Μεγέθυνση Πέους Με Αντλία

Που Ασχολούνται Με Την Κυτταρίτιδα; Το δουλέψω Με Αυτές τις Συμβουλές

Όταν θέλετε να φανείτε το καλύτερό σας, η κυτταρίτιδα μπορεί πραγματικά να σταθεί στο δρόμο. Τι μπορείτε να κάνετε για να το σταματήσει από το να εμφανιστείς; Τι μπορεί να γίνει για να απαλλαγούμε από ό, τι έχετε τώρα; Για τις απαντήσεις σε όλες σας cellulite ερωτήσεις, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο.

Το πόσιμο νερό μπορεί να βοηθήσει στην μάχη σας κυτταρίτιδας. Το νερό εμποδίζει την κυτταρίτιδα από τη διαμόρφωση. Θα πρέπει το νερό για να ενυδατώσει το δέρμα σας. Το νερό θα επίσης να ξεπλύνετε τις τοξίνες που μπορεί να προκαλέσουν κυτταρίτιδα. Θα πρέπει να καταναλώνουν άφθονο νερό κάθε μέρα.

Δοκιμάστε φορώντας “Tonewalker” σανδάλια για να πολεμήσουμε αυτή την κυτταρίτιδα. Αυτά τα σανδάλια είναι στην πραγματικότητα σχεδιασμένο για να βοηθήσει να κάνει τους μυς σας να εργαστούν πιο σκληρά, ενώ τα πόδια. Αυτό με τη σειρά του τις επιχειρήσεις τους μυς σας και να καταπολεμά αυτή την αντιαισθητική κυτταρίτιδα! Είναι μια καταπληκτική όφελος. Απλά σκεφτείτε κάθε βήμα που θα κάνεις θα σε βοηθήσει, την καταπολέμηση αυτών των περιοχών.

Η σωματική άσκηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα. Για αρχή, όταν προπόνηση, ή να κάνει οποιοδήποτε είδος της σωματικής δραστηριότητας, εφίδρωση έξω βλαβερές τοξίνες που μπορεί να προκαλούν την κυτταρίτιδα. Επίσης, ορισμένες ασκήσεις μπορεί να σφίξτε τις περιοχές όπου έχετε κυτταρίτιδα, μειώνοντας την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Η άσκηση και η απώλεια βάρους μπορεί να βοηθήσει να μειώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Επειδή η κυτταρίτιδα είναι υπερβολική λίπους που αποθηκεύονται κοντά στην επιφάνεια του δέρματός σας, που μειώνει το λίπος στο σώμα σας μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της κυτταρίτιδας. Καλή εξάλειψη της κυτταρίτιδας ασκήσεις περιλαμβάνουν το τρέξιμο ή το τρέξιμο, το κολύμπι, γιόγκα ή πιλάτες.

Οι ορμόνες είναι κλειδί για το σχηματισμό της κυτταρίτιδας, το οποίο σημαίνει ότι τα επίπεδα ελέγχεται. Η ινσουλίνη, οι ορμόνες των επινεφριδίων, της προλακτίνης και τις ορμόνες που παράγονται από το θυρεοειδή την παραγωγή της κυτταρίτιδας. Τα οιστρογόνα μπορεί να είναι ένας σημαντικός παράγοντας που εμπλέκονται, καθώς, αν και οι μελέτες είναι ακόμα να γίνει για να καθορίσει την πλήρη επίδραση. Μη φυσιολογικά επίπεδα σε οποιαδήποτε από αυτές τις ορμόνες θα μπορούσε να είναι μια αιτία της κυτταρίτιδας.

Προσπαθήστε να παραμείνετε δραστήριοι και να αποφύγουν ακανόνιστη να κάνει δίαιτα. Πολλοί άνθρωποι, όπως να χτυπήσει την διατροφή σκληρά, που σημαίνει ότι είναι πολύ επιθετική με το πρόγραμμα τους. Αυτές οι ξαφνικές και μεγάλες αλλαγές στο σώμα σας μπορεί να επηρεάσει την παραγωγή ορμονών, καθώς και σύγχυση σας σύστημα. Αποφύγετε δίαιτες που προτείνουν σημαντικές αλλαγές στη διατροφή και τη δραστηριότητα αμέσως, αν η κυτταρίτιδα είναι μια ανησυχία.

Χρησιμοποιείτε ενυδατική κρέμα καθημερινά. Ενώ η ενυδατική κρέμα δεν θα ξαφνικά να σας θεραπεύσει από το cellulite, αυτό που θα κάνει είναι παχουλό το δέρμα σας και το κάνει να φαίνεται πιο υγιεινό. Θα ενυδατώσει, και αυτό οδηγεί σε μείωση της κυτταρίτιδας να δει, όταν είστε έξω στο κοινό. Δοκιμάστε την ενυδατική δύο φορές την ημέρα, αμέσως μετά το ντους.

