Κονδυλωματα Φωτογραφιεσ Γυναικεσ

Αν ψάχνετε για Τα Καλύτερα Μυστικά Για την κατεργασία του Ξύλου, Διαβάστε Αυτό

Αν διαπιστώσετε ότι είστε καλά με τη δουλειά που περιλαμβάνει τα χέρια σας, να εξετάσει δίνοντας την ξυλουργική μια δοκιμή. Από την επιμέτρηση στην κοπή να συναρμολογώντας τα πράγματα μαζί, είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να περάσετε το χρόνο σας. Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με το δεξί πόδι, εξασφαλίζοντας το πρώτο σας έργο είναι μεγάλη.

Όταν χρησιμοποιείτε τελειώνει ή λεκέδες θα πρέπει πάντα να ανακατεύετε τους, αντί να τα κουνάει. Λεκέδες συχνά έχουν συστατικά που καθιζάνουν στον πυθμένα. Ανακίνηση μπορεί να οδηγήσει σε φουσκάλες, όμως, που προκαλεί το δικό του σύνολο των προβλημάτων. Ανακατεύουμε για τουλάχιστον πέντε λεπτά έτσι ώστε όλα να είναι ακόμη και.

Εκτός και αν η φόρτιση γίνεται αυτό, μην αφήνετε ποτέ τα εργαλεία σας στην πρίζα και χωρίς παρακολούθηση. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να προσεγγίσει το εργαλείο, κατά λάθος ρύθμιση. Όχι μόνο μπορεί αυτό να βλάψει τα στοιχεία γύρω από αυτό, αλλά το πρόσωπο που θα μπορούσε να βλάψει και θα μπορούσε να αφήσει την ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιείτε πάντα την ασφάλεια εξοπλισμος που ήρθε με οποιοδήποτε από τα εργαλεία ξυλουργικής. Μπορεί να αισθάνεστε ότι ένα shield είναι να πάρει στο δρόμο σας όταν είστε πριόνισμα, αλλά σκοπός του είναι να σας προστατεύσει από σοβαρό τραυματισμό. Αν αισθάνεστε στον πειρασμό απλά να σκεφτείτε τι θα ήταν σαν να χάσει ένα δάχτυλο ή το χειρότερο.

Ποτέ μην παραλείψετε να στρώσει με άμμο, όταν είναι αναγκαίο ή ότι χρώση κρύβει ατέλειες του ξύλου. Ξύλο με γρατσουνιές, βαθουλώματα και τις εγκοπές απορροφά πολύ περισσότερο τελειώνει ή το λεκέ από το ξύλο που είναι ομαλή. Όταν παραλείψετε να στρώσει με άμμο ή δεν κάνουν καλή δουλειά, το ατέλειες ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο, λόγω της αυξημένης απορρόφησης.

Αν υπάρχει ένα κοινό στο έργο σας, που δεν ταιριάζουν μεταξύ τους σωστά, αυτό δεν μπορεί να καθοριστεί με την κόλλα. Ενώ μπορεί να φαίνεται σαν απλό τρόπο να διορθώσει τα πράγματα, θα λειτουργούν μόνο προσωρινά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε από την αρχή και να είναι πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά.

Η κόλλα μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστα λεκέδες στο τελικό έργο. Μπορείτε να εξαλείψει τους λεκέδες εύκολα, χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι της ταινίας. Πρώτο, να στερεώσει το ξύλο, χωρίς κόλλα. Βάλτε ένα κομμάτι της ταινίας πάνω από το κοινό. Κόψτε την ταινία στο κοινό με ένα κοφτερό μαχαίρι. Μπορείτε τώρα να στερεώσει το ξύλο μαζί με την κόλλα και τυχόν περίσσεια θα στάζουν πάνω στην ταινία, όχι το ξύλο.

Θα πρέπει να ξέρετε πώς να εργάζονται με το ξύλο, ενώ χρησιμοποιώντας τα εργαλεία χεριών, καθώς και τα εργαλεία δύναμης. Αν κάνεις μία γρήγορη δράση, μπορεί να είναι στο συμφέρον σας να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο χειρός, αλλά αν έχετε ολοκληρώσει ένα μεγαλύτερο έργο, ηλεκτρικά εργαλεία θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο.

Εάν εργάζεστε με το ξύλο, μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο να έχεις ένα ακατάστατο εργαστήριο. Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να κρατήσει το χώρο εργασίας σας καθαρό και καλά διατηρημένο. Κάθε φορά που γίνονται με ένα συγκεκριμένο εργαλείο, έξω, μακριά, πριν να πάρετε ένα άλλο. Μπορεί να φαίνεται σαν να είναι χρονοβόρα, αλλά δεν θα έχετε κανένα λόγο για να το καθαρίσει αργότερα.

Αν είστε νέα για την κατεργασία του ξύλου, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τα διάφορα είδη του ξύλου που είναι διαθέσιμες. Διαφορετικά ξύλα έχουν διαφορετικές χρήσεις και μερικοί απαιτούν ειδικά εργαλεία. Τα περισσότερα γνωρίζετε για το ξύλο θα πρέπει να εργάζονται μαζί, τόσο πιο άνετα θα είναι όταν θα ξεκινήσετε το έργο σας.

Εάν είστε καλοί με τα χέρια σας, την κατεργασία του ξύλου είναι η δραστηριότητα. Πάρτε το χρόνο σας για να απορροφήσει τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει εδώ και θα βρείτε ότι η είσοδος στον κόσμο της εργασίας με το ξύλο γίνεται πιο εύκολο. Στο τέλος, θα βρείτε την επιτυχία με τα έργα σας και ένα νέο χόμπι για να απολαύσετε.