Κονδυλωματα Στο Πεοσ

Ηλιακή Ενέργεια Και Τι Μπορεί να Κάνει Για Σας

Εάν έχετε σκεφτεί για την εφαρμογή της ηλιακής ενέργειας στο σπίτι σας ή την επιχείρησή σας στο παρελθόν, τότε είναι πιθανό να έχετε τρέξει σε πολλές ερωτήσεις. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο, για να απαντήσω σε ορισμένες από τις ερωτήσεις σας και να μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλιακή ενέργεια για να σας όφελος. Θα εκπλαγείτε με το πόσο πολλά οφέλη είναι πραγματικά.

Όταν πρόκειται για την ηλιακή ενέργεια, ο ουρανός είναι πραγματικά το όριο, έτσι ώστε να μάθουν για τις επιλογές σας, πριν να αγοράσετε. Πόσο χώρο επιτρέπεται από την τοπική νομοθεσία, για να γεμίσει με το ηλιακό εξοπλισμό; Μπορείτε να πωλούν την πλεονάζουσα ενέργεια προς το δίκτυο; Τι είδους κανονισμοί είναι στη θέση του;

Μπορεί να υπάρχει επιδότηση ή έκπτωση επιλογές που μπορεί να μειώσει την ηλιακή κόστος εγκατάστασης. Μπορεί να είναι ακριβά για να εγκαταστήσετε συστήματα ηλιακής ενέργειας, αλλά υπάρχουν τρόποι για να το κάνω λίγο φθηνότερα. Κοίτα σε κρατικό και ομοσπονδιακό εκπτώσεων ή επιχορηγήσεις που θα ανταμείψει τη χρήση ανανεώσιμης ενέργειας. Μπορεί συχνά να κάνει μια τεράστια διαφορά. Μερικά από τα έξοδα να εκπίπτουν, για τους φόρους σας.

Η ηλιακή ενέργεια μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στο λογαριασμό χρησιμότητάς σας. Η ηλιακή ενέργεια είναι δωρεάν για να το χρησιμοποιήσετε, και μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα όταν έχετε την ηλιακή ενέργεια πάνελ που είναι εγκατεστημένα στο σπίτι σας ή στον τόπο δουλειάς σας. Αν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την ηλιακή ενέργεια, καλέστε έναν επαγγελματία στην περιοχή σας.

Ηλιακοί θερμοσίφωνες έχουν εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Για πάνω από 50 χρόνια οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για να θερμάνει τα πάντα μέσα και έξω από το σπίτι. Με την πάροδο των ετών, αυτά τα ηλιακά συστήματα θέρμανσης νερού πρέπει να γίνει πολύ πιο αποδοτική. Εάν βρίσκεστε σε ηλιόλουστες περιοχές της χώρας, θα πρέπει να εξετάσει την αγορά ένα ηλιακό σύστημα νερού.

Πριν από την αγορά κάθε ηλιακό πάνελ, βεβαιωθείτε ότι είναι πιστοποιημένο από το κράτος. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια μικρή συμφωνία, αλλά στην πραγματικότητα επηρεάζει την κατώτατη γραμμή σας. Πολλοί από την κυβέρνηση έκπτωση προγράμματα απαιτούν ότι το ηλιακό πάνελ είναι πιστοποιημένο από το κράτος. Αν δεν είναι, θα πρέπει να λείπουν κάποια από τα χρήματα πίσω ευκαιρίες εκεί έξω για σας.

Μην υποθέσετε ότι θα πρέπει να ζείτε στην έρημο, για να χρησιμοποιήσετε τα ηλιακά πάνελ στην οροφή σας. Εάν η στέγη σας έκταση παίρνει ένα ελάχιστο πέντε ώρες από το άμεσο ηλιακό φως σε ένα μέσο όρο την ημέρα, είναι πιθανό να υπάρχει μια εγκατάσταση ηλιακών πάνελ που μπορεί να παράγει ηλεκτρική ενέργεια για το σπίτι ή το κτίριο.

