

Για να συνοψίσουμε, τώρα ξέρετε ότι υπάρχει μια διάκριση μεταξύ άγχους και πανικού. Χρησιμοποιήστε αυτή τη συμβουλή, μαζί με τους άλλους σε αυτό το άρθρο για να βοηθήσει καλύτερα τον εαυτό σου και να ζήσεις τη ζωή που θέλεις να ζήσεις. Ας ελπίσουμε ότι, θα επωφεληθούν από τις συμβουλές που δίνονται εδώ.