Νεοτερεσ Ειδησεισ

Συμβουλές Για το Πώς Να Πάρει Την Καλύτερη Ασφάλιση Ιδιοκτήτη Σπιτιού

Όλοι που κατέχει ένα σπίτι πρέπει να τις ασφαλίσετε. Δεν είναι κάθε ιδιοκτήτης ξέρει πώς να πάρει τις καλύτερες πολιτικές και τις καλύτερες ευκαιρίες. Ασφάλιση του σπιτιού είναι τόσο ευρύ πεδίο και το κόστος είναι τόσο υψηλό, λίγο η μάθηση μπορεί να έχουν πολύ μεγάλη επίδραση. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να τεντώσει την ασφαλιστική σας δολάριο περαιτέρω.

Χαμηλότερη ετήσια σπίτι ασφαλίστρων από την αύξηση εκπίπτουν σας. Η μεγαλύτερη είναι η έκπτωση, η λιγότερο πληρώνεις. Παρόλο που θα πρέπει να κολλήσει με βάση το νομοσχέδιο για τα μικρότερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε, αξίζει τον κόπο σε μακροπρόθεσμη βάση. Οι ασφαλιστικές εταιρείες τείνουν να αυξήσουν ένας ιδιοκτήτης σπιτιού premium μετά από κάθε ισχυρισμός που κάνουν, δεν έχει σημασία πόσο μικρή.

Θα πρέπει πάντα να επανεξετάσει σπιτιού ασφαλιστήριο συμβόλαιο κάθε χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να εξακολουθούν να έχουν το δικαίωμα της πολιτικής για το σπίτι σας. Συγκρίνετε τα ασφάλιστρα σας με αποσπάσματα από άλλα ασφαλιστήρια συμβόλαια. Να είστε βέβαιος να λάβει υπόψη τυχόν αλλαγές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα ασφάλιστρά σας, τόσο για την ιδιοκτησία σας και στη γειτονιά.

Όταν έχεις να κάνεις με ασφάλεια ιδιοκτητών σπιτιού να έχετε κατά νου ότι μερικές ασφαλιστικές εταιρείες θα μειώσει το ασφάλιστρό σας, αν μπορείτε να πάρετε την υποθήκη πληρώνεται μακριά. Θα νομίζουν ότι από τη στιγμή που το δικό του σπίτι οριστικές είστε πιο πιθανό να πάρετε την καλύτερη φροντίδα και την υπερηφάνεια στο σπίτι σας.

Συναγερμούς καπνού μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε σας ιδιοκτήτες ακινήτων ασφάλιστρα. Με το εγκαταστήσει συναγερμούς καπνού, μπορείτε να αποθηκεύσετε περίπου το 10% ή περισσότερο από την ετήσια ιδιοκτήτες ακινήτων ασφάλιστρα. Είναι πιθανό ότι αν μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες ανιχνευτές καπνού, ο ασφαλιστής σας θα περαιτέρω έκπτωση της πολιτικής σας. Μην ξεχάσετε να πείτε σε σας πράκτορα για το συναγερμό καπνού.

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με αξιόπιστους εργολάβους για να μάθετε πόσο φτιάξεις το σπίτι σου, θα σου κοστίσει πριν από την υποβολή αίτησης με την ασφαλιστική σας. Διασφαλίσει ότι κάθε κομμάτι της τεκμηρίωσης έχει ολοκληρωθεί, ώστε να μπορείτε να αποφύγετε επιπλέον απώλειες. Κρατήστε τα έσοδα από όλα τα χρήματα που δαπανώνται για οποιαδήποτε προσωρινή διαμονή, δεδομένου ότι αυτά μπορεί να είναι εντελώς επιστρεπτέων κάτω από την κάλυψη.

Ασφάλιση ιδιοκτήτη σπιτιού μπορεί να βοηθήσει να προστατεύσει το σπίτι σας από μια ποικιλία θεμάτων. Εάν δεν υπάρχει ζημιά που γίνεται στο σπίτι σας, αυτό μπορεί να καλυφθεί και καταβληθεί για τη χρήση του ασφαλιστηρίου σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη ζημία και να χάσει την περιουσία από κλοπή ή ακόμα και κάποιο συγκεκριμένο καταστροφές. Κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού θα πρέπει να έχουν μια πολιτική.