Ζει μια πράσινη ζωή βοηθά στην προστασία του περιβάλλοντος και, γενικά, σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα. Επιλέγοντας την ηλιακή ενέργεια επιλογές, όπως η ηλιακή θέρμανση, ηλιακή ζεστό νερό για θέρμανση και ηλιακό φωτισμό, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα σας βοηθήσει να σώσει τον πλανήτη. Κρατήστε τα ηλιακά προϊόντα απαλλαγμένα από βρωμιά και τα συντρίμμια για καλύτερα αποτελέσματα.

Δεν θα πρέπει να εξετάσει την επένδυση στην πράσινη ενέργεια, εκτός αν είστε έτοιμοι να περάσουν τουλάχιστον δεκαπέντε χρόνια στο σπίτι σας. Πληρώνει το σύστημα ηλιακής ενέργειας θα πάρει χρόνια και η επιστροφή στην επένδυσή σας θα εξαρτηθεί από το πόσο καιρό θα μείνετε στο ίδιο σπίτι και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το σύστημα ηλιακής ενέργειας.

Εάν σχεδιάζετε για την συνάντηση με ένα σύμβουλο για να εγκαταστήσετε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε προετοιμασμένοι. Έχετε μια λίστα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές μαζί με τους ισχύς και ο αριθμός των ωρών που θα τα χρησιμοποιήσετε στο χέρι. Κάθε καλός σύμβουλος θα πρέπει να γνωρίζουν αυτές τις πληροφορίες πριν από ένα ηλιακό πάνελ μπορεί να εγκατασταθεί.

Προσεκτικά τον υπολογισμό της dollar/watt αναλογία κάθε ηλιακό πάνελ πριν από την τελική αγορά. Η τεχνολογία κινείται γρήγορα και θα πρέπει να το κρίνει την απόφασή σας με βάση τα πρότυπα της σημερινής αγοράς. Τα πάνελ που παράγουν περισσότερα wattage είναι οι επιτροπές που συνήθως κοστίζουν περισσότερο, αλλά ένα υψηλής ισχύος χθες μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικό σήμερα.

Είναι σημαντικό να μιλήσετε με άλλους ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν επενδύσει σε φωτοβολταϊκά, πριν να εξετάσει την αγορά το δικό σας πράσινο ενεργειακό σύστημα. Ρωτήστε για την τιμή, παραστάσεις και τι είδους προβλήματα που συνάντησα. Θα μπορούσατε επίσης να πάρετε κάποιες αναφορές για τους προμηθευτές, τους εργολάβους ή τους επισκευαστές. Μόλις έχετε το δικό σας σύστημα, μην διστάσετε να βοηθήσει άλλους ιδιοκτήτες ακινήτων που ενδιαφέρονται.

Δεν επιτρέπουν το πρώτο κατάστημα που θα επισκεφθείτε για να σας πείσει ότι το ηλιακό πάνελ είναι το καλύτερο. Μπορεί να φαίνεται ότι τα ηλιακά κύτταρα είναι συνήθως το ίδιο όπου κι αν πάτε, αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά σε όλη την αγορά και είναι εύκολο να χάσετε τα σημαντικά στατιστικά στοιχεία. Δώστε προσοχή σε ισχύ, το μέγεθος και το κόστος για κάθε επιλογή.

Αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, θα πρέπει να αισθάνεστε σαν να έχετε ό, τι χρειάζεται για να ξεκινήσετε να γράφετε ένα σχέδιο για την ηλιακή ενέργεια στο σπίτι σας ή την επιχείρησή σας. Γνωρίζοντας τα πολλά οφέλη που το καθιστά σίγουρα αξίζει τον κόπο. Θυμηθείτε όλα όσα έχετε μάθει, ώστε να μπορείτε να επωφεληθούν πλήρως από όλες τις ευκαιρίες.