Πεη Με Περιτομη

Ιδανικό Συμβουλές Για Εκείνους που Ψάχνουν για Να Γίνει το Ποδόσφαιρο Πλεονεκτήματα

Αν έχετε αναρωτηθεί τι μπορείτε να κάνετε για να πάρετε την καλύτερη στο να παίζει ποδόσφαιρο, τότε θα είναι για να μάθετε. Πάντα να κρατήσει μάθηση, και να κρατούν πάντα την εξάσκηση. Οι παρακάτω πληροφορίες θα σε βοηθήσουν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, όπως μπορείτε να προετοιμαστούμε πνευματικά και σωματικά για να φέρει το καλύτερο παιχνίδι.

Κάνει κάποια επιχείρηση περνάει, αν θέλετε να πάρετε μια αντίδραση από άλλους παίκτες. Εταιρεία περνάει είναι πιο εύκολο για τον έλεγχο και αφήστε τους άλλους παίκτες να ξέρετε ότι είναι ώρα να αναλάβει δράση. Ένα απαλό πέρασμα είναι ένας καλός τρόπος για να σχεδιάσετε ένα παίκτη μέσα στο παιχνίδι, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο αν είστε κάτω από πίεση.

Πρακτική που προστατεύει την μπάλα από τους αντιπάλους. Χρησιμοποιήστε το σώμα σας ως ένα εμπόδιο μεταξύ την μπάλα και ο αντίπαλός σας. Να κρατήσει τον έλεγχο της μπάλας από την μπάλα με το εσωτερικό του ποδιού σου. Ενώ την άσκηση, προσπαθήστε ντρίμπλα την μπάλα σε μια πλατεία, ενώ ο αντίπαλός σας προσπαθεί να το πάρει μακριά από εσάς.

Να παρακολουθήσετε αγώνες ποδοσφαίρου στην ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ. Μπορείτε να μάθετε πολλά από την προσοχή στον τρόπο με επαγγελματίες παίκτες παίζουν. Δώστε προσοχή για τα σχέδια, στρατηγικές και η ομάδα εργασίας. Επαγγελματίες παίκτες συνήθως επίδειξης μερικά κόλπα αν πάρετε μια ευκαιρία, αλλά δεν πρέπει να προσπαθούν να αναπαράγουν αυτά τα κόλπα μέχρι να είστε πιο άνετα με το παιχνίδι.

Είναι σημαντικό να εξασκηθείτε παίζοντας ποδόσφαιρο στο σπίτι, στον ελεύθερο χρόνο, όχι μόνο κατά τη διάρκεια των πρακτικών. Να κάνει ασκήσεις και εξάσκηση χειρισμού η μπάλα θα σας βοηθήσει όταν είναι ώρα για παιχνίδια. Βάζοντας ένα δίχτυ στην αυλή σου για να εξασκούνται στη σκοποβολή στόχους μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη για να τελειοποιήσει αυτό το δύσκολο σουτ.

Όταν φωτογραφίζετε ένα πέναλτι ελέγχει ο τερματοφύλακας. Βρείτε μια θέση που δεν έχει φυλαγμένο και λάκτισμα χρησιμοποιώντας το εσωτερικό του ποδιού σου. Κρατήστε το μη κλοτσιές πόδι κοντά στην μπάλα και το σώμα σας πάνω από την μπάλα. Στη συνέχεια, με τα μάτια σας για την μπάλα, να κλωτσήσει με δύναμη.

Πάρτε κάποια πρακτική φορά με παίκτες που είναι πιο έμπειροι από εσάς. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να αμφισβητήσει τον εαυτό σας και να βελτιώσετε τις ικανότητές σας. Ερωτήσεις και μάθετε ό, τι μπορείτε από αυτούς τους παίκτες. Αυτά είναι έμπειροι παίκτες της ομάδας, έτσι είναι βέβαιο ότι θα είναι ευτυχής να σας βοηθήσει. Αν δεν υπάρχουν έμπειροι παίκτες στην περιοχή σας, ελέγξτε έξω τα άλλα σωματεία και να μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια.

Τρέξιμο 3 μίλια καθημερινά, έτσι ώστε να μπορεί να κρατήσει καρδιο σας. Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ αυστηρή άθλημα και θα απαιτούν από εσάς να είναι σε άριστη καρδιαγγειακή σχήμα. Θα αυξήσει την αντοχή σας και την αντοχή σας, αν μπορείτε να εκτελέσετε τουλάχιστον τρία μίλια την ημέρα. Για να αποτρέψει την πλήξη, ενώ το τρέξιμο, στόχος να τρέξει σε διαφορετικές περιοχές.

