Πεη Φωτογραφιεσ

Πώς Να Αγοράσετε Φθηνά όμορφος Φορεσιά Κοσμήματα

Τα σωστά αξεσουάρ μπορεί να κάνει ή να σπάσει μια στολή. Όταν φοράει κοσμήματα, θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τα κομμάτια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ολοκληρώσετε το βλέμμα σας. Αλλά πώς ξέρεις τι κοσμήματα θα πρέπει να φοράω; Εδώ είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το τέλειο κόσμημα για κάθε περίσταση.

Δοκιμάστε την επιλογή για το ασήμι σε χρυσό. Παλιές ημέρες του αργύρου είναι μικρότερο μετάλλων από το χρυσό. Το ασήμι είναι επίσης σταθερά τιμές, ενώ ο χρυσός συνεχίζει να αυξάνεται στην τιμή. Δεν έχετε να ανησυχείτε για καράτια με αυτό το μέταλλο. Απλά φροντίστε να αποφύγετε ασήμι νικελίου ή γερμανικά ασήμι δεδομένου ότι δεν περιέχει κανένα πραγματικό ασήμι.

Βρίσκοντας το σωστό κόσμημα για να φορέσει για μια ειδική περίσταση μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο. Αν τα μαλλιά σου σε ένα up-do, ένα ζευγάρι που ταλαντεύουν τα σκουλαρίκια μπορεί να φαίνονται ωραία. Ενώ αν είστε φορώντας ένα φόρεμα με ένα “απασχολημένος” μοτίβο, ένα απλό κολιέ και κατάσπαρτος σκουλαρίκια μπορεί να είναι πιο κατάλληλη. Βάση κοσμημάτων σας από το ντύσιμό σας και τι θα συμπληρώνουν και θα είστε βέβαιοι να βρείτε το σωστό κομμάτι για αυτή την ειδική περίσταση.

Όταν ψάχνετε για να επενδύσουν σε κοσμήματα, να κατανοήσουν τις διαφορετικές κλίμακες τιμών διαφορετικά μέταλλα και πολύτιμους λίθους. Για παράδειγμα, η κατανόηση ότι το opal είναι πολύ ακριβό, μπορείτε ήδη να καταλάβω αν δεις κάποιον να πωλούν για κάτω από είκοσι δολάρια, είναι ένα ψεύτικο. Γνωρίζοντας ότι το εξαιρετικό ασήμι είναι πολύ φθηνότερα από ό, λευκό χρυσό, αλλά αρκετά παρόμοια σε εμφάνιση, μπορεί να βοηθήσει να περιορίσετε την τιμή σας, όταν ψάχνετε για να επενδύσουν σε ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια.

Κατά τον καθαρισμό ασήμι, είναι καλύτερο να επενδύσει σε ένα κοσμηματοπωλείο ρουζ πανί. Έχει στίλβωση ένωση στην κόκκινη πλευρά που είναι ασφαλές για χρήση με όλους τους πολύτιμους λίθους, και η κίτρινη πλευρά προορίζεται για να δίνει ένα βερνίκι που θα λάμψουν. Αυτό θα κρατήσει το κόσμημά σας κούκλα για πολύ καιρό!

Όταν είστε επιλέγοντας ένα κόσμημα για να φορέσει, σκεφτείτε τι σας αρέσει σε άλλους ανθρώπους, και τι τους αρέσει. Σκεφτείτε ιδιαίτερα κομμάτια που έχετε λάβει φιλοφρονήσεις, ειδικά από ξένους. Βοηθά επίσης να σκεφτείς τι έχεις επαινεθεί για τους άλλους. Αν βρείτε τον εαυτό σας να λέω στους άλλους πόσο σου αρέσουν ορισμένα κομμάτια, να θυμάστε τι είναι αυτά, όταν είστε έξω για ψώνια για το κόσμημα για τον εαυτό σας.

Διαβάστε όλες σας τις εγγυήσεις. Προσεκτικά δίνοντας προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες και στις δύο αυτές μπορεί να σας βοηθήσει να αποτρέψει οποιαδήποτε σημαντικά ζητήματα από το να ανέβει. Αν βρείτε οποιαδήποτε προβλήματα με την εγγύηση ή εγγυήσεις, μπορείτε να τα διορθώσετε πριν να πάρετε το κόσμημα που έχετε αγοράσει από το κατάστημα.

Αν σκοπεύετε να κάνετε και να πωλούν το δικό σας κόσμημα, όπως ένα γρήγορο τρόπο για να παράγει επιπλέον εισόδημα από την πλευρά της, επιλέγει να επικεντρωθεί σε κομμάτια που μπορείτε να κάνετε γρήγορα χωρίς να θυσιάζουν την ποιότητα ή το στυλ. Αυτό εξασφαλίζει ότι θα είναι επαρκώς αποζημιώνονται για το χρόνο σας και τις προσπάθειες που χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει το κομμάτι.