Ένα σύστημα συναγερμού είναι ένας φανταστικός τρόπος για να μειώσει τα ασφάλιστρα για την ασφάλιση του σπιτιού. Αυτά τα συστήματα είναι ανέξοδη, να προστατεύσει το σπίτι σας, και να σας εξοικονομήσει χρήματα για τα ασφάλιστρα.

Αναθεώρηση σπιτιού ασφαλιστήριο συμβόλαιο κάθε χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι εξακολουθεί να αντικατοπτρίζει με ακρίβεια την κατάστασή σας. Παρακολουθήστε προσθήκες ή αλλαγές στο σπίτι σας που μπορεί να καλέσει για τις εκπτώσεις ή παροχές μειώσεις. Μην αμελήσετε γειτονιά σας, είτε. Η εγκατάσταση των νέων υπηρεσιών σε κοντινή απόσταση (π. χ. ένα νέο πυροσβεστικό κρουνό κοντά στο σπίτι σας), μπορεί να είναι, επίσης, για μείωση των ασφαλιστικών πληρωμών.

Μείνετε σε εγρήγορση πάνω από το κόστος του σπιτιού σας ασφάλιστρα, κάνοντας μια ετήσια ελέγχου της πολιτικής σας δηλώσεις, και ζητήστε προσφορές από άλλες εταιρείες για να εξασφαλιστεί πληρώνετε τις χαμηλότερες τιμές. Η ασφαλιστική σας δεν είναι πάντα αυτόματα αντικατοπτρίζει τις αλλαγές που μπορεί να μειώσει τις τιμές σας, έτσι θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τυχόν εκπτώσεις για την προσθήκη συναγερμοί, συστήματα καταιονισμού ή να αφαιρέσετε μια πισίνα εφαρμόζονται. Μένοντας σε εγρήγορση είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα!

Βελτίωση της αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας σας. Θα δείτε χαμηλότερα ασφάλιστρα στις η ασφάλεια του σπιτιού σας, αν αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας σας είναι καλή. Έχοντας ένα χαμηλό πιστωτικό φιλοξενούμενων σας κάνει ένα δυνητικό κίνδυνο στα μάτια του η ασφάλεια του σπιτιού σας πάροχο. Κατά συνέπεια, το κόστος θα είναι περισσότερα λεφτά για τη χαμηλή βαθμολογία σας.

Βεβαιωθείτε ότι κάθε εξωτερική πόρτα για το σπίτι σας έχει νεκρό μπουλόνι κλειδαριών. Ανάλογα με το φορέα ασφάλισης, αυτό μπορεί να μειώσει το σπίτι του ιδιοκτήτη ασφαλίστρων ελαφρώς. Μπορούν επίσης να κάνουν μια μεγάλη αποτρεπτική εναντίον ήταν κλέφτες ή άλλους εισβολείς. Είναι ανέξοδο να εγκαταστήσετε και ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσει το σπίτι σας ασφαλές.

Απογραφή τα προσωπικά του αντικείμενα στο σπίτι σας σε χαρτί και σε ταινία. Έχοντας φωτογραφίες και βιντεοκασέτες στο χέρι θα σας βοηθήσει αν ποτέ χρειαστεί να υποβάλετε αίτηση. Αν χρειαστεί να κάνετε μια αξίωση, τον ασφαλιστικό σας φορέα θα ζητήσει τεκμηρίωση. Η απογραφή θα βοηθήσει να γίνει η διαδικασία πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική. Βεβαιωθείτε ότι τα έγγραφα είναι αποθηκευμένα σε ασφαλές μέρος, όπως ένα χρηματοκιβώτιο ή αλεξίπυρο κιβώτιο.

Ελπίζουμε ότι αυτές ασφάλιση του σπιτιού συμβουλές έχουν κάποιο όφελος. Η ασφάλιση είναι για να σας βοηθήσουν σε περίπτωση καταστροφής; θέλετε να πάρετε την καλύτερη, πιο αποδοτική κάλυψη. Αν ποτέ χρειαστεί να κάνετε μια αξίωση, θα εκτιμήσετε κάθε κομμάτι του χρόνου και της προσπάθειας που θα πάρει για να βρείτε την καλύτερη προσφορά για την ασφάλιση του σπιτιού.