Να είστε σίγουροι ότι εστιάζοντας στις αδυναμίες σας. Το παιχνίδι του ποδοσφαίρου είναι μόνο τόσο καλό όσο το πιο αδύναμο τεχνική. Αν η αδυναμία σου είναι η ακρίβεια, τότε line up αρκετές μπάλες σε μια σειρά και να συνεχίσει τα γυρίσματα μπάλες στο δίχτυ. Από την άλλη πλευρά, αν η αδυναμία σου είναι η παγίδευση, ζητήστε από κάποιον να ρίξει τις μπάλες σας επανειλημμένα. Βελτιώνοντας τις περιοχές που είναι πιο αδύναμοι, θα παρατηρήσετε τις ικανότητές σας να αυξάνονται σημαντικά.

Να μάθουν πράγματα από τα δικά σου λάθη. Θα παρατηρήσετε ότι κάθε φορά που ντριμπλάρει τη μπάλα κάτω από το πεδίο παίρνει. Δώστε προσοχή σε αυτά που μπορεί να ντριμπλάρει, να πάρει συμβουλές. Μην διστάσετε να ζητήσετε από άλλους παίκτες για συμβουλές σχετικά με ντρίμπλα.

Μάθετε πέρασμα των δεξιοτήτων σας να πετύχει στο ποδόσφαιρο. Χρησιμοποιήστε το εσωτερικό καμάρα του ποδιού σας για την πιο ακρίβεια. Για κοντινές πάσες, να κρατήσει την μπάλα χαμηλά, χτυπώντας κοντά στο κέντρο της μπάλας. Για περισσότερο περνάει, με περισσότερη δύναμη, να χτυπήσει την μπάλα κάτω και να ακολουθήσετε κατευθείαν πλήρως.

Ως ποδοσφαιριστής, χρειάζεστε μια καλή θεραπευτική αγωγή άσκησης από την πλευρά σας, τακτική άσκηση και παίζοντας χρόνο. Πυρήνα ασκήσεις ενδυνάμωσης είναι ιδανικό και μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστούν για τις επιτυχίες που πρόκειται να πάρει το στομάχι σας κατά καιρούς. Αυτές οι ασκήσεις βοηθούν επίσης με την αντοχή σας να συνεχίσει να κινείται εναντίον αίσθημα κόπωσης και πόνου.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσει στην πρόληψη τραυματισμών είναι να αγοράσετε τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για να παίξει ποδόσφαιρο. Αυτός ο εξοπλισμός περιλαμβάνει σφήνες ποδοσφαίρου που έχουν τοποθετηθεί σωστά στα πόδια σας. Ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσει ότι παίρνετε το σωστό μέγεθος για να τοποθετηθεί σε ένα κατάστημα υποδημάτων. Ο πωλητής δεν θα είναι μόνο μετρήστε το μήκος του ποδιού σας, θα επίσης να μετρήσετε το πλάτος των ποδιών σας για να εξασφαλίσει ότι παίρνετε το σωστό παπούτσι για τον τύπο των ποδιών.

Αν coaching μια ομάδα, θα πρέπει να ορίσετε ένα παράδειγμα του τι αναμένεται. Αν θέλετε τα παιδιά να δώσουν το 100%, τότε θα πρέπει να δώσει το 110 τοις εκατό κατά την προπόνηση. Μπείτε στο γήπεδο και να παίξει με τους παίκτες σας. Δείξτε τους πώς να ντριμπλάρει τη μπάλα.

Πρακτική κυλώντας τη μπάλα κάτω από τα πόδια σας. Θα πρέπει να γίνει πλήρως εξοικειωμένοι με την μπάλα και το πώς αισθάνεται κάτω από τα πόδια σας. Ρολό από πλευρά σε πλευρά και από πλευρά σε πλευρά. Η μπάλα θα πρέπει να αρχίσετε να αισθάνεστε σαν μια προέκταση του ποδιού σας και θα είστε σε θέση να το ελέγξει, καθώς μπορείτε να το δικό σας άκρα.

Πώς νιώθεις τώρα που έχετε διαβάσει για αυτές τις διαφορετικές τεχνικές και στρατηγικές; Σίγουρα έχετε μάθει πράγματα ή δύο, και τώρα μπορείτε να θέσει το σχέδιό σας σε δράση. Μείνετε επικεντρώθηκε στο πώς μπορείτε να γίνετε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που μπορεί να είναι, και θα κάνουν ακριβώς το πρόστιμο.