Μεγαλύτερο Πέος

Θέλω Επιφάνεια Εργασίας Του Υπολογιστή Δεξιότητες; Δοκιμάστε Αυτό!

Ένα desktop υπολογιστή ανοίγει ένα παράθυρο στον κόσμο. Παρέχει την ικανότητα για παιχνίδι, μπορείτε να εξερευνήσετε το διαδίκτυο, ή να αντιμετωπίσουμε την επεξεργασία κειμένου. Με κάθε μία από αυτές, παρέχει μια σύνδεση με τον κόσμο. Επιτραπέζιους υπολογιστές μπορεί να έχουν προβλήματα αν και μερικές φορές χρειάζεται και λίγη γνώση για να περιηγηθείτε μέσα από τα θέματα. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει.

Ένας καλός τρόπος για να αποφασίσετε ποια χαρακτηριστικά που θέλετε σε ένα νέο υπολογιστή είναι να δοκιμάσετε διαφορετικά μοντέλα πριν το αγοράσετε. Πολλά καταστήματα έχουν μια μεγάλη ποικιλία από μοντέλα που έχει συσταθεί και είναι μια σοφή ιδέα να περάσετε λίγο χρόνο προσπαθώντας να τους έξω. Μπορείτε να δείτε που το πληκτρολόγιο είναι η πιο άνετη και που το μέγεθος της οθόνης είναι σωστό για τις ανάγκες σας.

Μην παραβλέπουμε την ποιότητα των οργάνων ελέγχου υπολογιστών γραφείου, όταν εξετάζουν την αγορά σας. Τα specs του πραγματικού υπολογιστή μπορεί να είναι καταπληκτικό, αλλά αν η οθόνη είναι κακή, η συνολική εμπειρία θα είναι πάρα πολύ κακό. Να θυμάστε, είναι η οθόνη που θα έχετε τις πιο αλληλεπίδραση, έτσι ώστε να είναι πρόθυμοι να δαπανήσουν περισσότερα για να πάρετε αυτό που σας αρέσει.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου, αν θέλετε να αγοράσετε ένα gaming desktop. Θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι ο υπολογιστής δεν έχει αρκετή μνήμη και μια εξαιρετική κάρτα γραφικών. Θα πρέπει, επίσης, ειδικές ελεγκτές και πληκτρολόγια για να ενισχύσει την εμπειρία.

Κατά την αγορά ενός desktop, δεν σκέφτονται μόνο τις ανάγκες σας σήμερα, σκέψου το μέλλον σου ανάγκες. Θα πιθανό να έχει αυτή την επιφάνεια εργασίας για πολλά χρόνια, έτσι, εάν σκέφτεστε για να πάρει σε φωτογραφία ή βίντεο, θα θελήσετε να πάρετε έναν υπολογιστή που θα χειριστούν τις μελλοντικές εργασίες. Είναι περισσότερο μια επένδυση μπροστά, αλλά θα σας σώσει από την αγορά ένα άλλο υπολογιστή, πάρα πολύ σύντομα μετά από αυτή την αγορά.

Αν το κάνεις φωτογραφία ή βίντεο, θα θελήσετε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή με τουλάχιστον τέσσερις πυρήνες. Ονομάζεται τετράγωνο-πυρήνων, αυτό το desktop θα σας δώσει μια μεγάλη δυνατότητα multitasking. Ο υπολογιστής σας δεν θα τραυλίζουν όταν έχετε πολλά μεγάλα ανοιχτά προγράμματα. Αυτό θα σας εξοικονομήσει πολλή απογοήτευση κατά τη διάρκεια της εργασίας σας συνεδρίες.

Όταν ψώνια για έναν υπολογιστή, μην υποθέσετε ότι ένα νέο σύστημα που να είναι πραγματικά νέο. Πολλές από τις μεγαλύτερες προσφορές είναι ανακαινισμένο συστήματα, τα οποία είναι ανοιχτά αναγνωρίζεται. Ωστόσο, οι υπάλληλοι πωλήσεων θα λένε συχνά ότι αυτά ήταν απλά συστήματα που κάθεται σε ράφια επίδειξης ή να αγοραστεί και γρήγορα να επιστρέψει. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα συστήματα αυτά είναι τόσο παλιά όσο και μια δεκαετία και μόλις επέστρεψα από ένα επαγγελματικό συμβόλαιο.

Κόσμο των υπολογιστών έχει αλλάξει πολύ, και επιτραπέζιους υπολογιστές που είναι έτοιμα τώρα είναι φθηνότερα από πολλά φορητούς υπολογιστές. Μπορείτε να πάρετε ένα αξιοπρεπές desktop υπολογιστή για περίπου $400. Να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε τη μηχανή σας από έναν αξιόπιστο πωλητή που θα είναι διαθέσιμα για την υποστήριξη.

