Νοσοσ Περονι Φωτογραφιεσ

Τι Πρέπει να Ξέρετε Για Επιτραπέζιους Υπολογιστές

Όταν πρόκειται για επιτραπέζιους υπολογιστές, οι άνθρωποι συχνά έχουν πολλές ερωτήσεις. Υπάρχουν ένα σωρό τεχνολογικές καινοτομίες τα τελευταία χρόνια σχετικά με το υλικό και το λογισμικό, ώστε αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, για να πάρει τη σωστή στον υπολογιστή σας. Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε κάποια μεγάλη συμβουλές για desktop υπολογιστές.

Δοκιμάστε την οικοδόμηση δικό σας υπολογιστή. Αντί να αγοράσετε ένα υπολογιστή έτοιμη, φτιαγμένη από μια μεγάλη εταιρεία, δοκιμάστε την οικοδόμηση δικό σας υπολογιστή. Αυτό ακούγεται περίπλοκο, αλλά μπορείτε να λάβετε βοήθεια σε απευθείας σύνδεση. Θα βρείτε αυτό το κτίριο το δικό σας υπολογιστή και σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα, και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κάτι σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Προσπαθήστε να αγοράσετε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μόνο με τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε. Μερικές φορές οι άνθρωποι αγοράζουν υπολογιστές που έχουν περισσότερες δυνατότητες από ό, τι χρειάζονται. Να είστε επιλεκτικοί σχετικά με το τι είναι στην επιφάνεια εργασίας σας, και θα εξοικονομήσετε χρήματα.

Το Parallels για Mac είναι μια καλή ιδέα για το desktop αγοραστές, οι οποίοι κινούνται από PC σε Mac. Αυτό το λογισμικό σας επιτρέπει να εκτελέσετε ένα PC OS σωστά στο Mac υπολογιστή σας. Αυτό θα σας αφήσει να τρέξει τον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ σας προγράμματα. Ένα PC λειτουργικό σύστημα, πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά.

Προκειμένου να γίνει η μεταφορά μεγάλων αρχείων βίντεο, θα χρειαστείτε ένα εγγράψιμο οπτικού δίσκου DVD. Μεγάλα αρχεία πολυμέσων που δεν μπορούν να φιλοξενούνται καλά σε δίσκους CD. Dvd προσφέρουν πολύ περισσότερο χώρο. Θα κοστίσει περισσότερο, αλλά θα αξίζει τον κόπο στο τέλος.

Αποφασίστε τι πρόκειται να χρησιμοποιείτε την επιφάνεια εργασίας για το πρώτο. Πολλοί άνθρωποι αγοράζουν έναν υπολογιστή που έχει αναβαθμιστεί για τις δυνατότητες, που δεν θέλουν να χρησιμοποιούν. Τα προσωπικά σας συμφέροντα και τις προγραμματισμένες χρήσεις για τον υπολογιστή θα πρέπει να σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι specs πρέπει να περιλαμβάνονται στη νέα σου μηχανή.

Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει, και έτοιμα επιτραπέζιους υπολογιστές είναι συνήθως φθηνότερα. Μπορείτε να πάρετε ένα αξιοπρεπές desktop για τόσο λίγα όπως $400 σε πολλά καταστήματα. Το αγοράσετε από έναν έγκριτο κατάστημα που βρίσκεται πίσω από την πώληση.

Εάν εξετάζετε το περιβάλλον, ενώ ψώνια για έναν υπολογιστή, μίνι PC μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Δεν απαιτούν μεγάλες ποσότητες ενέργειας, αλλά συνήθως πολλά επεξεργαστική ισχύ για να ολοκληρώσετε περισσότερες εργασίες. Αν πάτε σε απευθείας σύνδεση για να ελέγξετε το email, Facebook, να χτίσουν τα έγγραφα και, στη συνέχεια, ένα μηχάνημα σαν αυτό θα πρέπει να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Αν και μπορεί να εκφοβίζονται από την προοπτική, αυτό με κάνει να πληρώσει για να βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει στην πραγματικότητα ο εξοπλισμός για τα οποία θα διαπραγματευτεί. Δεν είναι ασυνήθιστο για αδίστακτοι πωλητές να ξεπεραστούν τα στατιστικά στοιχεία σε έναν υπολογιστή με επεξεργαστή ή της μνήμης. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να εκτελέσει μια πραγματική επιθεώρηση τον εαυτό σας.

Αν και επιφάνεια εργασίας σας υπολογιστή ανάγκες που μπορεί αρχικά να είναι αρκετά μικρό, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου το γεγονός ότι τελικά μπορεί να θέλετε να αναβαθμίσετε ορισμένα στοιχεία. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό ότι μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι τα πάντα σχετικά με το νέο μηχάνημα που θα μπορούσε να με φανταστώ να αναβαθμίσετε κάτω από το δρόμο στην πραγματικότητα μπορεί να ρυθμιστεί σε μια ανοδική κατεύθυνση.

Μάθετε τι είδους υποστήριξη που μπορείτε να πάρετε με την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή που θέλετε να αγοράσετε. Θα πρέπει να γνωρίζετε σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με την αγορά σας. Μάθετε τι ώρες και ποιες μέρες θα είναι κλειστά. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν εάν είναι διαθέσιμη μέσω τηλεφώνου, e-mail, chat, κ. λπ.

Να πάει να αγοράσει ένα desktop με έναν προϋπολογισμό στο μυαλό. Όπως με κάθε μεγάλη αγορά, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να είναι επινικελωμένα και dimed πολύ πάνω από τα χρήματά σας επίπεδο άνεσης. Έτσι, θα πρέπει να έχετε ένα καθορισμένο όριο που δεν θα πάει πάνω. Εάν ένας υπολογιστής είναι πιθανό να πάρει πάνω από αυτό το ποσό, με τα πόδια. Υπάρχουν πολλές επιλογές έξω εκεί που θα ταιριάζει με την τιμή.

Πριν πάτε για ψώνια για έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, πάρτε το χρόνο να πραγματικά να αξιολογεί τις πραγματικές ανάγκες. Αν το μόνο που σκοπεύετε να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λίγο σερφάρισμα στο Internet και πληκτρολογήστε έγγραφα, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αγοράσει μια δαπανηρή μηχανή με όλα τα κουδούνια και σφυρίχτρες. Δεν πρέπει να μιλήσει σε αγορά περισσότερων υπολογιστών από ό, τι πραγματικά χρειάζεστε.

Μόλις αγοράσετε τα εξαρτήματα που χρειάζεστε. Μην αφήνετε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης πωλούν πολλές περιττές χρεώσεις. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξετάσει αυτό που έρχεται με τον υπολογιστή σας και κατά πόσον ή δεν χρεώνουν επιπλέον για τίποτα. Μπορεί να είναι φθηνότερο να αγοράσουν το ελάχιστο από το κατάστημα λιανικής πώλησης και να αγοράσετε τα εξαρτήματα υπολογιστών αλλού.

Αν δεν έχετε πολλά χρήματα για να επενδύσει σε ένα νέο υπολογιστή γραφείου, θα πρέπει να σκεφτούμε σχετικά με την αγορά που έχει ανακαινιστεί. Πολλές φορές αυτοί οι υπολογιστές έχουν όλα τα πράγματα που θα πάρετε σε ένα νέο υπολογιστή. Η μόνη διαφορά είναι ότι μπορεί να είναι μια παλαιότερη έκδοση.

Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας μπορεί να αναβαθμιστεί εύκολα. Η τεχνολογία είναι πάντα βελτίωση. Δεν θέλω να μείνω στην τεχνολογική σκόνη, αλλά και να αγοράσετε ένα νέο υπολογιστή κάθε χρόνο, δεν είναι ιδανικό. Να πάρει έναν υπολογιστή που μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί είναι μια έξυπνη επιλογή. Οποιοδήποτε υπολογιστή μπορεί να αναβαθμιστεί, αλλά μερικά είναι πολύ ευκολότερη και φθηνότερη για να αναβαθμίσετε από τους άλλους.

Μάθετε πόσο καλή υποστήριξη πελατών είναι για τον κατασκευαστή του υπολογιστή από τον οποίο αγοράζουν επιφάνεια εργασίας σας. Πηγαίνετε σε απευθείας σύνδεση για την έρευνα και άλλα η εμπειρία του χρήστη με την υποστήριξη εκπροσώπων. Μάθετε τις ώρες λειτουργίας, τις ημέρες λειτουργίας τους και κατά πόσον ή όχι θα κλείσει εντελώς σε συγκεκριμένες ημέρες. Εάν ο υπολογιστής σας γραμμή υποστήριξης του κατασκευαστή είναι κλειστό, ενώ έχετε προβλήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπολογιστή Ελπίδα για βοήθεια.

Θα ήθελα να μάθω περισσότερα για επιτραπέζιους υπολογιστές, και αυτό το άρθρο σας βοήθησε με βάση τις γνώσεις σας. Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε αυτή τη γνώση για να βοηθήσει να σας καθοδηγήσει για να κάνει την καλύτερη απόφαση αγοράς. Με τόσα πολλά να επιλέξουν από, αυτό μπορεί να φανεί συντριπτική, αλλά οι συμβουλές που έχω διαβάσει πρέπει να σας βοηθήσει.