Αν θέλετε μια προσωρινή γρήγορη λύση για τη μείωση των σας cellulite, εφαρμόστε ένα καφεΐνη με βάση την κρέμα στο δέρμα σας. Η καφεΐνη παίρνει απαλλαγούμε από το νερό στους συνδετικούς ιστούς, μειώνοντας την λακκάκι εμφάνιση στο δέρμα. Πριν την εφαρμογή της κρέμας, φροντίστε να κάνετε απολέπιση με ένα scrub σώματος ή σφουγγάρι για να μεγιστοποιούν τα αποτελέσματα της κρέμας.

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα μαυρίσματος για να κρύψει ότι η κυτταρίτιδα. Αν ξεκινάτε για την μάχη της κυτταρίτιδας, αλλά εξακολουθούν να θέλουν έναν τρόπο για να κρύψει ό, τι είναι σήμερα, ένα self tanning cream μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα. Η κρέμα βοηθά στην τόνωση του δέρματος, η οποία, στην πραγματικότητα, βοηθά να κρύψει ότι η κυτταρίτιδα από την προβολή.

Ψάχνετε να αδυνατίσει το σώμα σας και να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα; Εξετάστε το παιχνίδι με ένα άθλημα. Το πιο δύσκολο έργο, το περισσότερο λίπος θα κάψετε, και αυτό είναι ακριβώς ό, τι της κυτταρίτιδας. Αν δεν έχετε καθόλου λίπος, δεν έχουν κυτταρίτιδα, οπότε πάμε να ενταχθούν σε μια ομάδα και να διασκεδάσουν!

Χρήση καφεΐνης γεμάτη απολέπιση σώματος στις περιοχές του σώματός σας που η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα. Αυτές οι λόχμες μπορεί να βοηθήσει να διαλύσει οποιαδήποτε εναπόθεση λίπους στην περιοχή που προκαλεί τα προβλήματα. Ψάξτε για μια exfoliator που έχει η καφεΐνη, το έλαιο αβοκάντο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί απλόχερα στην περιοχή.

Αν όλες οι άλλες λύσεις αποτύχουν, μπορεί να θέλετε να εξετάσει liposuction για την μάχη της κυτταρίτιδας. Αυτή είναι μια σοβαρή ιατρική θεραπεία, γι ‘ αυτό δεν θα πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που θα πας. Και δεν είναι αλάνθαστη, όπως λίγη κυτταρίτιδα μπορεί στην πραγματικότητα να φαίνεται χειρότερη μετά από το liposuction. Ζυγίστε τις επιλογές σας προσεκτικά και να μιλήσετε με το γιατρό σας.

Το γυμναστήριο προσφέρει πολλούς τρόπους για να ασκήσει, αλλά επικεντρωθεί στην καρδιο μηχανές, εάν ο στόχος σας είναι να νικήσετε την κυτταρίτιδα. Για παράδειγμα, το τρέξιμο σε διάδρομο, ποδηλασία σε μια ανακλινόμενος ποδήλατο ή ακόμα και να χτυπήσει το ελλειπτικό μπορεί να πάρει την καρδιά σας στα ύψη. Το πιο δύσκολο έργο, το περισσότερο λίπος θα αποθήκη.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πολλά κόλπα για να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα, οι εργασίες για το δέρμα) ως εναλλακτική λύση. Η σωστή ενυδάτωση και η διατροφή θα ενισχύσει την ελαστικότητα δερμάτων και να δώσει μια ομαλότερη εμφάνιση. Οι άνδρες έχουν το παχύτερο δέρμα, η οποία είναι ο λόγος για αυτό είναι ότι φαίνεται να έχουν κυτταρίτιδα λιγότερο συχνά από ό, τι οι γυναίκες.

Το μαύρισμα μπορεί πραγματικά να βοηθήσει να μειώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Όλα τα πράγματα, ακόμη και την κυτταρίτιδα, θα φαίνονται μικρότερα σε έναν καθρέφτη, αν είναι πιο σκούρα. Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια λοσιόν μαυρίσματος ή σπρέι, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας γίνεται απολέπιση με ένα scrub ώστε να μπορείτε να πάρετε την επιφάνεια.

Η λεκιθίνη είναι ένα σημαντικό θρεπτικό συστατικό για την υγεία του δέρματος. Για παράδειγμα, το μαρούλι, τα μήλα και σόγιας περιέχουν πολλά λεκιθίνη, έτσι ώστε να απολαύσετε κάθε μέρα. Προσπαθήστε να τρώτε σε σαλάτες. Μπορείτε να απολαύσετε το τόφου, το οποίο περιέχει σόγια, σε σαλάτες, πάρα πολύ.

Δεδομένου ότι έχετε κάνει στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου, θα πρέπει να είναι καλά διαβάστε σχετικά με το θέμα της κυτταρίτιδας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τελικά τις απαντήσεις που αναζητούν για το πώς να θέσει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση. Τα χρησιμοποιήσετε αμέσως για να εξασφαλιστεί ότι το δέρμα σας είναι απαλό και εύπλαστο.