Μεθόδοι Γιαμεγέθυνση Πέους

Ιδέες Για την Αγορά ασφαλειών Ζωής Που δεν θα Σας Αφήσει Σύντομη

Να πάρει το σωστό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής είναι ένα πολύ περίπλοκο μέρος της ζωής σου είναι οικονομικό σχεδιασμό, και ότι είναι αρκετά αγχωτική, αλλά και ως ιδέα. Ωστόσο, όταν πρόκειται για την κατανόηση των logistics που εμπλέκονται, μπορεί να χρειαστεί έναν οδηγό για να σας βοηθήσει να μέσω. Ξεκινήστε με ασφαλιστικές συμβουλές για την αγορά και να πάρετε μια νέα αντίληψη για την καλύτερη ψώνια.

Όταν ρυθμίζετε μια πολιτική ασφάλισης ζωής, να γνωρίζει ο κάτοχος της ευθύνης για τα ταμεία. Το “ενήλικο δικαιούχου” προσδιορισμός δεν έχει νομική υπόσταση. Απλά την ονομασία κάποιον ως τον “ενήλικο δικαιούχου” για λογαριασμό κάποιου άλλου σε μια πολιτική που δεν απαιτεί από τον δικαιούχο να περάσουν αυτά τα κεφάλαια στη φροντίδα του παραλήπτη.

Κατά την εξέταση της ασφάλισης ζωής, να είστε βέβαιος να υιοθετήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, καθώς αυτό θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις τιμές σας. Το κάπνισμα και να χάσουν βάρος. Να είστε βέβαιος να υπάρξει με αυτές τις πληροφορίες, καθώς και τυχόν άλλες υγιείς δραστηριότητες που μπορείτε να το όνομα. Το ποσοστό είναι συχνά ώρα συζητήσιμη.

Κατά την αγορά ασφαλειών ζωής, θα θέλετε να το βάρος η εταιρεία που θα επιλέξετε πολύ προσεκτικά. Δεδομένου ότι δεν είναι πιθανό ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες τους για πολλά χρόνια, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα είναι γύρω όταν είναι απαραίτητο. Μια ισχυρή, αξιόπιστη εταιρεία που έχει στην επιχείρηση για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι η ασφαλέστερη επιλογή.

Έχετε αποφασίσει ότι χρειάζεται μια πολιτική ασφάλισης ζωής, και κατάλαβα πόσο πολύ την ασφαλιστική σας ανάγκη, τώρα θα πρέπει να μάθετε σε τι είδους ασφάλιση ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Επί του παρόντος, υπάρχουν τέσσερις ποικιλίες της ασφάλισης ζωής διαθέσιμο μεταβλητή ζωή, καθολική ζωή, όλη η ζωή, και η καθολική ζωή.

Επιλέξτε μόνιμη ασφάλεια ζωής, αν θέλετε να οικοδομήσουμε την αξία σε μετρητά. Κτίριο αξία σε μετρητά σε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής σας βοηθά να έχετε επιπλέον χρήματα για το μέλλον. Ο ασφαλισμένος μπορεί να δανειστεί η αξία σε μετρητά με χαμηλό επιτόκιο. Μπορούν επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να πληρώσει τα ασφάλιστρα. Τα μετρητά μεγαλώνει αφορολόγητα, και κάποια οικονομική σχεδιαστές προτείνουμε σαν τρόπο να καλύψει τους φόρους περιουσίας, ως μέρος της ένα ολοκληρωμένο οικονομικό σχέδιο.

Αποφασίστε πώς θέλετε να αγοράσετε την πολιτική σας. Μπορείτε να το αγοράσετε μέσω του εργοδότη σας, ή ως ένα ανεξάρτητο πελάτη. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα financial planner ή έναν πράκτορα εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να.

Καταβάλλετε τα ασφάλιστρά σας αμέσως. Εάν ο κάτοχος της άδειας αδυνατεί να πληρώσει το μηνιαίο ασφάλιστρο για την ασφαλιστική τους θητεία, ή αν αποφασίσουν να σταματήσουν να κάνουν τις πληρωμές πριν από το σχέδιο της ζωής αποκτά κάποια αξία, θα χάσουν την πολιτική. Επίσης, θα αναγκαστεί να πάρει μια νέα πολιτική και τη νέα πολιτική θα μπορούσε να είναι πιο ακριβά. Αυτό μπορεί κυρίως να είναι αληθινή, αν έχουν ηλικίας ή πέσει σε κακή υγεία από την πολιτική πληρωμών σταματήσει.

Κάνουμε ό, τι μπορούμε για την καλύτερη πιστωτική σας. Η χαμηλότερη πιστωτική σας βαθμολογία, η υψηλότερη μηνιαία ασφάλιστρα σας θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο κάτοχος ασφαλιστηρίου με χαμηλή βαθμολογία θεωρείται ως ένα υψηλό κίνδυνο για την ασφαλιστική εταιρεία. Αυτό είναι που προκαλεί τους να χρεώνουν τα υψηλότερα ασφάλιστρα. Είναι έτσι ώστε να μπορεί να αντισταθμίσει τον κίνδυνο.

Όταν επιλέγετε την ασφάλιση ζωής, βεβαιωθείτε ότι πληρώνετε μόνο για ό, τι χρειάζεστε. Σκεφτείτε τι σας ασφάλιση ζωής θα πρέπει να καλύψει. Μπορεί να χρειαστεί να πληρώσει για την κηδεία, μια υποθήκη, ή κολλέγιο για τα παιδιά. Ή εάν έχετε ένα ξεχωριστό λογαριασμό για τα παιδιά σας για το κολέγιο, δεν θα θέλουν να πληρώσουν για αυτό.

Πάντα θα νιώθεις το άγχος είναι φυσικό κατά την αγορά ασφαλειών ζωής, απλά και μόνο επειδή είναι ένα πολύ σοβαρό μέρος του συνολικού οικονομικού σχεδιασμού όχι μόνο για τον εαυτό σου, αλλά και την οικογένεια σου. Αν θέλετε να εξασφαλίσετε ότι λαμβάνετε τη σωστή προσέγγιση για ψώνια για την ασφάλιση ζωής, χρησιμοποιήστε τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο.