Μικρο Πεο

Εξαιρετικές Πληροφορίες Για το Κτήριο Μυών Του Άρθρου Παρακάτω,

Την οικοδόμηση των μυών είναι ένα απλό και αποτελεσματικό τρόπο για να αλλάξει τη ζωή σας. Βελτιώνει την υγεία σας, κρατά βάρους σε κανονικά επίπεδα, μπορείτε να ολοκληρώσετε τις εργασίες χωρίς βοήθεια και να σας κάνει να δούμε μεγάλη, πάρα πολύ. Οι πληροφορίες που παρέχονται παρακάτω θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε όλα αυτά και άλλα οφέλη σε σύντομο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να κρατήσει την ανάγνωση.

Ρυθμίστε την οικοδόμηση των μυών στόχους για τον εαυτό σας και να αξιολογήσει την πρόοδό σας. Μπορεί να είναι αποθαρρυντική για να δείτε μεγάλη μυϊκή δεσμεύεται όργανα στο γυμναστήριο, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εν λόγω φορείς δεν συνέβη εν μία νυκτί. Θέσει συγκεκριμένους στόχους που μπορεί να φτάσει, και να παρακολουθούν την πρόοδό σας. Αν δεν βλέπετε τα αποτελέσματα που θέλετε, μπορεί να χρειαστεί να ρυθμίσετε τις προπονήσεις σας για να πάρετε πίσω στο σωστό δρόμο.

Προκειμένου να με επιτυχία να κερδίσει το μυ, είναι σημαντικό να έχουμε μια στρατηγική και ένα σχέδιο για να εκτελέσει την εν λόγω στρατηγική. Υπάρχουν διάφοροι πόροι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσδιορίσετε ποιες ασκήσεις ενδυνάμωσης, το σχέδιο θα περιλαμβάνει. Θα πρέπει επίσης να ορίσετε ένα χρονοδιάγραμμα που είναι εύκολο να ακολουθήσει, και δεν θα σας συναρπάσει. Πηγαίνετε πάνω από το σχέδιό σας με έναν επαγγελματία εκπαιδευτή για να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να εκπληρώσει τους στόχους σας.

Καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες κάθε μέρα. Εάν προσπαθείτε να κερδίσει το βάρος μυών, θα πρέπει να τρώτε περισσότερο. Βεβαιωθείτε ότι αυτές οι θερμίδες να προέρχονται από υγιεινά τρόφιμα, μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να γεμίζει μόνο στα σκουπίδια, δεν θα σε βοηθήσει σε όλα.

Για να χτίσετε το μυ, είναι σημαντικό να τηρεί λεπτομερή αρχεία της προόδου σας, και το πώς έχεις εκεί. Λαμβάνοντας το χρόνο για να γράψω μερικές σημειώσεις για τις ασκήσεις και τις επαναλήψεις που εκτελούνται σε κάθε συνεδρία προπόνηση, θα είστε σε θέση να με συνέπεια να βασιστούμε σε ό, τι έχετε ήδη κάνει, και να συνεχίσει να δυναμώνει και να χτίσει περισσότερο μυ.

Παρά το γεγονός ότι μια αυξημένη πρόσληψη πρωτεΐνης μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση των μυών, πάρα πολλοί άνθρωποι τζακ την κατανάλωση μέχρι τον ουρανό τη στιγμή που αρχίζουν τους μυς-οικοδόμησης ρουτίνα. Με τον τρόπο αυτό, πάρα πολλές θερμίδες που καταναλώνονται και, αν ένα άτομο είναι μόνο άσκηση για ένα μικρό ποσό, το λίπος μπορεί να αυξήσει. Δοκιμάστε να αυξήσετε την πρωτεΐνη αργά, μερικές εκατοντάδες θερμίδες κάθε λίγες ημέρες, και το σώμα σας θα έχει την ευκαιρία να μετατρέψει σε ανάπτυξη των μυών.

Οι καταλήψεις είναι ίσως η πιο σημαντική άσκηση για την οικοδόμηση της μυϊκής μάζας. Πέρα από το κτήριο μυών των ποδιών, καταλήψεις είναι μια εξαιρετική ολόκληρο το σώμα προπόνηση. Εργάζονται έξω από τα χέρια, το στήθος, τους κοιλιακούς μυς και ακόμη και το πίσω. Χρησιμοποιώντας τη σωστή τεχνική είναι απαραίτητη με καταλήψεις. Για τη σωστή squat, τα ισχία πρέπει να έρθει κάτω από τα γόνατα και το σώμα πρέπει να παραμείνει ισορροπημένη.

Βεβαιωθείτε ότι τρώτε αρκετές θερμίδες σε μια μέρα. Υπάρχουν πολλά online εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε πόσες θερμίδες χρειάζεστε τι θέλετε να κερδίσετε. Χρησιμοποιήστε μία από αυτές τις αριθμομηχανές, και να προσαρμόσετε τη διατροφή σας να περιλαμβάνει επαρκείς ποσότητες πρωτεϊνών, υδατάνθρακες και άλλα θρεπτικά συστατικά για να χύμα επάνω τους μυς σας.

Καλό ύπνο θα λειτουργήσει καλά με μυών σας σας-κτίριο προσπάθειες. Από την οικοδόμηση των μυών και την ανάκτηση από χέρι σε χέρι, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το σώμα σας είναι να πάρει όλα τα υπόλοιπα που χρειάζεται. Δεν πάρει αρκετό ύπνο ή ανάπαυση μπορεί να παρεμβαίνουν με την οικοδόμηση των μυών αποτελέσματα και μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε τραυματισμούς.

Το μέτρο του σωματικού λίπους, όχι το σωματικό βάρος. Μην αποθαρρύνεστε εάν προσπαθείτε να χτίσετε το μυ και δεν μπορείτε να δείτε μια αλλαγή στο βάρος σας. Μπορείτε να χάσετε το λίπος, ενώ μπορείτε να κερδίσει το μυ, με αποτέλεσμα ένα βάρος που δεν αλλάζει. Καλύτερος δείκτης είναι η μέτρηση του σωματικού λίπους. Αν το βάρος σας είναι σταθερή (ή και αύξηση), ενώ τα επίπεδα λίπους πέφτουν – είστε απόκτηση των μυών.

Χρησιμοποιήστε το rest-pause μέθοδος σε προπονήσεις σας. Αυτή η μέθοδος υποστηρίζει ότι οι μύες σας, συνήθως το κέρδος έως 90% της αντοχής του, πίσω στο θέμα 10 έως 20 δευτερόλεπτα. Για να το κάνουμε αποτελεσματικά, να πάρει ένα βαρύ βάρος που μπορεί να προκαλέσει σε σας για να πάει σε αποτυχία σε μια συγκεκριμένη φήμη, όπως οκτώ έως δέκα επαναλήψεις, και στη συνέχεια να σταματήσει μετά από σύντομη μερικές επαναλήψεις. Υπόλοιπο για περίπου 10 έως 20 δευτερόλεπτα, και στη συνέχεια να επαναλάβουν τις επαναλήψεις.

Ό, τι έχετε μάθει εδώ είναι τα πρώτα βήματα για να κάνει τη ζωή σας καλύτερη. Θα σας δώσει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να χτίσετε το σώμα σας σε μια υγιή και αποτελεσματικό τρόπο, που σας επιτρέπει οφέλη που δεν γνώρισε ποτέ πριν. Πάρτε το χρόνο για να δουλέψουμε σκληρά και να χτίσετε το μυ, και η ανταμοιβή θα έρθει σε πλήρη!