Νυχτερινεσ Στυσεισ

Θέλετε Να Μάθετε Περισσότερα Για Καφέ; Ξεκινήστε Με Αυτές τις Ιδέες

Νομίζετε ότι ξέρετε όλα υπάρχει να ξέρει για καφέ; Λοιπόν, ξανασκεφτείτε το. Αυτές οι συμβουλές θα ενισχύσει τις γνώσεις σας για καφέ, και να κάνει το επόμενο κύπελλο το πολύ καλύτερο από όλα.

Βάζουμε τον καφέ στο ψυγείο. Αφού έχετε εκτεθεί καβουρδισμένου καφέ φασόλια ή αλέθει σε καθαρό αέρα, η γεύση του μπορεί να επιδεινωθεί γρήγορα. Στην πραγματικότητα, ένα μεγάλο ποσό του γεύση χάνεται μέσα σε επτά με δέκα μέρες. Κρατώντας τον καφέ σας στο ψυγείο αφού έχετε ανοίξει το να διατηρεί φρέσκα για περισσότερο καιρό.

Αν θέλετε φανταχτερό καφέ διακοσμήσεις χωρίς ένα φανταχτερό καφέ τιμή, μπορείτε να δοκιμάστε να κάνετε τη δική σας. Υπάρχουν διάφοροι οδηγοί σε απευθείας σύνδεση που μπορεί να σας πάρει άρχισε. Με λίγη εξάσκηση, μπορείτε να κάνετε την τέχνη του καφέ όπως κάθε barista χρησιμοποιώντας το γάλα και τη λιωμένη σοκολάτα. Δεν θα σώσει μόνο χρήματα, δημιουργώντας όμορφα καφέ σχέδια, αλλά θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.

Έχουν υπάρξει πολλές μελέτες σχετικά με το αν ή όχι ο καφές είναι υγιή ή επιβλαβείς. Κάποιοι αναφέρουν ότι η καφεΐνη στον καφέ μπορεί να είναι επιβλαβής, εκτός αν καταναλώνεται με μέτρο. Άλλες μελέτες φαίνεται να δείχνουν ότι ο καφές μπορεί να λειτουργήσει ως αντιοξειδωτικό, και μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην πρόληψη ορισμένων ασθενειών, όπως ο καρκίνος.

Μην αφήνετε τον καφέ σας ανοίξει περισσότερο από όσο χρειάζεται. Ενώ ετοιμάζει τον καφέ σας, μην ανοίξετε το δοχείο ή την τσάντα έως ότου είστε έτοιμοι να τα μαζέψεις. Αμέσως μετά την εκσκαφή, κλείστε το δοχείο του καφέ. Αυτό θα κρατήσει τον καφέ σας φρέσκο για περισσότερο. Διατηρεί, επίσης, τη γεύση και το άρωμα από την εξάτμιση στον αέρα.

Να είστε προσεκτικοί με το νερό σου ετοιμάζω τον καφέ σου. Αν το νερό που θα χρησιμοποιήσουμε δεν έχει ευνοϊκή γεύση, ο καφές σας θα έχουν μια υπέροχη γεύση. Νερού με μεταλλικά στοιχεία σε αυτό είναι συνήθως μια καλή επιλογή για την παρασκευή του καφέ. Χρησιμοποιώντας το νερό είναι γεμάτο από ορυκτά θα μειώσει τις πιθανότητές σας της παρασκευής πικρό καφέ.

Θα πρέπει να ασκήσει; Θα πρέπει να πίνετε ένα φλιτζάνι δυνατό καφέ μία ώρα πριν πάτε για τρέξιμο ή να ασκηθούν στο γυμναστήριο. Η καφεΐνη θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να πίνετε άφθονο νερό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση σας συνεδρία.

Τα φρέσκα φασόλια δημιουργήσει το πιο νόστιμο ρόφημα του καφέ. Ελέγξτε την ημερομηνία λήξης και το ψήσιμο ημερομηνίες όταν αγοράζουν ολόκληρα φασόλια. Ειδικότητα καφέ, τα καταστήματα και τα καταστήματα είναι πιο πιθανό να προσφέρει πρόσφατα ψημένα φασόλια.

