Μικρα Πουλια

Επαγγελματικές Συμβουλές Για να Πάρει Τα μέγιστα Από το Βελονισμό

Ο βελονισμός είναι να γίνει γρήγορα μια δημοφιλής μορφή θεραπείας για εκείνους που θέλουν φυσική ανακούφιση από τους πόνους και τους πόνους. Υπάρχουν όλο και περισσότερα acupuncturists την είσοδο του στο γήπεδο σε ετήσια βάση. Αν σκέφτεστε να λαμβάνουν το βελονισμό θεραπεία, τότε θα πρέπει να μάθετε όλων μπορείτε για αυτό. Συνεχίστε να διαβάζετε, γιατί αυτό το άρθρο θα σας δώσει ότι πληροφορίες.

Κάνετε την έρευνά σας! Πριν από την επιλογή ένα accurpuncturist, να πάρει όσες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτόν ή αυτήν, όπως μπορείτε. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχουν αντιμετωπιστεί το παρελθόν τους πελάτες με επαγγελματικό τρόπο. Επίσης, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα κατάλληλα διαπιστευτήρια, πριν να κάνετε ένα ραντεβού.

Μην υπερφαγία πριν από το ραντεβού σας με ένα βελονιστή. Θα πρέπει επίσης να αποφύγει να πάει σε ραντεβού χωρίς φαγητό στο στομάχι σας. Είναι πολύ πεινασμένος θα μπορούσε να σας προκαλέσει να αισθάνονται ζάλη ή ακόμη και ναυτία. Ένα ελαφρύ γεύμα ή σνακ είναι όλα όσα χρειάζεστε για να έχετε μια ευχάριστη εμπειρία.

Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται για το βελονισμό δεν βλάπτει. Μπορείτε να σκεφτείτε ότι πρόκειται να βιώσουν τον πόνο, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Αυτές οι βελόνες είναι τίποτα σαν βελόνες που χρησιμοποιούνται για εγχύσεις ή αιμοληψίες. Είναι τόσο μικρό, θα αισθάνεσαι ελάχιστα που εισάγεται στο δέρμα σας.

Πριν από την κράτηση ραντεβού σας για να δείτε μια βελονιστής, πρέπει να συνειδητοποιήσει και να αποδεχθεί το γεγονός ότι θα υπάρχουν βελόνες που χρησιμοποιούνται. Πολλές πρώτη φορά ασθενείς πανικό όταν βλέπω τις βελόνες στο πρώτο. Αν μπορείς να δεχτείς το γεγονός αυτό πριν πάτε στο ραντεβού σας, θα είναι καλύτερα να είστε σε θέση να χαλαρώσετε και η θεραπεία θα είναι πιο επιτυχής.

Βεβαιωθείτε ότι δεν μπορείτε να δείτε το βελονιστής με άδειο στομάχι. Θα θέλετε να φάτε ένα πλήρες γεύμα για 2 ώρες πριν τη συνεδρία σας. Αν πας σε μια περίοδο, πεινασμένοι, μπορείτε να καταλήξετε αίσθημα ζάλης ή λιποθυμία. Θέλετε συνεδρίες σας για να σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα, όχι χειρότερα.

Στα περισσότερα μέρη γύρω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, μια άδεια που απαιτείται για την πρακτική του βελονισμού. Πριν πάτε σε ένα νέο γραφείο, να ζητήσει να δει το acupuncturists διαπιστευτήρια. Είναι σημαντικό να ζητήσει από το πόσο έμπειρος είναι και πού πήγαν σχολείο. Κανένα μέρος που δεν μπορούν να παρέχουν αυτές τις πληροφορίες θα πρέπει να επισκεφθεί το με προσοχή.

Δεν χρειάζεται θεραπεία χωρίς να ξοδέψετε λίγο χρόνο μιλώντας με το βελονιστής. Μιλήστε με το βελονιστή και έντονα περιγράφουν το είδος του πόνου που αντιμετωπίζετε. Να μιλήσουμε για το τι συμβαίνει στο σώμα σας. Εξηγήστε τους τρόπους με τους οποίους ο πόνος περιορίζει τις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής. Τα περισσότερα μπορείτε να τους πω τα καλύτερα.

Μην κοιτάς σας συνεδρία βελονισμού ως μια στιγμή για να πάρει ένα βιβλίο. Ναι, είσαι ξαπλωμένος ήσυχα για έως και μία ώρα, αλλά είναι η εργασία σας για να χαλαρώσετε-ακόμη και να διαλογίζεται, αν θέλετε να … κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Ο γιατρός σας χρειάζεται τη βοήθειά σας σε αυτό το θέμα. Η πιο χαλαρή είσαι, τόσο καλύτερη είναι η συνεδρία θα είναι.

Χρησιμοποιήστε ένα μικρό απεικόνισης για να βοηθήσει την επεξεργασία βελονισμού. Απεικονίσει τον πόνο ή τραυματισμό διαφυγή καθώς η βελόνα είναι σε θέση, και να επικεντρωθεί στην αίσθηση μούδιασμα γύρω από το σημείο εισαγωγής για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να αποφύγετε την ταλαιπωρία. Οπτικοποίηση είναι ένα πολύ ισχυρό πράγμα, και μπορεί να κάνει τις θεραπείες σας πιο αποτελεσματική και μακράς διαρκείας.

Δεν πάω να σου βελονισμού ραντεβού πεινασμένος ή πλήρης. Φροντίστε να έχετε ένα υγιεινό σνακ μια ώρα πριν το ραντεβού σας. Μην πας με άδειο στομάχι ή μετά από ένα μεγάλο γεύμα. Το να είσαι σε πλήρη ή πεινασμένος τρόπο που καθιστά πολύ πιο δύσκολο να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια του βελονισμού ραντεβού.

Ο βελονισμός μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε περισσότερη ενέργεια. Εάν έχετε ένα σκληρό χρόνο να περάσει τις καθημερινές εργασίες σας, και συχνά αισθάνονται στραγγισμένο, βρείτε ένα βελονιστή. Θα πρέπει να τους εξηγήσει τα προβλήματα σας και θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει, χάρη σε μια θεραπεία που σχεδιάστηκε για να ενισχύσει το επίπεδο της ενέργειας σας.

Αν παρατηρήσετε μικρές, κόκκινες κηλίδες στο δέρμα μετά από μια επεξεργασία βελονισμού, αυτό δεν είναι αιτία για ανησυχία. Πολλές φορές, οι βελόνες θα αφήσει πίσω του ένα μικρό σημάδι. Το σήμα είναι ακίνδυνο και συνήθως εξαφανίζονται με την πάροδο του χρόνου. Αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, μπορείτε να βάλετε λίγο λάδι ή κρέμα για το δέρμα σας για να προσφέρουν ανακούφιση.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε όλες τις πτυχές του βελονισμού. Έχοντας μια καλά στρογγυλεμένη κατανόηση του βελονισμού, μπορείτε να κάνετε την καλύτερη απόφαση για την ανακούφιση του πόνου σας. Να έχετε κατά νου τις εξαιρετικές συμβουλές που παρέχονται εδώ ότι ο βελονισμός μπορεί να γίνει ένα μέρος της υγείας σας ρουτίνα.