Πάντα να καθαρίσετε όλα τα κοσμήματα, και οι δύο, αφού και πριν από τη χρήση. Αυτό θα σας βοηθήσει να θυμάστε να το κρατήσει γυαλισμένο πριν από την αποθήκευση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κρατώντας το κόσμημα καθαρό και ασφαλές θα επεκτείνει τη διάρκεια ζωής όλων των τύπων κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων των μετάλλων και όλα τα είδη των λίθων.

Αν έχετε υποστεί μέσω ερεθισμού του δέρματος από ένα κομμάτι του κοσμήματος, που θα θέλετε να αναζητήσετε για το μέλλον κομμάτια που χαρακτηρίζονται ως υποαλλεργικά ή νικέλιο ελεύθερο. Άλλες επιλογές σε κοσμήματα που είναι λιγότερο επιρρεπείς να προκαλέσει ευαισθησία είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο ή χειρουργικό ανοξείδωτο χάλυβα. Επιλογές είναι διαθέσιμες για να σας κρατήσει στη μόδα.

Αν έχετε αγοράσει ένα στολίδι, μην μπείτε στον πειρασμό να πάρετε μίμησης κόσμημα. Αυτό είναι λίγο περισσότερο από το πλαστικό, και υπάρχουν πολλές προσιτές επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε. Να εξετάσει την αγορά ένα συνθετικό κομμάτι του κοσμήματος, αν και αυτά είναι που παράγεται σε ένα εργαστήριο, είναι πραγματικό πολύτιμους λίθους, και είναι τόσο όμορφο όσο τίποτα στη φύση.

Εάν πρόκειται να επιλέξουν να έχουν ένα δαχτυλίδι αρραβώνα και γαμήλιο δαχτυλίδι συγκολλημένα μαζί, να έχετε κατά νου ότι μπορεί να χρειαστεί να έχουν τα δαχτυλίδια μεγέθους, επειδή υπάρχει μια σημαντική πιθανότητα ότι οι δακτύλιοι θα ταιριάζει με το δάχτυλο πιο σφιχτά από ό, τι κάνουν ξεχωριστά. Τα δαχτυλίδια που είναι πάρα πολύ σφιχτά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην κυκλοφορία το δάχτυλο.

Όταν η φωτογράφηση κοσμήματος να το πουλήσει σε δημοπρασία το site ή το post σου που αγοράσατε πρόσφατα ή προικισμένος κόσμημα σε ένα site κοινωνικής μέσα ενημέρωσης, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε όσο το φυσικό ή φωτισμό την ημέρα όσο το δυνατόν. Χρησιμοποιώντας ένα τρίποδο είναι, επίσης, συνιστάται όπως θα αποφύγετε το θόλωμα των εικόνων. Το κόσμημα είναι ευέξαπτος όταν προσπαθείτε να πάρετε μια καλή εικόνα, επειδή συνήθως αντανακλά το φως σε τρόπους που θα σας δώσει κακής ποιότητας φωτογραφίες.

Αν θέλετε να πουλήσετε τα κοσμήματα, να μάθουν τις ιδιότητες κάθε πέτρας. Ορισμένες πέτρες αντιστοιχούν στα ζώδια ή στοιχεία. Πες αυτές τις ιστορίες για τους πελάτες σας: οι άνθρωποι γενικά είναι ενθουσιασμένος για να βρεις την πέτρα που έγινε γι ‘ αυτούς. Εάν οι πελάτες σας δεν φαίνεται ενδιαφέρον από αυτή την άποψη, να βρουν μια άλλη προσέγγιση.

Αν το κόσμημα κρυστάλλου χάνει είναι λάμψη, δοκιμάστε απλά σκουπίζοντας με ένα μαλακό πανί εμποτισμένο σε ζεστό νερό. Αν το κόσμημα είναι πολύ βρώμικο ή βρώμικο, μπορεί να χρειαστεί να μουλιάσει σε ζεστό νερό, αναμειγνύεται με μια μικρή ποσότητα σαπούνι πιάτων. Μια μαλακή οδοντόβουρτσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βούρτσα μακριά το ρύπο.

Μαζί με την επιλογή το τέλειο κομμάτι του κοσμήματος, είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε το οικονομικό σχέδιο που ταιριάζει οικονομικό προϋπολογισμό σας το καλύτερο. Αν δεν μπορείτε να πληρώσετε για το κόσμημα εκ των προτέρων, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να πληρώσει. Αυτό περιλαμβάνει χρηματοοικονομικά σχέδια για τους φοιτητές και τα άτομα με χαμηλότερα εισοδήματα.

Το κόσμημα μπορεί να πάρει μια στολή από το συνηθισμένο για την εκπληκτική, αλλά είναι σημαντικό να επιλέξετε το κόσμημα σας προσεκτικά. Ένα μικρό κόσμημα σε πάει μακριά, και το λάθος κομμάτι μπορεί να έρχονται σε σύγκρουση με διαφορετικά κομψό σύνολο. Όπως μπορείτε να αποφασίσετε τι κοσμήματα θα πρέπει να φορούν, να κρατήσει τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο στο μυαλό μου. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι τα κοσμήματά σου κάνει την δήλωση μόδας που θέλετε να κάνετε.