Αποφύγετε την αγορά φασόλια σε κονσέρβες ή σε κενό σφράγισε τις τσάντες. Καφέ φασόλια πρέπει να προστατεύονται από την valve-που σφραγίζεται με οι τσάντες για να παραμείνει φρέσκο. Εξάλλου, βαλβίδα-σφραγισμένες τσάντες επιτρέπουν το διοξείδιο του άνθρακα που προέρχεται από τα φασόλια να ξεφύγουν, το οποίο σημαίνει ότι τα φασόλια θα διατηρήσει όλη τη γεύση τους και να παραμείνουν φρέσκα για περισσότερο καιρό.

Επενδύστε σε καλής ποιότητας μύλο του καφέ. Ένας καλός μύλος αλέθει κόκκους καφέ, αποτελεσματικά και με συνέπεια για να εξασφαλίσει ακόμη και την εξόρυξη. Ο λόγος για την αποτελεσματικότητα του είναι να διασφαλίσει ότι δεν παράγεται θερμότητα κατά τη διάρκεια της λείανσης. Πάρα πολλή θερμότητα που παράγεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας λείανσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη γεύση του καφέ. .

Μπορείτε να κοπεί σιγά-σιγά κάτω από κατανάλωση καφεΐνης, αν θέλετε να το εξαλείψει από τη διατροφή σας. Υποκατάστατο ντεκαφεϊνέ φασόλια για μέρος της τακτικής φασόλια όταν ετοιμάζω ένα φλιτζάνι καφέ. Όταν χρησιμοποιείτε προ-αλεσμένου καφέ, απλά να χρησιμοποιήσετε ίση ποσότητα από κάθε είδος στην καφετιέρα.

Δεν είναι όλα τα καφέ, θα πρέπει να αποθηκεύονται στο ψυγείο, γιατί έτσι θα μπορούσε να οδηγήσει σε λιγότερο νόστιμο καφέ. Αντ ‘ αυτού, θα πρέπει να διαιρέσουμε το εβδομαδιαίο κρυψώνα με τα φασόλια σε ίσες ποσότητες και να τους κρατήσει σε ένα αεροστεγές δοχείο σε θερμοκρασία δωματίου. Το μέλλον εβδομάδα ποσά που μπορεί να αποθηκευτεί στο ψυγείο.

Αν δεν σας πειράζει να ξοδέψετε λίγα χρήματα παραπάνω, μπορείτε να ενταχθούν σε μια λέσχη του καφέ που θα παραδώσει τον καφέ σας σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα. Υπάρχουν πολλαπλές επιλογές από τα είδη του καφέ, μπορείτε να το παραγγείλετε είτε ολόκληρο το φασόλι ή την επιλογή σας από αλεσμένο καφέ. Ορισμένες από αυτές τις εταιρείες σας παρέχει επίσης με ένα δωρεάν καφέ.

Αν θέλετε να διατηρήσετε τον καφέ σας ζεστό στην κατσαρόλα, να ζεσταθεί η κατσαρόλα, εκ των προτέρων, βάζοντας ζεστό νερό σε αυτό. Μονωμένο καράφες λειτουργούν καλύτερα, καθώς δεν θα πρέπει να αφήνεις τον καφέ περνούν το χρόνο τους πάνω από ένα ζεστό πιάτο. Αυτό θα το κάψει. Prewarming ζεστό νερό είναι πολύ βολικό να χρησιμοποιήσετε για να ξεπλύνετε το νεροχύτη σας.

Ψάξτε για ένα καφέ που διαθέτει multitasking. Αυτή η μικρή συσκευή μπορεί να εκτελέσει πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένου του καφέ. Ψάξτε για ένα μοντέλο που θα σας καφέ που παρασκευάζεται για σας όταν ξυπνάτε το πρωί. Έτσι, σκοτώνεις περισσότερες από μία πέτρα. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να έχετε το πρώτο κύπελλο, πριν να είστε πλήρως ξύπνιοι.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μάλλον δεν έχουν όλα την αληθινή γνώση για τον καφέ πριν από την ανάγνωση αυτή τη συμβουλή. Ωστόσο, ξέρεις πολλά περισσότερα τώρα. Αυτές οι συμβουλές μπορεί ακόμα και να πάρει την προσοχή των άλλων ανθρώπων.