Αν είστε gamer που ψάχνουν για μια νέα επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή, ελέγξτε τις απαιτήσεις υπολογιστή για τα παιχνίδια που θέλετε να παίξετε. Έτσι, θα είστε βέβαιοι να έχουν το δικαίωμα υπολογιστή για παιχνίδια που πρόκειται να παίξει. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε με το gaming sites και forums για να δείτε ποια υπολογιστές στάση επάνω καλύτερο όσον αφορά τα παιχνίδια.

Μην αγοράσετε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή που είναι υπερβολικά φθηνό. Μπορείτε συχνά να πάρετε τα προϊόντα κατώτερης ποιότητας, όταν πληρώνετε μια χαμηλή τιμή. Διαμονή με καταξιωμένους κατασκευαστές, εμπόρους και online πωλητές. Εάν η τιμή φαίνεται σαν ένα όνειρο, είναι πιθανώς μια απάτη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με indie πωλητές. Οι υπολογιστές προσφέρουν μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετική από ό, τι είναι διαφήμιση, ή την επιφάνεια εργασίας χρειάζεται επισκευές.

Αν είστε αγοράζοντας χρησιμοποιούνται, φροντίστε να ελέγξετε τον υπολογιστή πρώτα. Συνδέστε τη συσκευή, ενεργοποιήστε το και δείτε αν μπορείτε να πάτε σε απευθείας σύνδεση. Ελέγξετε την ταχύτητα του υπολογιστή και βεβαιωθείτε ότι όλα δουλεύουν σωστά. Εκτός και αν έχετε την υπομονή και το χρόνο για να στείλετε τον υπολογιστή και περιμένετε για την επιστροφή, δεν αγοράζουν χρησιμοποιούνται σε απευθείας σύνδεση.

Ανακατασκευασμένοι υπολογιστές είναι μια μεγάλη επιλογή όταν ψάχνετε για μια φθηνή μηχανή. Ξέρεις ότι θα λειτουργήσει καλά, καθώς έχουν δοκιμαστεί αυστηρά πριν από να προσφέρεται για πώληση. Στην κορυφή του ότι, συχνά έρχονται με τις αναβαθμίσεις που τους κάνουν τόσο καλή όσο και νέα προϊόντα στην αγορά.

Αναβάθμιση του υπολογιστή σας, ενώ είστε στη διαδικασία της αγοράς. Συχνά, έχοντας αυτό το πωλητή να εγκαταστήσετε την αναβάθμιση σας είναι ευκολότερο και φθηνότερο από το να πληρώνεις ένα άλλο μέρος για να το κάνετε αργότερα.

Ορίστε ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε θέλετε να αγοράσετε έναν υπολογιστή, αντί να επιλέξει μια συγκεκριμένη ημέρα που σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε την αγορά. Αν μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας ένα παράθυρο με τρεις ή τέσσερις εβδομάδες, θα έχουν χρόνο για να κρατήσει ένα μάτι για το flash πωλήσεων, εκπτώσεις και ακόμη και το νέο ανανεωμένο καταχωρήσεις σε ιστοσελίδες για την μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.

Πρέπει οπωσδήποτε να πληρώνουν την προσοχή που επεξεργαστή περιλαμβάνεται στον υπολογιστή σας. Intel, για παράδειγμα, το παλιό επεξεργαστές, καθώς και το νέο Core i5 και Core i7 επεξεργαστές, τα οποία μπορεί να βρεθεί σε νέα επιτραπέζιους υπολογιστές. Να είστε βέβαιος να ψάξουν για τα τελευταία δύο επεξεργαστές ή τα ισοδύναμα τους έτσι ώστε να έχετε έναν υπολογιστή που θα λειτουργεί με επιτυχία για σας σε όλα τα επίπεδα.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανάγκη για φορητότητα, να εξετάσει εάν ένας επιτραπέζιος υπολογιστής είναι σωστό για σας. Οι υπολογιστές αυτοί δεν γίνεται να είναι φορητό. Ακόμη και να πάρει σε ένα άλλο δωμάτιο μπορεί να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Εάν θέλετε να μετακινήσετε με τον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, να επιλέξουν για το lap-top πέρα από την επιφάνεια εργασίας.

Θα θέλετε να δημιουργήσετε Cd ή Dvd; Όταν θέλετε ένα μόνιμο αντίγραφο ασφαλείας των αρχείων του υπολογιστή σας, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε Dvd είναι μια μεγάλη επιλογή. Αν δεν σε πειράζει να έχεις περισσότερα σφάλματα συστήματος backup, μπορείτε πάντα απλά να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο αντ ‘ αυτού. Αυτό θα καθορίσει εάν χρειάζεστε μια συσκευή εγγραφής DVD ή όχι.

Αν θέλετε να πάρετε συνδεδεμένοι με τον κόσμο, το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε είναι με να πάρει ένα desktop υπολογιστή. Αν και δεν είναι τόσο δύσκολο να μάθουν και master, όπως και οι προκάτοχοί τους, μπορούν να εξακολουθούν να προσφέρουν μια πρόκληση. Αυτό το άρθρο προσφέρει μερικές συμβουλές για εκείνους που προσπαθούν να μάθουν τον κόσμο των υπολογιστών.