Μεγεθυνση Πεουσ Ποσο Κοστιζει

Η διακοπή του Καπνίσματος Είναι πιο εύκολη Με Αυτή τη Συμβουλή

Το κάπνισμα δεν είναι μόνο ανθυγιεινό, αλλά θέτει σε κίνδυνο τους γύρω σας. Το κάπνισμα είναι γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο του πνεύμονα, καρδιακές προσβολές, και το εμφύσημα, μαζί με πολλά άλλα προβλήματα που αφορούν την υγεία. Το παθητικό κάπνισμα είναι επικίνδυνο, καθώς και. Επομένως, προκύπτει ότι η διακοπή του μπορεί να είναι σωτήρια απόφαση. Διαβάστε αυτό το άρθρο για συμβουλές σχετικά με το πώς να σταματήσει το κακό συνήθειο σήμερα.

Συμφωνία με την στέρησης της νικοτίνης. Μόλις κόψετε το κάπνισμα, στέρησης της νικοτίνης μπορεί να σας κάνει να ανησυχούν, απογοητευμένοι, ή κατάθλιψη. Είναι πολύ εύκολο να επανέλθει στην παλιά σου συνήθεια. Η νικοτίνη θεραπεία αντικατάστασης μπορεί πραγματικά να βοηθήσει να ανακουφίσει τα συμπτώματα αυτά. Είτε είναι με τη μορφή τσίχλας, ένα patch, ή παστίλια, χρησιμοποιώντας ένα από αυτά θα διπλασιάζει τις πιθανότητες επιτυχίας.

Μερικές φορές οι άνθρωποι νομίζουν ότι μπορούν να σταματήσουν το κάπνισμα με την αλλαγή σε ένα προϊόν όπως το μάσημα του καπνού. Αυτό δεν είναι μια καλή ιδέα, επειδή συνήθως το μάσημα του καπνού περιέχει περισσότερη νικοτίνη. Μπορεί να καταλήξετε να αντικαταστήσετε μόνο ένας εθισμός για τον άλλο. Αν θέλετε πραγματικά ένα προϊόν που μπορεί να σας βοηθήσει να κλείσετε, να το δοκιμάσετε τσίχλες νικοτίνης αντί. Μπορείτε σιγά-σιγά να μειώσουμε την τσίχλα. Δεν πωλούν συνήθως σταδιακά ασθενέστερη εκδόσεις από το μάσημα του καπνού.

Βεβαιωθείτε ότι δεν αισθάνεστε όπως αν θα πρέπει να παραιτηθεί από κάθε πτυχή της ζωής σου, διότι είσαι το κάπνισμα. Κάτι που κάνετε μπορείτε να το κάνετε ακόμα ως πρώην καπνιστής. Ποιος ξέρει, σας μπορεί ακόμη και να είναι σε θέση να κάνει το αγαπημένο σας πράγματα λίγο καλύτερα.

Χρησιμοποιώντας κάποιο είδος αντικατάστασης νικοτίνης είναι ένας καλός τρόπος για να σιγά-σιγά να απαλύνει τον εθισμό στο κάπνισμα, όταν προσπαθείτε να κλείσετε. Η νικοτίνη αντικαταστάσεις έρχονται σε πολλές μορφές, συμπεριλαμβανομένων παστίλιες, τσίχλες, και τα μπαλώματα που μπορεί να φορεθεί στο σώμα. Τα προϊόντα αυτά δώσετε στο σώμα σας μια μικρή δόση της νικοτίνης, η οποία διευκολύνει τους πόθους για τη χρήση προϊόντων καπνού.

Προσπαθήστε να πίνετε πολύ χυμό φρούτων, όπως μπορείτε να ξεκινήσετε την εγκατάλειψη. Ο χυμός φρούτων θα σας βοηθήσει καθαρίσει το σώμα σας από όλα τα νικοτίνης που είναι αποθηκευμένα στο σύστημά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει καλύτερα να αντισταθεί τους πόθους που είστε αναγκασμένοι να πάρετε, αν δεν το κάνετε αυτό το είδος του καθαρισμού.

Να σταματήσουν το κάπνισμα για το καλό, θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα με βαθμιαία τον απογαλακτισμό τον εαυτό σας από ό, τι θα κάνατε αν προσπάθησα να κόψω το κρύο τουρκία. Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι που προσπαθούν να σταματήσουν το κρύο τουρκία αποτύχει ως αποτέλεσμα στέρησης της νικοτίνης. Περικοπή πίσω σιγά-σιγά και σταθερά, και αν η επιθυμία είναι ακόμα πολύ ισχυρή, στη συνέχεια, επιδοτούν τις προσπάθειες σας με φαρμακευτική αγωγή ή άλλα εργαλεία.

Όταν αποφασίσετε να πάτε με την οικογένειά σας ή τους φίλους σας, προσπαθήστε να πάτε σε μέρη όπου δεν μπορείτε να καπνίσετε. Αυτό θα σας αποτρέψει από τη λήψη ριπές. Δοκίμασε να πας σε ένα εστιατόριο ή σε μια ταινία. Αυτό είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να καμπύλη σας καλεί, και είναι αρκετά εύκολο. Απλά να είναι άβολο να καπνίσουν.

Πολλοί άνθρωποι έχουν διαπιστώσει ότι η αλλαγή μάρκες μπορεί να βοηθήσει σχετικά με την παραίτησή σου ταξίδι. Εναλλαγή ένα εμπορικό σήμα για να γεύση σας αρέσει να μετατρέψει από τα τσιγάρα συνολικά. Αποφύγετε το κάπνισμα περισσότερο από ό, τι συνήθως ή εισπνοή τους με διαφορετικούς τρόπους. Αυτό μπορεί να είναι ένα μικρό βήμα προς τα παρατήσω.

Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας “μόνο μία ρουφηξιά”. Το μυαλό μπορεί μερικές φορές να παίξει παιχνίδια, ειδικά όταν προσπαθείς να δώσεις μια συνήθεια που έχετε είχε για χρόνια. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να ενδώσει στην ιδέα ότι ένα τσιγάρο δεν βλάπτει. Θα πονέσει, και αυτό μπορεί να σας κρατήσει από το να είναι σε θέση να εγκαταλείψει.

Ενώ ένα μέρος της ιδέας του καπνίσματος για να εξοικονομήσετε χρήματα, χαρίστε στον εαυτό σας μια ανταμοιβή τώρα και πάλι με τα λεφτά που δεν έχεις περάσει στα τσιγάρα. Αυτά φέρεται να δώσει το κάτι για να προσβλέπουμε σε, και να χρησιμεύσει ως μια υπενθύμιση για τα πράγματα που μπορεί να μην ήταν σε θέση να αγοράσει ως καπνιστής.

Το κάπνισμα δεν είναι μόνο ανθυγιεινό, αλλά είναι και επικίνδυνη. Υπάρχουν διάφοροι κίνδυνοι για την υγεία, όπως καρκίνο του πνεύμονα, καρδιακές προσβολές, και το εμφύσημα. Επιπλέον κινδύνους για την υγεία σας, το κάπνισμα, επίσης, θέτει σε κίνδυνο τους πάντες γύρω σας με τη μορφή του παθητικού καπνίσματος. Ας ελπίσουμε ότι, θα είστε καλύτερα σε θέση να σταματήσουν το κάπνισμα, ακολουθώντας τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο.